Goed om te weten

Afdruk op glas

Uw foto kristalhelder afgedrukt!

Gehard diamantglas

Een foto op diamantglas wordt geprint in spiegelbeeld op 4 mm gehard glas. Daarna wordt de foto afgewerkte met een witte achtergrond. Op aanvraag is foto op glas met een transparante achtergrond ook mogelijk.

Diamantglas is erg helder, hierdoor komt de foto goed tot zijn recht. Perfecte kwaliteit van zwart-witfoto’s door dat er vrijwel geen groene gloed in zit. Kleuren komen op glas helderder en intenser over dan op plexiglas.

Sublieme afwerking

Met uw foto op echt glas oogt deze haarscherp en krijgt het geheel een prachtig diepte-effect! Daarnaast zijn de randen van het glas gepolijst. Dit geeft een sublieme afwerking van de foto. De foto op glas is ook heel goed buiten toepasbaar, zij het op een beschutte plek.

Foto op glas drukken
FormaatGlas 4 mm
30 x 20 cm € 64,95
60 x 40 cm € 99,95
90 x 60 cm € 159,95
120 x 80 cm € 299,95
150 x 100 cm € 459,95

U heeft de keuze uit 2 verschillende ophangsystemen. Een zwevend profiel is een aluminium frame dat op de achterzijde van de print wordt bevestigd, op maat gemaakt en mogelijk vanaf 50 cm breedte. Een blind kunststof ophangsysteem is een plaatje dat eveneens aan achterzijde wordt bevestigd.

zwevend profiel

Zweefprofiel € 44,95

ophangsysteem

Ophangsysteem (blind) € 9,95

Andere formaten (zoals vierkant) en bijbehorende prijzen op aanvraag. Levering binnen 10 werkdagen. Verzend- en handlingkosten inbegrepen
Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. Service en garantie op geleverde producten gaat altijd via Studio Retouched

Wilt u een afdruk op glas bestellen?

Studio Retouched neemt u het werk uit handen!