Goed om te weten

Afdruk op hout

Een natuurproduct met een rustieke uitstraling

Foto op berkenhout

Foto’s op houten panelen hebben een prachtige en unieke weergave. De foto wordt rechtstreeks op een berkenhout plaat geprint. De structuur van het houten paneel geeft de foto een authentieke uitstraling. U creëert een robuust effect met een foto op berkenhout die in ieder modern en klassiek interieur past.

Authentiek natuurproduct

Het houten paneel heeft een 9 mm dikte en is binnen 10 werkdagen verzendklaar. De print op hout is een natuurproduct dat houtvezels bevat. De print kan het beste droog gereinigd worden met een plumeau of doek zonder vezels. De print wordt zorgzaam op maat verpakt zodat deze onbeschadigd bij u thuis wordt afgeleverd.

FormaatHout Berken
30 x 20 cm € 44,95
60 x 40 cm € 69,95
90 x 60 cm € 99,95
120 x 80 cm € 169,95

Het berkenhoutenpaneel is standaard voorzien van een ophanghaak zodat de foto op hout direct op te hangen en te bewonderen is.

Inbegrepen

Andere formaten (zoals vierkant) en bijbehorende prijzen op aanvraag. Levering binnen 8 werkdagen. Verzend- en handlingkosten inbegrepen
Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. Service en garantie op geleverde producten gaat altijd via Studio Retouched

Wilt u een afdruk op hout bestellen?