Fotografie

Veelzijdige in beeld

Studio Retouched fotografeert met name op zakelijk gebied. Dat kunnen enkele portretfoto’s zijn van uw medewerkers maar ook een uitgebreid verslag van een persconferentie, een evenement of overheidsproject.

Wilt u een aansprekende luchtfoto met zicht op het dorp of de stad waar uw bedrijf gevestigd is? Of juist een fotoshoot met uw gezin in een mooie en natuurlijke omgeving? Bekijk hieronder wat de mogelijkheden zijn.

fotografie voor overheid, bedrijf en particulier
Natuur en Landschappen
Langlopende projecten
Lucht- en hoogtefoto's
Werk aan de muur
Persmomenten
Portretten
De zakelijke foto’s die Studio Retouched maakt worden vaak gebruikt voor websites, folders, brochures of andere publicaties. Bij langlopende projecten begeleiden de beelden vaak artikelen in nieuwsbrieven en op websites.

Particuliere fotografie bestaat vooral uit portretten van u en uw gezien of een evenement dat u wilt laten vastleggen. De foto’s die als vrij werk zijn gemaakt worden vaak als afdruk verkocht via een speciaal verkoopkanaal.

Particuliere fotografie

Particuliere foto's

Wilt u wat portretfoto’s van uzelf of met uw familie? Een jubileum of andere gelegenheid vast laten leggen? Bekijk wat Studio Retouched voor u kan betekenen.

dronefotografie

Beelden van boven

Foto’s (of video) vanaf een hoger standpunt nodig, tot maar liefst 50 meter? Studio Retouched heeft alle papieren en kennis in huis voor de mooiste beelden.

projectfotografie

Projecten vastgelegd

Een gedetailleerd beeldverslag van alles facetten die bij een langlopend project komen kijken geeft een mooi overzicht van het verloop over een langere tijd gezien.

reportagefotografie

Reportages en persmomenten

Met een reportage kunt u een goed verslag krijgen van bijvoorbeeld evenement of werkzaamheden. Maar ook op persconferenties komt u Studio Retouched tegen!
bedrijfsfotografie

Zakelijk in beeld

Van zakelijk portret voor gebruik in de media of uw LinkedIn-profiel tot een foto afgedrukt op Forex van een aantal medewerkers. Er zijn veel zaken mogelijk.

Werk aan de Muur

Werk aan de muur

Studio Retouched maakt ook landschapsfoto’s. Zoekt u een geschikte foto voor aan uw muur, bijvoorbeeld op canvas, dibond, als poster, etc. dan kunt u hier kiezen.

Fotograaf boeken of meer info?

Neem dan contact op!