Goed om te weten

Foto's ontwerpen

Combineer foto's met tekst en andere elementen voor levendige afbeeldingen

Ontwerpen met foto’s

Wilt u een of meerdere foto’s gebruiken voor een bv een uitnodiging, reclamebord, boekomslag of een ander grafisch ontwerp met afbeeldingen en tekst? Laat Studio Retouched dan met u meedenken en een passend geheel maken. Dit kan met uw eigen foto’s of afbeeldingen en teksten, maar die kunnen eventueel ook nog nieuw gemaakt worden.

Als u het zelf lastig vindt of u geen tijd voor heeft om een fotoboek samen te stellen, schakel dan Studio Retouched in. Met uw inbreng kan er dan een mooi naslagwerk worden samengesteld én natuurlijk meteen afgedrukt!

Visitekaartjes en reclameborden
Boekomslagen en fotoboeken
Affiches en posters
Rolbanners en displays
Cadeaubonnen en uitnodigingen
“ Paul heeft prachtige collages voor me gemaakt van foto's die me dierbaar zijn. Het resultaat is boven verwachting en de service snel en persoonlijk. Ik vertrouw erop dat mijn trouwfoto's er straks net zo mooi uit gaan zien!’

Joke O.
“Is erg behulpzaam, vraagt ook eerst naar je mening of het naar wens is. Complimenten van het werk wat hij aflevert. Als je ergens tegen aan loopt kan je hem altijd benaderen.’

Danielle Hagedoorn
“Snelle en goede service, zeer goede kwaliteit wordt er afgeleverd voor een leuke prijs. En fijn dat ik zelf kon aangeven wat ik voor ogen had voor de uitnodiging. ’

Jessica Kersten

Van affiche tot visitekaartje

Studio Retouched denkt met u mee en geeft u gedegen advies voor het mooiste eindresultaat. Dat kan als digitaal eindproduct maar het kan ook als tastbaar eindproduct geleverd worden.  Zeker als u laat afdrukken op een van deze producten. Zo bent u verzekerd van een perfect cadeau of het beste reclamebord.

Fotografie

Levert u zelf het beeldmateriaal aan dat nog moet worden aangepast? Of moeten er nog (deels) nieuwe foto’s gemaakt worden? Ook daarin kan worden voorzien. Studio Retouched heeft ruime ervaring in het maken van zakelijke foto’s. Zo kan er tijdens het fotograferen al rekening gehouden worden het nog te maken ontwerp!

Ontwerp en afdrukken visitekaartje

Ontwerp en prrinten rolbanner

Van foto tot rolbanner

Wanneer u de foto’s uit een bedrijfsreportage op een andere manier wil inzetten dan alleen op een website, dan zijn daar diverse opties voor. Zo kunt u er in combinatie met teksten, logo’s en andere grafische items een rolbanner, reclamebord etc. van laten maken. Een geweldige marketingtool voor op een beurs of in de winkel.

Studio Retouched helpt u met maken of bewerken van de benodigde afbeeldingen, het maken van de teksten, het ontwerp van de banner en uiteindelijk het produceren ervan. Uiteraard gaan alle stappen in het proces in goed overleg. Zo ontvangt u de banner helemaal naar uw wensen afgeleverd thuis of op kantoor, klaar voor gebruik.

Luxe fotoboeken

Gelukkig zien steeds meer mensen en bedrijven in dat het zonde is om al die mooie foto’s alleen maar op een USB-stick of op de computer te laten staan. Wat is er nu mooier dan een groot overheidsproject , waar 100-den foto’s zijn gemaakt, ter vereeuwigen in een mooi fotoboek? Een schitterend relatiegeschenk! Dan kan er tevens goed worden uitgelegd wat er aan werkzaamheden is uitgevoerd.

Ook voor particuliere cliënten zijn er diverse mogelijkheden, zoals de bruidsreportage eindelijk eens tastbaar maken of de oude, gerestaureerde foto’s in een mooi fotoboekwerk verzamelen en zo bewaren voor het nageslacht.

Fotoboek met foto's voor een project Van Oord

Werkwijze bij het ontwerpen van afbeeldingen

Als u een ontwerp wilt laten maken dan kan dat heel eenvoudig! Stuur vrijblijvend uw foto’s, omschrijf wat u graag zou willen en u hoort de mogelijkheden. Zijn het slechts enkele foto’s stuur ze dan via dit formulier en u ontvangt snel een reactie. Overigens kunt u via de Studio Retouched Filetransfer veel foto’s of grote bestanden sturen.

Zijn de foto’s niet als digitaal bestand beschikbaar dan moeten ze nog gescand worden. Als u dat zelf doet dient u een resolutie van minimaal 300DPI aan te houden. Maar u kunt ook naar een copyshop gaan waar men precies weet het beste resultaat te krijgen. Eventueel kunt u de foto’s per post opsturen. Ze kunnen dan hier worden gescand.

Voorbeelden van eerdere ontwerpen

Klik en beweeg de gele lijn horizontaal over de foto om het verschil te zien tussen bewerkte en onbewerkte versie.

Afscheidscadeau

Voor de pensionering van een van de hoogleraren van het Delftse bedrijf M2i een passend ontwerp gemaakt uit meerdere foto’s en te printen op Fine Art Dibond.

Visitekaartje

“Book your stay at Nurburgring” staat er onder andere op dit van nul af opgebouwde visitekaartje. Idee van de opdrachtgever, uitvoering door Studio Retouched.

Cadeaubon

Met bestaande (of nieuw te maken) foto’s en de nodige tekstuele aanpassingen in photoshop is er een stijlvolle serie cadeaubonnen te maken met diverse bedragen.

Nieuw uitzicht

Is het uitzicht vanuit een bepaald raam niet mooi? Laat dan een nieuw uitzicht op maat ontwerpen. Afgedrukt op een witte sticker is het glas elke dag een plaatje!

Uitnodiging

Het aanstaand bruidspaar had al een idee hoe de uitnodiging ongeveer moest gaan worden, het moest alleen nog maar even op papier gezet worden.

IQ to love

Een uniek boek vraagt om een unieke cover; Voor schrijfster Nelly Litvak werd een cover samengesteld uit meerdere afbeeldingen, aangevuld met krijtteksten.

CD label en cover

Voor zangeres Dina Rodrigues een Cd hoesje en label ontworpen dat goed past bij de nummers, zo ligt er een echte sfeerplaat en een top tien-hit in de winkel!

Basta

Voor een social media campagne zijn de nodige afbeeldingen nodig. Als ze dan allemaal dezelfde stijl en look hebben is dat een zonder meer groot pluspunt.

ibeatza Mixtape

Opdracht: maak van een studiofoto een stoere banner met de naam van een mixtape voor gebruik op social media, website, flyers etc. Twee vliegen in één klap.

Hebt u al een idee voor een leuk ontwerp?

Studio Retouched helpt u graag verder met de realisatie!