Goed om te weten

Afdruk op glas

Uw foto kristalhelder afgedrukt!

Gehard diamantglas

Een foto op diamantglas wordt geprint in spiegelbeeld op 4 mm gehard glas. Daarna wordt de foto afgewerkte met een witte achtergrond. Het diamantglas is extra helder, hier komt de foto bijzonder goed tot zijn recht. Perfecte kwaliteit van zwart-witfoto’s door dat er vrijwel geen groene gloed in zit zoals bij standaard glas. Kleuren komen op glas helderder en intenser over dan een foto op plexiglas.

Sublieme afwerking

Met uw foto op echt glas oogt deze haarscherp en krijgt het geheel een prachtig diepte-effect! Daarnaast zijn de randen van het glas gepolijst. Dit geeft een sublieme afwerking van de foto.

De foto op glas is ook heel goed buiten toepasbaar!

Foto op glas drukken
FormaatGlas 4 mm
30 x 20 cm € 74,95
60 x 40 cm € 118,95
90 x 60 cm € 194,95

De foto op glas wordt niet voorzien van gaten door de foto maar wordt met een zwevend onzichtbaar systeem opgehangen. U hebt keuze uit het blind kunststof ophangsysteem of rondom aluminium profiel. Op aanvraag is foto op glas met een transparante achtergrond ook mogelijk.

zwevend profiel

Zweefprofiel € 44,95

ophangsysteem

Ophangsysteem (blind) € 9,95

bureausteun

Bureausteun € 12,95

Andere formaten (zoals vierkant) en bijbehorende prijzen op aanvraag. Levering binnen 10 werkdagen. Verzend- en handlingkosten inbegrepen
Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. Service en garantie op geleverde producten gaat altijd via Studio Retouched

Wilt u een afdruk op glas bestellen?

Studio Retouched neemt u het werk uit handen!