Foto’s ontwerpen

Opgemaakt beeld

Studio Retouched kan voor u een specifieke afbeelding ontwerpen. Een bestaande of eventueel nog te maken foto in combinatie met tekst of grafische elementen kan een fraai visitekaartje of advertentie opleveren. Of een uitnodiging, afscheidscadeau of een boekomslag.

Studio Retouched denkt met u mee en geeft advies voor het mooiste eindresultaat. Zeker als u dat laat afdrukken op een van de luxe printproducten. Zo bent u verzekerd van een perfect cadeau voor de jubilaris!

Visitekaartje ontwerpen
Visitekaartjes
Boekomslagen
Affiches
Social media
CD en DVD covers

Studio Retouched kan ook een oude en nieuwe foto combineren! In één beeld gevangen hoe de winkelstraat of de werkplaats er vroeger uitzagen, gecombineerd met het hedendaagse beeld. Dat geeft een geweldig en uniek effect. Hiervoor wordt de oude foto zo precies mogelijk nagemaakt voor een zo mooi mogelijke samenvoeging.

Klik en beweeg de gele lijn horizontaal over de foto om de opbouw te zien van een opgemaakte afbeelding.

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave?

Afscheidscadeau

Voor de pensionering van een van de hoogleraren van het Delftse bedrijf M2i een passend ontwerp gemaakt uit meerdere foto’s en te printen op Fine Art Dibond.

Visitekaartje

“Book your stay at Nurburgring” staat er onder andere op dit van nul af opgebouwde visitekaartje. Idee van de opdrachtgever, uitvoering door Studio Retouched.

Toen en nu

Er zitten tussen deze twee foto’s heel wat jaren, maar de hoofdpersoon en locatie zijn precies hetzelfde! Door ze te combineren in één foto ontstaat een unieke beeld.

Nieuw uitzicht

Is het uitzicht vanuit een bepaald raam niet mooi? Laat dan een nieuw uitzicht op maat ontwerpen. Afgedrukt op een witte sticker is het glas elke dag een plaatje!

Uitnodiging

Het aanstaand bruidspaar had al een idee hoe de uitnodiging ongeveer moest gaan worden, het moest alleen nog maar even op papier gezet worden.

IQ to love

Een uniek boek vraagt om een unieke cover; Voor schrijfster Nelly Litvak werd een cover samengesteld uit meerdere afbeeldingen, aangevuld met krijtteksten.

CD label en cover

Voor zangeres Dina Rodrigues een Cd hoesje en label ontworpen dat goed past bij de nummers, zo ligt er een echte sfeerplaat en een top tien-hit in de winkel!

Basta

Voor een social media campagne zijn de nodige afbeeldingen nodig. Als ze dan allemaal dezelfde stijl en look hebben is dat een zonder meer groot pluspunt.

ibeatza Mixtape

Opdracht: maak van een studiofoto een stoere banner met de naam van een mixtape voor gebruik op social media, website, flyers etc. Twee vliegen in één klap.

Ook úw foto's laten ontwerpen?

Vul het contactformulier in en neem contact op!