Goed om te weten

Dronebeelden laten maken

Professionele dronefoto's en dronevideo's door een gecertificeerd dronepiloot

Een luchtfoto of dronevideo

Dronebeelden laten maken door een gecertificeerd dronebedrijf? Studio Retouched levert professionele dronefoto’s, complete dronevideo’s en interactieve 360-gradenfoto’s snel en tegen een scherp tarief. U profiteert dan ook van een dronepiloot met ruime fotografie- en filmervaring. De drone opnamen worden gemaakt in opdracht van de overheid, het bedrijfsleven én particuliere cliënten. Alle benodigde ervaring en certificaten zijn daarvoor in huis.

Fotograaf met drone

Studio Retouched werkt niet alleen als dronepiloot maar ook als fotograaf en videograaf. Dat heeft zo z’n voordelen. Het vliegen met een drone is namelijk één ding, maar het maken van mooie beelden is dan weer een ander verhaal. Een opleiding en achtergrond in het maken van beelden is dan een pré. Bovendien is het maken van dronebeelden vaak te combineren met reguliere fotografie. Zo gaat er standaard een drone mee bij fotoreportages!

Voordat een van de Studio Retouched drones kan komen ‘invliegen’ zijn er nogal wat regels en voorwaarden waar aan voldaan moet worden.

Lees er hier alles over en bekijk alvast de dronekaart met no-fly zones en beperkingen. Mag de drone bij u opstijgen?

Pers en media

Pers en media

Dronebeelden worden gemaakt voor persbureau ANP/Hollandse Hoogte en diverse andere media.
Bedrijven

Bedrijven

Regelmatig worden er luchtfoto’s gemaakt van een bedrijfspand of een dienst die wordt uitgevoerd.
Fotografen

Fotografen

Droneservice op maat voor fotografen en beeldmakers zonder eigen drone, ideaal!
Weg- en waterbouw

Weg- en waterbouw

Projecten in de bouw of infrastructuur in vogelvlucht professioneel in beeld gebracht.
Landschap

Landschap en kunst

Sfeervolle dronefoto’s als vrij ‘werk voor aan de muur’ of in opdracht van u gemaakt.
Makelaardij

Bouw en makelaar

Een luchtfoto laat het vrijstaande landhuis of het nieuwe vastgoedproject perfect zien.

Dronefoto’s

Studio Retouched levert als professioneel fotograaf natuurlijk ook professionele dronefoto’s, aan diverse partijen zoals de overheid en het bedrijfsleven. Maar ook particuliere cliënten weten een mooie dronefoto steeds vaker te waarderen.

Dronefoto’s worden om uiteenlopende redenen gemaakt. Niet alleen om een landgoed mooi in beeld te brengen maar ook om werkzaamheden vanuit een bijzondere hoek te laten zien. Daarvoor is dronefotografie zeer geschikt, een statief van 100 meter hoog!

Dronefoto Martinus Nijhoffbrug

Dronevideo’s

Een dronevideo is dé manier om een mooi, dynamisch beeld te krijgen vanuit een bijzonder perspectief. Regelmatig laten opdrachtgevers Studio Retouched ‘invliegen, zoals hier voor een korte demo bij een waterkering van Waterschap Rivierenland.

Studio Retouched levert compleet gemonteerde video’s met muziek, titels, etc. Maar ook ‘ruwe’ ongemonteerde videobeelden zijn mogelijk om in uw eigen video te monteren. Dat is een snelle en voordelige optie, ideaal voor videoproducenten!

360 gradenfoto’s

Wilt u toekomstige bezoekers, zoals hier van de vestingstad Heusden alvast thuis vanaf de bank rustig rond laten kijken? Dan is een 360 graden dronefoto in hoge resolutie een ideaal middel. Er kunnen bij bepaalde punten op de foto informatie worden toegevoegd, voor een interactieve en informatieve beleving.

Ook voor de projectwebsite is een 360 gradenfoto een mooie toevoeging om bezoekers alvast rond te laten kijken op locatie. De foto is gemakkelijk in te passen.

dronefoto laten maken in 360 graden

Drone opnamen laten maken door een gecertificeerd dronepiloot?

Studio Retouched kan u alles vertellen over de mogelijkheden en voorwaarden.