Goed om te weten

Specialist in beeldbewerking

Laat een oude foto opknappen, een afbeelding retoucheren of fotoreportage bewerken

Sterk in beeldbewerking

Zoekt u een specialist in fotobewerking? Beeld- of fotobewerking is de verzamelnaam voor de werkzaamheden waar Studio Retouched van oorsprong haar naam aan te danken heeft: foto’s retoucheren in de ruimste zin van het woord.

Beeldbewerking is er om een foto te verbeteren, een artistieke bewerking toe te passen (bv met Artificial Intelligence) of om de aandacht op een bepaald onderdeel te richten. Behalve zichtbare wijzigingen zoals contrast, helderheid, kleuren etc. kunnen ook de eigenschappen worden gewijzigd zoals het bestandsformaat.

Meer dan 15 jaar ervaring in fotobewerking
Beschikbaar voor kleine en grote opdrachten
De beelden kunnen snel worden geleverd
Laat eventueel meteen de foto's afdrukken
Uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs

Fotobewerking voor particulier en bedrijf

Studio Retouched bewerkt diverse soorten beeldmateriaal voor kleine en grote opdrachtgevers!
Zo kunt u een foto laten bewerken van uw huisdier, trouwfoto’s verbeteren of een oude foto herstellen. Of laat uw oude, waardevolle foto’s restaureren. Wellicht laat u meteen de foto’s afdrukken om te bewaren voor het nageslacht.

Professionele fotografen laten hun complete fotoreportage nabewerken.  Voor mode- en portretfotografie kan met high-end retouching elke oneffenheid worden weggepoetst. Productfoto’s kunnen vrijstaand gemaakt worden. Nieuwe afbeeldingen kunnen worden ontworpen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Oude foto restaureren

Restaureren

Oude foto’s worden steeds slechter in de loop der jaren. Laat ze daarom restaureren voordat ze onherstelbaar zijn…
High-end retouching

Optimaliseren

Hierbij kunt u denken aan nabewerking voor fotografen of het verfraaien van portretfoto’s of ander beeldmateriaal…
retoucheren foto Ireen Wüst IJsbaan in Tilburg

Bewerken

Denk bij bewerken aan het aanpassen of samenvoegen van foto’s, compositie aanpassen en het manipuleren van beelden…
Afbeelding ontwerpen

Ontwerpen

Met afbeeldingen kunnen mooie dingen als een flyer, poster, visitekaartje of menu voor een restaurant gecreëerd worden…

Als u graag fotobewerking wilt laten uitvoeren dan kan dat heel eenvoudig! Stuur vrijblijvend uw foto’s, omschrijf wat u graag wilt laten aanpassen en u hoort de mogelijkheden. Zijn het slechts enkele foto’s dan stuurt direct via dit formulier en u ontvangt snel een reactie.

Gaat het om een grotere of langlopende opdracht dan kan ik eventueel bij u langs komen om de mogelijkheden te bespreken en te laten zien. Tevens kunt u dan eventueel wat samples bekijken van diverse printproducten.

Zijn de foto’s niet als digitaal bestand beschikbaar dan moeten ze nog gescand worden. Als u dat zelf doet dient u een resolutie van minimaal 300DPI aan te houden. Maar u kunt natuurlijk ook naar een lokale copyshop gaan waar men precies weet hoe het beste resultaat te krijgen.

Eventueel kunt u de foto’s per post opsturen. Uw foto’s worden dan zo snel mogelijk (vaak gratis) gescand en per omgaande (indien gewenst aangetekend) teruggestuurd. Overigens kunt u via de Studio Retouched Filetransfer meerdere foto’s tegelijk of grote fotobestanden sturen.

U krijgt altijd bericht over de mogelijkheden wat betreft uw wensen voor uw foto’s met daarbij een prijsopgave, vaak al binnen een dag. Soms wordt er al een klein gedeelte van een foto vrijblijvend bewerkt zodat u goed idee heeft van het mogelijke eindresultaat.

Gaat u akkoord dan ontvangt u een digitaal formulier voor uw gegevens en wordt de bewerking voortgezet. Ondertussen kunt u bepalen of u de foto’s meteen wilt laten afdrukken. In de printshop vindt u diverse materialen en formaten. Natuurlijk krijgt u gedegen advies en een scherpe totaalprijs!

Heeft u nog opmerkingen met betrekking tot het eindresultaat dan worden die (indien haalbaar en binnen het overeengekomen tarief) uiteraard aangepast, net zolang tot u tevreden bent! U ontvang tevens een factuur met eventueel een zakelijk ‘Tikkie’ om direct te kunnen betalen.

Is het verschuldigde bedrag voldaan, dan ontvangt u de foto’s en de eventuele afdruk. Zakelijke, terugkerende cliënten betalen overigens vaak op rekening.

Wilt u één, honderd, of nog veel meer foto's laten bewerken?

Stuur vrijblijvend een bericht met foto en u hoort wat de mogelijkheden zijn.