Video & Graphics

Bewegende Beelden

Naast luchtfoto’s kunnen er met een professionele drone ook heel goed video’s opgenomen worden. De beelden zijn haarscherp (voor de kenners, in 4K) en erg stabiel. Een korte video van b.v. 1 á 2 minuten kan voor diverse en uitlopende doeleinden worden gebruikt.

De video kan gemonteerd, inclusief titels en muziek  (rechtenvrij) worden geleverd. Dit gaat natuurlijk in goed overleg, de video is pas klaar als u tevreden bent!

Bewegende beelden
Promotionele videoclip
'Time lapse' filmpje
Woning van boven
Cinemagraphs
Deelproject video

Studio Retouched werkt voor grotere producties ook regelmatig samen met andere partijen zoals videoproducenten en communicatiebureaus. Hierbij worden de ruwe dronebeelden dan aangeleverd als onderdeel van een project.

Andere bewegende beelden dan die gemaakt kunnen worden zijn bijvoorbeeld time lapse filmpjes, 360 graden foto’s (óók met de drone vanaf hoogte) en foto’s met een special effect zoals beweging in een gedeelte van een foto.

Vrijblijvende prijsopgave?

Waterkering

Korte demovideo bij waterkering Kromme Nol in het Heusdens Kanaal, gemaakt bij windkracht 7! De drone is zo ontworpen dat het beeld altijd stabiel blijft.

 

Alles Voormekaar

Promotievideo voor de aftrap van een nieuw te starten project. Door de eenvoud bijna een bewegende foto die door de muziek en titels een stuk aantrekkelijker is.

 

Sluizenproject

In samenwerking met Zandbeek Communicatie een video gemaakt over  zes sluiscomplexen van Rijkswaterstaat waar men aan renoveert of bouwt.

 

 

Heusden in 360 graden rond

Heusden van boven 360 graden

Een combinatie van een drone en 360 gradenfoto levert een spectaculair en interactief beeld op! In dit geval van de het romantische vestingstadje Heusden.
Vlijmen in 360 graden

Vlijmen van boven 360 graden

Hoe laat de gemeente zien hoe het vernieuwde Plein van het dorp is geworden? Door een panorama of 360 graden op hoogte te laten maken!

 

 

 

 

Golfbaan Haverleij van boven gezien in op interactieve dronefoto

Golfbaan van boven 360 graden

Een interactieve 360 gradenfoto van deze golfbaan geeft een goed beeld van het terrein en omgeving. Inclusief infopunten en geluid! (speakertje linksboven)

 

 

 

 

Ook een dronevideo laten maken?

Vul het contactformulier in of bel gewoon even!