Beeldbewerking

Foto's en afbeeldingen

Beeld- of fotobewerking is de verzamelnaam voor diverse werkzaamheden waar Studio Retouched in gespecialiseerd is en haar naam aan te danken heeft.

Studio Retouched bewerkt en restaureert voor kleine en grote opdrachtgevers. Particuliere cliënten laten een foto van hun huisdier bewerken. En voor een zakelijke cliënt kan al het beeldmateriaal voor een catalogus worden bewerkt of makelaarsfoto’s worden aangepast.

Beeldbewerking kan in vier groepen verdeeld worden.

Polaroid
Verfraaien van een bruidsreportage
Opknappen van een oude familiefoto
Afdrukklaar maken van een fotoreportage
Retoucheren van een modellenshoot
Ontwerpen van een DVD label en cover
Van RAW naar JPG voor proffotografen
Oude foto's restaureren

Restaureren

Oude foto’s worden steeds slechter in de loop der tijd. Laat ze daarom nu restaureren voordat ze onherstelbaar zijn!
High end retouching

Optimaliseren

Hierbij kunt u denken aan nabewerking voor fotografen of het verfraaien van portretfoto’s of ander beeldmateriaal.
retoucheren van de Ireen Wüst IJsbaan in Tilburg

Retoucheren

Retoucheren is het aanpassen of samenvoegen van foto’s, een andere compositie maken, en het manipuleren van beelden.
Afbeelding ontwerpen

Ontwerpen

Met afbeeldingen kunnen mooie dingen als een flyer, poster, visitekaartje of menu voor een restaurant gecreëerd worden.

Neem contact op, omschrijf welk probleem er opgelost moet worden en u hoort de mogelijkheden. Zijn het slechts enkele foto’s dan stuurt u deze vrijblijvend en u ontvangt snel een reactie. Gaat het om een grotere opdracht dan kunne we ook telefonisch contact opnemen of ik bij u langs komen om de mogelijkheden en te laten zien. Tevens kunt u dan, indien gewenst, samples bekijken van diverse printproducten.

Zijn de foto’s niet als digitaal bestand beschikbaar dan moeten ze nog gescand worden. Als u dat zelf doet dient u een resolutie van minimaal 300DPI aan te houden. U kunt natuurlijk ook naar een lokale copyshop gaan. Eventueel kunt u de foto’s per post opsturen. Ze worden dan zo snel mogelijk (gratis) gescand en per omgaande (indien gewenst aangetekend) teruggestuurd. Overigens kunt u via de Studio Retouched Filetransfer meerdere foto’s tegelijk of grote fotobestanden sturen.

U krijgt bericht over de mogelijkheden wat betreft uw wensen voor uw foto’s met daarbij een prijsopgave. Vaak wordt er al een klein gedeelte van een foto vrijblijvend bewerkt zodat u goed idee heeft van het eindresultaat. Gaat u akkoord dan wordt de bewerking voortgezet. Ondertussen kunt u bepalen of u de foto’s wilt laten afdrukken via Studio Retouched. In de printshop vindt u diverse materialen en formaten. Natuurlijk ontvangt u een scherpe prijsopgave!

Heeft u nog opmerkingen met betrekking tot het eindresultaat dan worden die (indien haalbaar en binnen het overeengekomen tarief) uiteraard aangepast, net zolang tot u tevreden bent! U ontvang tevens een factuur met eventueel een E-acceptgiro om direct te kunnen betalen per bank of via een beveiligde iDEAL of Paypal betaalpagina. Is het verschuldigde bedrag voldaan, dan ontvangt u de foto en de eventuele afdruk. Zakelijke, terugkerende cliënten betalen overigens vaak op rekening.

Ook úw foto's laten bewerken?

Vul het contactformulier in of stuur ze alvast vrijblijvend!