Fotografie

Veelzijdig in beeld

Studio Retouched fotografeert met name op zakelijk gebied. Dat kunnen enkele portretfoto’s zijn van uw medewerkers maar ook een uitgebreid verslag van een een evenement, langlopend overheidsproject of juist een verslag van een persconferentie of ondertekening.

Luchtfoto’s kunnen ingezet worden als aanvulling op projectfotografie maar ook  voor de verkoop van een woning of bedrijfspand. Ook in persgerelateerde foto’s (of korte video’s) speelt de drone een steeds grotere rol.

Studio Retouched fotografie
Uitgebreide fotoreportages
Werk voor aan de muur
Langlopende projecten
Lucht- en hoogtefoto's
Zakelijk vastgelegd
Persconferenties
Zakelijke foto’s worden met name gebruikt op websites, in folders, brochures of andere in publicaties, zoals bij langlopende projecten. Een lege muur op uw kantoor kan worden voorzien van uniek fotowerk, voor u gemaakt.

Studio Retouched werkt samen met diverse leveranciers om foto’s af te drukken. Kijk daarvoor in de printshop. De foto’s die al eerder als vrij werk zijn gemaakt worden via het Studio Retouched verkoopkanaal als afdruk geleverd.

Dronefotografie

Beelden van boven

Foto’s (of video) vanaf een hoger standpunt nodig, tot maar liefst 50 meter? Studio Retouched heeft alle papieren en kennis in huis voor de mooiste beelden.
projectfotografie

Projecten vastgelegd

Een gedetailleerd beeldverslag van alles facetten die bij een langlopend project komen kijken geeft een mooi overzicht van het verloop over een langere tijd gezien.
reportagefotografie

Reportages en persmomenten

Met een reportage kunt u een goed verslag krijgen van bijvoorbeeld evenement of werkzaamheden. Maar ook op persconferenties komt u Studio Retouched tegen!
bedrijfsfotografie

Zakelijk in beeld

Van zakelijk portret voor gebruik in de media of uw LinkedIn-profiel tot een foto afgedrukt op Forex van een aantal medewerkers. Er zijn veel zaken mogelijk.
Werk aan de Muur

Werk aan de muur

Studio Retouched maakt ook landschapsfoto’s. Zoekt u een geschikte foto voor aan uw muur, bijvoorbeeld op canvas, dibond, als poster, etc. dan kunt u hier kiezen.
Particuliere fotografie

Particuliere foto's

Wilt u wat portretfoto’s van uzelf of met uw familie? Een jubileum of andere gelegenheid vast laten leggen? Bekijk wat Studio Retouched voor u kan betekenen.

Fotograaf boeken of meer info?

Neem dan contact op!