Goed om te weten

Foto's optimaliseren

Laat Studio Retouched de puntjes op de i zetten voor de mooiste foto's en afbeeldingen

Laat uw foto’s stralen!

Heeft u foto’s gemaakt waar u net niet helemaal tevreden over bent? U kunt heel eenvoudig eventuele stofjes laten verwijderen, de uitsnede, belichting en scherpte laten controleren, oftewel een echte finishing touch! Vooral bij mode- en portretfotografie waar elk puntje of vlekje er een teveel is maakt  high-end retouching de foto af.

Bestanden die op de geheugenkaart staan kunnen worden omgezet in mooie, gebruiksklare afbeeldingen. Foto’s die direct uit een camera komen zijn eigenlijk nooit echt helemaal klaar zonder de puntjes op de i gezet te hebben!

Ruwe fotobestanden bewerken
Kleuren en witbalans corrigeren
Compositie of uitsnede verbeteren
Belichting en levels optimaliseren
High-end retouching voor portretten
“Am really happy with the result. Excellent communication and quick service. Thank you very much!’

Wilma van den Brink
Arno Reijnen
“Paul, je hebt weer weer prachtig werk geleverd, goede kwaliteit en de prijs is ook zeer goed. Tot snel maar weer..’

Arno Reijnen
“Goed resultaat, na prima overleg. Fijn dat Paul snel en adequaat communiceert.’

Willeke de Haan

Optimale afbeeldingen

Met aantrekkelijk en geoptimaliseerd beeldmateriaal is het mogelijk om uw dienst, uw product of uzélf goed in ‘de markt’ te zetten. Zo kan Studio Retouched uw portretfoto verbeteren (het blijft natuurlijk) maar ook een serie foto’s voor een modeblad. Of de foto’s die een makelaar zo mooi mogelijk wil om een pand goed en snel te verkopen.

Foto’s voor de website

Laat de productfoto’s voor uw webshop stralen! Wist u dat ze dan meteen vrijstaand gemaakt kunnen worden en eventueel voorzien van een andere achtergrond? Voor grote series kan Studio Retouched hulptroepen inschakelen. Of laat afbeeldingen op elkaar afstemmen qua stijl en kleur om zo een aantrekkelijk geheel te vormen.

Interieurfoto makelaar

Adobe Brigde fotografie

Nabewerken voor fotografen

Heeft u als professioneel fotograaf zelf geen tijd voor het nabewerken van b.v. een bruidsreportage? Of gaat het om slechts enkele foto’s? Studio Retouched kan op ‘white label’ basis onbewerkte bestanden (RAW/DNG, etc.) bewerken naar een mooie serie JPG’s. Dit kan in elk gewenst formaat. Zo heeft u er geen omkijken naar!

Regelmatig terugkerende fotografen hebben een eigen account en sturen zo hun ruwe beeldmateriaal snel en veilig naar Studio Retouched. Vaak is uitleg van wat er moet gebeuren aan de foto’s  na 1 of 2 keer niet meer nodig. De fotograaf snel de hele serie als JPG terug gestuurd, klaar om door te sturen naar de diens opdrachtgever.

Werkwijze bij foto-optimalisatie

Stuur vrijblijvend uw foto’s en omschrijf wat uw wensen zijn. Zijn het slechts enkele foto’s stuur ze dan eenvoudig via het formulier. Zijn het veel foto’s of grote bestanden, dan kunt u die via de Studio Retouched Filetransfer sturen.

Zijn de foto’s niet als digitaal bestand beschikbaar dan moeten ze nog gescand worden. Als u dat zelf doet dient u een resolutie van minimaal 300DPI aan te houden. Maar u kunt ook naar een copyshop gaan waar men precies weet het beste resultaat te krijgen. Eventueel kunt u de foto’s per post opsturen. Ze kunnen dan hier worden gescand.

U krijgt altijd bericht over de mogelijkheden specifiek voor uw foto’s met een prijsopgave. Gaat u akkoord dan ontvangt u een digitaal formulier voor uw gegevens en worden de foto’s bewerkt en eventueel afgedrukt.

Voorbeelden van eerdere optimalisaties

Klik en beweeg de gele lijn horizontaal over de foto om het verschil te zien tussen bewerkte en onbewerkte versie.

Woningverkoop

Voor de verkoop van een woning zijn topfoto’s erg belangrijk! Een potentiële cliënt ziet in een oogopslag of ie interesse heeft, dus de eerste indruk moet goed zijn.

Fotoshoot nabewerken

Of het nu 6 of 600 foto’s zijn die moeten worden nabewerkt voor publicatie: Studio Retouched heeft alle middelen in huis om dit snel en vakkundig te doen!

High-end retouching

Een perfect witte of zwarte achtergrond bij je studiofoto’s? Geen losse pluisjes op de kleding meer of een storend haartje? Laat je portfolio optimaliseren!

Inez

Een foto door een proffotograaf kan nóg leuker worden door de puntjes op de i te zetten. Zoek de vijftien verschillen! Onderdeel van een seriebewerking.

DJ Ryan

Een bewerkte en geoptimaliseerde presskit foto voor talent DJ Ryan. Als de hele serie is bewerkt kan deze direct naar de drukker voor poster, flyers en press kit.

Bruidsjurk in de plooi

Voor een catalogus  dient alles er zo mooi mogelijk en kreukvrij uit te zien. Als dat door tijdgebrek niet helemaal lukt dan brengt een kleine retouche uitkomst.

Nabewerking

Nabewerken van foto’s kan white label uitgevoerd worden. Speciaal voor fotografen die zelf liever achter de camera staan dan achter hun pc zitten.

Myrle

Van onbewerkte RAW opname naar een bewerkte en opgepoetste JPG. Zo is de foto klaar om opgenomen te worden in het portfolio van dit beginnende model.

Moeder en dochter

Een complete maar toch natuurlijke make-over van deze mooie moeder en dochter. Door de puntjes op de i te zetten is de foto perfect voor een print op Xpozer.

Bruid en bruidegom

Een voorbeeld van een bruidsfoto die geoptimaliseerd is. Met een make-over voor het bruidspaar en een wat blauwer gemaakte lucht gaat de foto meer leven.

Divera

Voor Divera, dé coach voor beginnende coaches van de gelijknamige website is onder andere deze profielfoto geoptimaliseerd en de achtergrond strak wit gemaakt.

Anita

Met een complete maar natuurlijke make-over kan Anita zo in een Glossy Magazine verschijnen! Eventueel kan er naar wens wat make-up aangebracht worden.

Sprankelende kleuren

Door het onscherp maken van de achtergrond, de kleuren te versterken en de dames te voorzien van een kleine glamourtouch komt de foto meer tot zijn recht.

Kattencafé

Een publicatiefoto moet perfect zijn! Als die dat net niet helemaal is dan kan er wel het en en ander aan gedaan worden. De kattenogen komen uit een andere foto.

Schoonheidsspecialiste

De nieuwe website van een schoonheidssalon verdient natuurlijk ook een sprankelend mooie foto van de eigenaresse, met ook een strakke achtergrond.

Wilt u een of meerdere foto's laten optimaliseren?

Stuur vrijblijvend een bericht met foto en u hoort wat de mogelijkheden zijn.