Foto’s optimaliseren

Optimale afbeeldingen

Beeldmateriaal nabewerken en optimaliseren bestaat vooral uit kleine beeldcorrecties. Storende elementen (stofjes) verwijderen, de uitsnede, belichting en scherpte nakijken. Zo wordt de foto zo optimaal mogelijk met een finishing touch. Vooral bij mode- en portretfotgrafie maakt high-end retouching de foto af.

Fotografen kunnen hun onbewerkte bestanden (RAW) laten omzetten en nabewerken in een serie JPEG foto’s, in elk gewenst formaat en met of zonder hun logo.

Optimalisatie high end retouching
High-end retouching
Kleurcorrectie
Raw bestanden bewerken
Glamourstyling
Stofjes verwijderen

Met de juiste foto’s is het mogelijk om uw dienst, uw product of uzélf nóg beter in de markt zetten! Studio Retouched kan uw portretfoto voor Linkedin optimaliseren, maar ook uw mooiste bruidsfoto’s. Of de foto’s van uw woning voor de makelaar. Of laat alle afbeeldingen gelijk trekken en nakijken om uw website zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Klik en beweeg de gele lijn horizontaal over de foto om het verschil te zien tussen bewerkte en onbewerkte versie.

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave?

High-end retouching

Een perfect witte of zwarte achtergrond bij je studiofoto’s? Geen losse pluisjes op de kleding meer of een storend haartje? Laat je portfolio optimaliseren!

Woningverkoop

Voor de verkoop van een woning zijn topfoto’s erg belangrijk! Een potentiële cliënt ziet in een oogopslag of ie interesse heeft, dus de eerste indruk moet goed zijn.

Fotoshoot nabewerken

Of het nu 6 of 600 foto’s zijn die moeten worden nabewerkt voor publicatie: Studio Retouched heeft alle middelen in huis om dit snel en vakkundig te doen!

Inez

Een foto door een proffotograaf kan nóg leuker worden door de puntjes op de i te zetten. Zoek de vijftien verschillen! Onderdeel van een seriebewerking.

DJ Ryan

Een bewerkte en geoptimaliseerde presskit foto voor talent DJ Ryan. Als de hele serie is bewerkt kan deze direct naar de drukker voor poster, flyers en press kit.

Anita

Met een complete maar natuurlijke make-over kan Anita zo in een Glossy Magazine verschijnen! Eventueel kan er naar wens wat make-up aangebracht worden.

Kim

Een echte over-the-top make-over kan soms heel leuk zijn, zeker bij een professioneel fotomodel als Kim! De relatief eenvoudige bewerking is dan ook zo klaar.

Myrle

Van onbewerkte RAW opname naar een bewerkte en opgepoetste JPG. Zo is de foto klaar om opgenomen te worden in het portfolio van dit beginnende model.

Moeder en dochter

Een complete maar toch natuurlijke make-over van deze mooie moeder en dochter. Door de puntjes op de i te zetten is de foto perfect voor een print op Xpozer.

Bruid en bruidegom

Een voorbeeld van een bruidsfoto die geoptimaliseerd is. Met een make-over voor het bruidspaar en een wat blauwer gemaakte lucht gaat de foto meer leven.

Divera

Voor Divera, dé coach voor beginnende coaches van de gelijknamige website is onder andere deze profielfoto geoptimaliseerd en de achtergrond strak wit gemaakt.

Bruidsjurk in de plooi

Voor een catalogus  dient alles er zo mooi mogelijk en kreukvrij uit te zien. Als dat door tijdgebrek niet helemaal lukt dan brengt een kleine retouche uitkomst.

Sprankelende kleuren

Door het onscherp maken van de achtergrond, de kleuren te versterken en de dames te voorzien van een kleine glamourtouch komt de foto meer tot zijn recht.

Kattencafé Mispoes

Een publicatiefoto moet perfect zijn! Als die dat net niet helemaal is dan kan er wel het en en ander aan gedaan worden. De kattenogen komen uit een andere foto.

Schoonheidsspecialiste

De nieuwe website van een schoonheidssalon verdient natuurlijk ook een sprankelend mooie foto van de eigenaresse, met ook een strakke achtergrond.

Ook úw foto's laten bewerken?

Vul het contactformulier in of stuur ze alvast vrijblijvend!