Extra info

Foto's optimaliseren

Laat de puntjes op de i zetten voor de mooiste afbeeldingen

Beeldcorrecties

Foto’s optimaliseren bestaat vooral uit beeldcorrecties. Stofjes verwijderen, de uitsnede, belichting en scherpte nakijken: een echte finishing touch! Vooral bij mode- en portretfotografie maakt high-end retouching de foto af.

Voor fotografen

Als professioneel fotograaf kunt u op ‘white label’ basis uw nog onbewerkte fotobestanden (RAW) laten omzetten en nabewerken in een mooie serie JPEG foto’s. In elk gewenst formaat en eventueel direct voorzien van uw logo.

High-end retouching
Kleurcorrectie
Raw bestanden bewerken
Glamourstyling
Stofjes verwijderen
Afbeeldingen optimaliseren

In de markt

Met aantrekkelijk en geoptimaliseerd beeldmateriaal is het mogelijk om uw dienst, uw product of uzélf goed in ‘de markt’ te zetten. Zo kan Studio Retouched uw portretfoto voor Linkedin verbeteren maar ook een serie modefoto’s.

Voor uw website

Laat de verkoopfoto’s van uw woning voor de makelaar net wat meer stralen. Of u laat alle afbeeldingen op bijvoorbeeld uw nieuwe website goed op elkaar afstemmen en zo een aantrekkelijk geheel vormen.

Klik en beweeg de gele lijn horizontaal over de foto om het verschil te zien tussen bewerkte en onbewerkte versie.

Woningverkoop

Voor de verkoop van een woning zijn topfoto’s erg belangrijk! Een potentiële cliënt ziet in een oogopslag of ie interesse heeft, dus de eerste indruk moet goed zijn.

Fotoshoot nabewerken

Of het nu 6 of 600 foto’s zijn die moeten worden nabewerkt voor publicatie: Studio Retouched heeft alle middelen in huis om dit snel en vakkundig te doen!

High-end retouching

Een perfect witte of zwarte achtergrond bij je studiofoto’s? Geen losse pluisjes op de kleding meer of een storend haartje? Laat je portfolio optimaliseren!

Inez

Een foto door een proffotograaf kan nóg leuker worden door de puntjes op de i te zetten. Zoek de vijftien verschillen! Onderdeel van een seriebewerking.

DJ Ryan

Een bewerkte en geoptimaliseerde presskit foto voor talent DJ Ryan. Als de hele serie is bewerkt kan deze direct naar de drukker voor poster, flyers en press kit.

Bruidsjurk in de plooi

Voor een catalogus  dient alles er zo mooi mogelijk en kreukvrij uit te zien. Als dat door tijdgebrek niet helemaal lukt dan brengt een kleine retouche uitkomst.

Nabewerking

Nabewerken van foto’s kan white label uitgevoerd worden. Speciaal voor fotografen die zelf liever achter de camera staan dan achter hun pc zitten.

Myrle

Van onbewerkte RAW opname naar een bewerkte en opgepoetste JPG. Zo is de foto klaar om opgenomen te worden in het portfolio van dit beginnende model.

Moeder en dochter

Een complete maar toch natuurlijke make-over van deze mooie moeder en dochter. Door de puntjes op de i te zetten is de foto perfect voor een print op Xpozer.

Bruid en bruidegom

Een voorbeeld van een bruidsfoto die geoptimaliseerd is. Met een make-over voor het bruidspaar en een wat blauwer gemaakte lucht gaat de foto meer leven.

Divera

Voor Divera, dé coach voor beginnende coaches van de gelijknamige website is onder andere deze profielfoto geoptimaliseerd en de achtergrond strak wit gemaakt.

Anita

Met een complete maar natuurlijke make-over kan Anita zo in een Glossy Magazine verschijnen! Eventueel kan er naar wens wat make-up aangebracht worden.

Sprankelende kleuren

Door het onscherp maken van de achtergrond, de kleuren te versterken en de dames te voorzien van een kleine glamourtouch komt de foto meer tot zijn recht.

Kattencafé Mispoes

Een publicatiefoto moet perfect zijn! Als die dat net niet helemaal is dan kan er wel het en en ander aan gedaan worden. De kattenogen komen uit een andere foto.

Schoonheidsspecialiste

De nieuwe website van een schoonheidssalon verdient natuurlijk ook een sprankelend mooie foto van de eigenaresse, met ook een strakke achtergrond.

Wilt u een of meerdere foto's laten optimaliseren?

Stuur vrijblijvend een bericht met foto en u hoort wat de mogelijkheden zijn.