Extra info

Foto's ontwerpen

Combineer foto's met tekst en andere elementen voor levendige afbeeldingen

Tekst in beeld

Studio Retouched kan een afbeelding ontwerpen. Een bestaande of eventueel nog te maken foto in combinatie met tekst of grafische elementen kan een fraai visitekaartje opleveren. Of een uitnodiging, cadeau of boekomslag.

Professionele tekstschrijvers

Komt u zelf niet uit de tekst die bij het ontwerp? Studio Retouched denkt op een professionele manier met u mee! Zo kunt u naast het ontwerp van één affiche zelfs een heel boek laten maken met uw bewerkte of nog te maken foto’s.

Visitekaartjes
Boekomslagen
Affiches
Social media
CD en DVD covers
Visitekaartje ontwerpen

Oud en nieuw

Behalve met tekst kan er ook met andere foto’s een nieuw beeld worden ontworpen Zo kunt u een oude en een nieuwe foto combineren. In één foto hoe de de werkplaats er vroeger uitzag, overlopend naar het beeld van nu. Hiervoor wordt de oude foto zo precies mogelijk nagemaakt voor een goed mogelijke, natuurlijke weergave.

Exclusieve afdrukken

Studio Retouched denkt met u mee en geeft u gedegen advies voor het mooiste eindresultaat. Zeker als u dat laat afdrukken op een van de luxe printproducten. Zo bent u verzekerd van een perfect cadeau voor de jubilaris.

Klik en beweeg de gele lijn horizontaal over de foto om het verschil te zien tussen bewerkte en onbewerkte versie.

Afscheidscadeau

Voor de pensionering van een van de hoogleraren van het Delftse bedrijf M2i een passend ontwerp gemaakt uit meerdere foto’s en te printen op Fine Art Dibond.

Visitekaartje

“Book your stay at Nurburgring” staat er onder andere op dit van nul af opgebouwde visitekaartje. Idee van de opdrachtgever, uitvoering door Studio Retouched.

Cadeaubon

Met bestaande (of nieuw te maken) foto’s en de nodige tekstuele aanpassingen in photoshop is er een stijlvolle serie cadeaubonnen te maken met diverse bedragen.

Nieuw uitzicht

Is het uitzicht vanuit een bepaald raam niet mooi? Laat dan een nieuw uitzicht op maat ontwerpen. Afgedrukt op een witte sticker is het glas elke dag een plaatje!

Uitnodiging

Het aanstaand bruidspaar had al een idee hoe de uitnodiging ongeveer moest gaan worden, het moest alleen nog maar even op papier gezet worden.

IQ to love

Een uniek boek vraagt om een unieke cover; Voor schrijfster Nelly Litvak werd een cover samengesteld uit meerdere afbeeldingen, aangevuld met krijtteksten.

CD label en cover

Voor zangeres Dina Rodrigues een Cd hoesje en label ontworpen dat goed past bij de nummers, zo ligt er een echte sfeerplaat en een top tien-hit in de winkel!

Basta

Voor een social media campagne zijn de nodige afbeeldingen nodig. Als ze dan allemaal dezelfde stijl en look hebben is dat een zonder meer groot pluspunt.

ibeatza Mixtape

Opdracht: maak van een studiofoto een stoere banner met de naam van een mixtape voor gebruik op social media, website, flyers etc. Twee vliegen in één klap.

Hebt u al een idee voor een leuk ontwerp?

Studio Retouched helpt u graag verder met de realisatie!