Extra info

Google Beoordelingen
4.9

Teksten in beeld

De juiste tekst, stijlvol en professioneel opgemaakt bij uw beelden

Context maken

Het beeldmateriaal is nu klaar. Het is gefotografeerd of opgenomen, geretoucheerd of gerestaureerd. Alleen ontbreekt het nu nog aan de juiste context. Bij Studio Retouched kunt u ook terecht voor de juiste teksten.

Een mooi geheel

Door zowel het beeldmateriaal als de bijbehorende teksten te laten verzorgen kunnen deze naadloos op elkaar aangesloten worden. Zo ontvangt u altijd snel een vakkundig gemaakt en compleet eindproduct !

Persberichten en artikelen
Folders en flyers
Websites en mailings
Boeken en verhalen
Voice-over voor video's
Fotoboeken, persberichtenm nieuwsartikelen, alles met tekst!

Verhaal versterken

De juiste foto kan de tekst bij een verhaal versterken, maar ook andersom. Dat geldt niet alleen voor korte artikelen zoals nieuwsberichten en flyers. Zo is het vastleggen van herinneringen die bij oude foto’s horen zeer waardevol!

Professioneel

Ook bij de video’s die Studio Retouched maakt kunt u bijbehorende tekst laten schrijven. Door samenwerking met enkele tekstschrijvers (en voice-overs) krijgt u gegarandeerd een professionele en pakkende tekst bij uw beelden.

Herinneringen in boekvorm

Boeken
Veel families, verenigingen en bedrijven kennen een rijke historie in de vorm van prachtige verhalen en foto’s. Als u deze verhalen niet laat vastleggen en de foto’s niet laat restaureren gaan ze uiteindelijk verloren.

In samenwerking met andere partijen waaronder een schrijfster en een vormgever maken we een mooi vormgegeven en rijk geïllustreerd boek, magazine of ander medium. Iedereen in uw omgeving die op welke manier dan ook betrokken is zal dat erom waarderen.

Artikelen en persberichten

Tekst bij een artikel
Als u wilt dat er tijdens de fotoreportage ook een tekstschrijfster aanwezig is om er een pakkend artikel bij te maken voor uw nieuwsmagazine dan kan dat.

U heeft een of meerdere foto’s laten maken van de werkzaamheden die u uitvoerde tijdens een groot bouwproject? Of wilt u een nieuw product in de markt zetten? Dan kunnen de beelden worden voorzien van een professionele tekst voor uw eigen website of voor in een vakblad. Zo vormen beeld en tekst een geheel.

Video's en websites

Websites seo teksten
Het schrijven van aantrekkelijke, commerciële teksten voor bv folders is een vak apart. Zeker voor websites is de inhoud erg belangrijk voor de zogenaamde “SEO.” De tekstschrijfsters zijn hierin gespecialiseerd en ervaren.

Het maken van tekst bij beeldmateriaal bestaan niet alleen uit geschreven artikelen, ook de dronevideo’s hebben ondertiteling of een voice-over nodig. Beelden en gesproken tekst worden op elkaar afgestemd. Dat zijn de voordelen van werken met Studio Retouched!

Wilt u een professionele tekst bij uw beelden?

Laat u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden.