Goed om te weten

Gedenksteen van glas

Een mooie en blijvende herinnering ...

Een tastbare herinnering…

Ver weg of dichtbij, iemand moeten missen is het vervelendste gevoel dat we als mens kunnen ervaren. Om dat gevoel een beetje draaglijker te maken kunt u bij Studio Retouched een persoonlijk gedenkteken laten maken. Hiermee is uw geliefde, dierbare, vriend of vriendin altijd dichtbij. Perfect als cadeau of om zelf te houden.

Deze bijzondere glazen “steen” met daarin de foto van uw dierbare verwerkt is een blijvende herinnering voor op het dressoir, bureau of nachtkastje. De steen kan dienst doen om een foto van uw favoriete huisdier te vereeuwigen. Het gedenkteken  is gemaakt van twee 10 mm dikke glazen platen (20 mm totaal) die aan elkaar worden gelamineerd en meet 20×20 cm, de randen worden gepolijst. De foto wordt op het glas geprint in een zeer hoge kwaliteit.

Gedenkteken op een grafsteen

Indien gewenst wordt er een laag aan de achterzijde van het glas aangebracht zodat deze verlijmd kan worden. De print is optimaal beschermd tegen verschillende weersinvloeden zodat deze uitstekend gebruikt kan worden als gedenksteen op een grafsteen. Het afdruk klaar maken van de foto is bij de prijs inbegrepen.

FormaatGedenksteen
20 x 20 cm € 214,95

Andere formaten zijn nog niet  leverbaar. Levering binnen 16 werkdagen. Verzend- en handlingkosten inbegrepen
Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. Service en garantie op geleverde producten gaat altijd via Studio Retouched

Wilt u een persoonlijk gedenkteken bestellen?