Extra info

Dronebeelden maken

Foto's en video's laten maken met een professionele en gecertificeerde drone

Méér dan een luchtfoto

Een van de specialiteiten van Studio Retouched is het maken van  dronebeelden: luchtfoto’s en -videos in opdracht van de overheid, bedrijven én particulieren. Alle benodigde kennis en certificaten zijn daarvoor in huis. Lees meer.

Diverse toepassingen

Een mooie luchtfoto of -video voegt de derde dimensie toe, zeker in 360 graden. Het geeft een bepaalde sfeer aan uw  portfolio of als afdruk aan de muur. Maar het is ook gewoon handig om een overzicht hebben van een gebied.

Voordat de Studio Rouched drone kan komen ‘invliegen’ zijn er nogal wat regels en voorwaarden waar aan voldaan moet worden. Lees hier alles en bekijk de luchtvaartkaart.
Pers en media

Pers en media

Aanvullend beeldmateriaal
Bedrijven

Bedrijven

Luchtfoto’s van dienst of pand
Fotografen

Fotografen

Droneservice op maat
Weg- en waterbouw

Weg- en waterbouw

Projecten in vogelvlucht
Landschap

Landschap en kunst

Als vrij werk of in opdracht
Makelaardij

Bouw en makelaar

Woning uitgebreid in beeld
Dronefoto's golfterrein Haverleij

Dronefoto's

Dronefoto’s worden voor zeer uiteenlopende redenen gemaakt. Zo is op bovenstaande foto de relatie tussen de kasteelwoningen en een golfterrein op een mooie manier in beeld gebracht. Daarvoor zijn dronefoto’s uitermate geschikt. Een fotostatief van 50 meter hoog!

Dronevideo's

Een dronevideo is dé manier om een mooi, dynamisch beeld te krijgen vanuit een bijzonder perspectief. Regelmatig laten opdrachtgevers Studio Retouched ‘invliegen, zoals hier bij een object van het Waterschap. Montage en muziek worden natuurlijk ook geregeld.
Heusden in 360 graden rond

Interactief 360 graden

Wilt u toekomstige bezoekers, zoals hier van de vestingstad Heusden alvast rustig rond laten kijken, dan is een 360 graden dronefoto een ideaal middel. Er kunnen bij bepaalde punten op de foto informatie worden toegevoegd, voor een interactieve beleving!

Foto's of een video laten maken met een drone?

Studio Retouched kan u alles vertellen over de vele mogelijkheden.