Extra info

Uitgebreid in beeldbewerking

Laat een oude foto opknappen, een foto retoucheren of reportage bewerken

Sterk in fotobewerkingen

Beeld- of fotobewerking is de verzamelnaam voor diverse werkzaamheden waar Studio Retouched in gespecialiseerd is en van oorsprong haar haar naam aan te danken heeft: foto’s en afbeeldingen retoucheren!

Particulier en zakelijk

Studio Retouched bewerkt en restaureert voor kleine en grote opdrachtgevers. Particuliere cliënten laten een foto van hun huisdier bewerken. En voor een zakelijke cliënt kunnen de foto’s voor een catalogus worden geretoucheerd.

Veel ervaring in fotobewerking
Voor kleine en grote opdrachten
Uw beelden worden snel geleverd
Laat meteen uw foto's afdrukken
Prima kwaliteit voor een scherpe prijs
Polaroid

Diverse mogelijkheden

Makelaarsfoto’s worden geoptimaliseerd en fotografen laten al hun complete fotoreportage nabewerken.

Waardevolle foto’s van familiebedrijven kunnen worden gerestaureerd en opnieuw afgedrukt. In de mode- en portretfotografie kan met high-end retouching elke oneffenheid worden weggepoetst. De leden van een popband kunnen een complete metamorfose en een andere, flitsende achtergrond krijgen. Productfoto’s kunnen vrijstaand gemaakt worden Nieuwe afbeeldingen kunnen worden ontworpen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Fotobewerking bij Studio Retouched kan ruwweg in vier groepen verdeeld worden, u leest er hieronder meer over:

Oude foto's restaureren

Restaureren

Oude foto’s worden steeds slechter in de loop der jaren. Laat ze daarom restaureren voordat ze onherstelbaar zijn…
High end retouching

Optimaliseren

Hierbij kunt u denken aan nabewerking voor fotografen of het verfraaien van portretfoto’s of ander beeldmateriaal…
retoucheren van de Ireen Wüst IJsbaan in Tilburg

Retoucheren

Retoucheren is het aanpassen of samenvoegen van foto’s, een andere compositie maken, en het manipuleren van beelden…
Afbeelding ontwerpen

Ontwerpen

Met afbeeldingen kunnen mooie dingen als een flyer, poster, visitekaartje of menu voor een restaurant gecreëerd worden…

Als u graag een fotobewerking wilt laten uitvoeren dan kan dat heel eenvoudig! Stuur vrijblijvend uw foto’s, omschrijf wat u graag wilt laten aanpassen en u hoort de mogelijkheden. Zijn het slechts enkele foto’s dan stuurt direct via dit formulier en u ontvangt snel een reactie. Gaat het om een grotere of langlopende opdracht dan kan ik eventueel bij u langs komen om de mogelijkheden te bespreken en te laten zien. Tevens kunt u dan eventueel wat samples bekijken van diverse printproducten.

Zijn de foto’s niet als digitaal bestand beschikbaar dan moeten ze nog gescand worden. Als u dat zelf doet dient u een resolutie van minimaal 300DPI aan te houden. U kunt natuurlijk ook naar een lokale copyshop gaan. Eventueel kunt u de foto’s per post opsturen. Uw foto’s worden dan zo snel mogelijk (vaak gratis) gescand en per omgaande (indien gewenst aangetekend) teruggestuurd. Overigens kunt u via de Studio Retouched Filetransfer meerdere foto’s tegelijk of grote fotobestanden sturen.

U krijgt bericht over de mogelijkheden wat betreft uw wensen voor uw foto’s met daarbij een prijsopgave. Vaak wordt er al een klein gedeelte van een foto vrijblijvend bewerkt zodat u goed idee heeft van het mogelijke eindresultaat. Gaat u akkoord dan wordt de bewerking voortgezet. Ondertussen kunt u bepalen of u de foto’s wilt laten afdrukken via Studio Retouched. In de printshop vindt u diverse materialen en formaten. Natuurlijk krijgt u gedegenadvies en een scherpe combinatieprijs!

Heeft u nog opmerkingen met betrekking tot het eindresultaat dan worden die (indien haalbaar en binnen het overeengekomen tarief) uiteraard aangepast, net zolang tot u tevreden bent! U ontvang tevens een factuur met eventueel een zakelijke ‘Tikkie’ om direct te kunnen betalen per bank of via een beveiligde iDEAL of Paypal betaalpagina. Is het verschuldigde bedrag voldaan, dan ontvangt u de foto en de eventuele afdruk. Zakelijke, terugkerende cliënten betalen overigens vaak op rekening.

 

Wilt u één, honderd, of nog veel meer foto's laten bewerken?

Stuur vrijblijvend een bericht met foto en u hoort wat de mogelijkheden zijn.