Fotografie

Veelzijdig in beeld

Studio Retouched fotografeert met name op zakelijk gebied. Dat kan een enkele portretfoto zijn van uzelf en uw bedrijfspand maar ook een beeldverslag van een een evenement,vastleggen van een langlopend project of een snel geleverde beelden van persconferentie.

Luchtfoto’s kunnen ingezet worden als aanvulling op projectfotografie maar ook  voor de verkoop van een woning of bedrijfspand. Ook in persgerelateerde foto’s (of korte video’s) speelt de drone een steeds grotere rol.

Studio Retouched fotografie
Uitgebreide fotoreportages
Werk voor aan de muur
Langlopende projecten
Lucht- en hoogtefoto's
Zakelijk vastgelegd
Persconferenties
Persfoto’s worden gemaakt in opdracht van fotopersbureau ANP/Hollandse Hoogte. Of wilt u zelf nieuwsfoto’s?

Zakelijke foto’s worden met name gebruikt op websites, in folders, brochures of andere in publicaties, zoals bij langlopende projecten. Een lege muur op uw kantoor kan worden voorzien van uniek fotowerk, voor u gemaakt.

Studio Retouched werkt samen met diverse leveranciers om foto’s af te drukken. Kijk daarvoor in de printshop. De foto’s die al eerder als vrij werk zijn gemaakt worden via het Studio Retouched verkoopkanaal als afdruk geleverd.

 

Wilt u foto's laten maken?

projectfotografie
Een gedetailleerd beeldverslag van alle facetten die bij een langlopend project komen kijken geeft een mooi overzicht van het verloop over een langere tijd.
reportagefotografie
Met een fotoreportage kunt u een goed beeldverslag krijgen van een evenement of wegwerkzaamheden. En ook voor ‘hot news’ gaat Studio Retouched op pad.
bedrijfsfotografie
Van zakelijk portret voor de media of uw LinkedIn-profiel tot een foto afgedrukt op Forex van een product of personeel. Er zijn best veel ‘zaken’ vast te leggen.
Werk aan de Muur
Studio Retouched maakt ook sfeerfoto’s. Zoekt u een geschikte foto voor op uw kantoor, bijvoorbeeld op Xpozer, dibond of diamandglas, dan kunt u hier terecht.

Meer informatie over Studio Retouched's fotografie?