Goed om te weten

Afdruk op hout

Een natuurproduct met een rustieke uitstraling

Authentieke houtpanelen

Foto’s op houten panelen hebben een prachtige en unieke weergave. De foto wordt rechtstreeks op een berkenhout plaat geprint. De structuur van het houtenpaneel geeft de foto een authentieke uitstraling. U creëert een robuust effect met een foto op berkenhout die in ieder modern en klassiek interieur past.

Whitewashen planken

Een andere optie is printen op whitewash planken van vurenhout. De witte inkt wordt niet geprint, omdat het wit in de afbeelding de natuurlijke kleur van het hout heeft. Dit geeft een prachtig effect. Daarnaast is de inkt transparant. Hierdoor krijgt de foto een zichtbare en voelbare houttekening. Het oppervlak van whitewash vurenhout heeft een gladde afwerking waardoor de houtstructuur minder zichtbaar is dan bij berkenhout. Vurenhout heeft een strakkere afwerking dan berkenhout, maar behoudt zijn wel zijn houten karakter.

Foto op houten planken
foto op hout
Berkenhout
foto op hout
Whitewash planken
foto op whitewash planken
FormaatBerkenhoutWhitewash planken
30 x 20 cm € 37,95-
60 x 40 cm€ 64,95-
90 x 60 cm€ 89,95€ 114,95
120 x 80 cm€ 159,95€ 194,95

Zowel het berkenhoutenpaneel als de whitewash planken zijn standaard voorzien van een ophanghaak zodat de foto op hout direct te bewonderen is.

Inbegrepen

Andere formaten (zoals vierkant) en bijbehorende prijzen op aanvraag. Levering binnen 8 werkdagen. Verzend- en handlingkosten inbegrepen
Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. Service en garantie op geleverde producten gaat altijd via Studio Retouched

Wilt u een afdruk op hout bestellen?