Extra info

Reportagefotograaf nodig?

Rrazendsnelle persfoto’s en uitgebreide fotoreportages

Persfoto’s of fotoreportage laten maken?

Met Studio Retouched lever ik als reportagefotograaf snel foto’s, luchtfoto’s en andere beelden van hoge kwaliteit.

Zo vertel ik door middel van foto’s een verhaal in beeld, bijvoorbeeld de gebeurtenissen in het nieuws. En of het nu gaat om enkele foto’s van een persconferentie, het vastleggen van de start van een nieuw overheidsproject of een uitgebreid verslag van bepaalde of gebeurtenis of evenement?  Studio Retouched levert snel de juiste beelden in de juiste resolutie. Zo kunnen de beelden snel ‘de lucht in’ samen met uw tekst.

Snel en flexibel inzetbaar
ANP / Hollandse Hoogte persfotograaf
Gecertificeerde drone voor actuele luchtfoto's
Hoge resolutie beelden via WeTransfer
U hebt voor € 125,- al een snelle fotoreportage!
Arno Reijnen
“Paul, je hebt weer weer prachtig werk geleverd, goede kwaliteit en de prijs is ook zeer goed.’

Arno Reijnen
Arno Reijnen
“Paul, je hebt weer weer prachtig werk geleverd, goede kwaliteit en de prijs is ook zeer goed.’

Arno Reijnen
Arno Reijnen
“Paul, je hebt weer weer prachtig werk geleverd, goede kwaliteit en de prijs is ook zeer goed.’

Arno Reijnen

Persfotografie en redactionele foto’s

Hebt u slechts één of enkele persfoto’s nodig voor uw nieuwsbericht? Of wilt u vandaag nog professionele, redactionele foto’s? Studio Retouched levert persfoto’s van actualiteiten in met name midden en zuid Nederland.

Vandaag nog redactionele beelden bij uw artikel?  Bel 06-51 07 63 77, dan hebt u de beelden snel in huis!

Overigens werk ik ook als pers- en redactioneel fotograaf voor persbureau ANP/Hollandse Hoogte, waar u diverse foto’s en dronebeelden kunt vinden. Deze foto’s worden vaak ingezet door bv RTL Nieuws, kranten en online media.

Ervaren in fotoreportages

Het maken van een fotoreportage met een logische opbouw in het beeldverhaal is een van de specialiteiten van Studio Retouched. Fotoreportages zijn er in diverse soorten en maten, afhankelijk van onderwerp en opdrachtgever.

Zo maak ik voor onder andere Rijkswaterstaat en het Ministerie van IenW al sinds 2016 regelmatig fotoreportages van actuele gebeurtenissen en langlopende projecten. Hiervoor ben ik volledig gecertificeerd (VCA-VOL, GPI, VIF) en ben in het bezit alle PBM’s (Persoonlijke Beschermings Maatregelen) die vereist zijn voor het werken op gevaarlijke locaties. Voor de auto ben ik in het bezit van een RVV-ontheffing, oranje zwaailicht, etc.

Dronebeelden bij fotoreportages

Naast de ‘gewone’ fotocamera worden steeds vaker andere beeldmakers ingezet zoals een drone, actioncam, etc.

Bij het vastleggen van een evenement of bij persfotografie kan met name de inzet van een drone een geweldig waardevolle en professionele toevoeging zijn. Hiervoor bezit Studio Retouched dan ook twee geregistreerde , professionele drones. Op de pagina’s dronefotografie en dronevideo’s leest u  alles over de mogelijkheden.

Met een actioncam zoals de GoPro Hero 9 zijn geweldige Time Lapse filmpjes te maken om heel snel een langdurige actie te kunnen laten zien.

Werkwijze bij nieuws- en reportagefotografie

Vandaag nog actuele persfoto’s bij uw artikel?  Bel 06-51 07 63 77, dan hebt u de beelden snel in huis! Voor het eerste uur fotografie betaalt u 125 ex BTW en ex reiskosten vanaf Vlijmen. Daarbij is de nabewerking en snelle opleving inbegrepen. Voor de inzet van een drone/andere camera geldt een toeslag van 70 euro.

Is er geen haast bij en wilt u eerst een offerte of overleg over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact op. Aan de hand van uw wensen/briefing is er dan een concreet plan met bijbehorende offerte te maken die volledig aan uw verwachten kan voldoen. Denk hierbij aan het gewenste aantal foto’s, de inzet van een drone of andere camera, de geplande tijd/aantal dagdelen, etc.

 

Maak kennis met uw reportagefotograaf

Studio Retouched is Paul van Baardwijk en andersom! Sinds 2010 ben ik als reportage- en persfotograaf werkzaam.
Ik ben u graag van dienst met professionele fotoreportages en dronebeelden.

Snel persfoto's of een fotoreportage nodig?

Neem contact op en hoor hoe Studio Retouched u kan helpen