Goed om te weten

Fotograaf Brabant

Studio Retouched, uw fotograaf in Noord-Brabant

Fotograaf regio Den Bosch

Wilt u een fotoreportage laten maken van een belangrijke gebeurtenis in Den Bosch? Of een leuke fotoshoot van uw kinderen, bijvoorbeeld in het nostalgische vestingstadje Heusden?  Studio Retouched maakt naast nieuwsfoto’s en portretten ook fotoreportages van bv een feest of andere gelegenheid die u niet meer wilt vergeten.

Bedrijfsfotografie in Brabant is booming! Steeds meer bedrijven laten hun zaken vastleggen door een professionele bedrijfsfotograaf. Studio Retouched levert zulke bedrijfsfoto’s,  eventueel aangevuld met spectaculaire dronefoto’s.

 >> Bekijk de foto’s

Fotografie in Noord-Brabant
Ook voor lokale nieuwsfotografie
Bedrijfsfotograaf voor de Langstraat
Fotoreportages van familie en gezin
Dronefotografie voor bedrijf en particulier
“Erg blij met de foto's en de snelle service. Zijn precies zoals ik ze wilde hebben. ’

Priscilla Kooistra
“Super goede communicatie en top kwaliteit! Ik raad Studio Retouched zeker aan!’

Hannah Love
L.P.
“Paul levert goed werk! Ben heel blij met hoe de foto's geworden zijn. Prettige en duidelijke communicatie.’

Anja Boen

Nieuwsfotografie in de regio

De intocht aan het begin van het Carnaval van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Amadeiro XXVI is elk jaar een enorme happening op Oeteldonk Centraol. Dan is het altijd leuk om daar beelden van te maken die vervolgens via persbureau ANP kunnen worden afgenomen. Maar u kunt natuurlijk ook zélf persfotograaf bestellen.

Fotoreportage laten maken

Wilt u ook een bijzondere gebeurtenis in beeld laten brengen met behulp van foto’s? Studio Retouched werkt als reportagefotograaf in de gehele regio Brabant en ver daar buiten. Fotoreportages zijn er echt in heel veel soorten en maten, voor uiteenlopende onderwerpen. Meer over een fotoreportage laten maken kunt u hier lezen.

 

Fotoshoot met familie

Samen met uw gezin of familie uitgebreid op de foto in een rustieke, ontspannen sfeer? Dat kan! Vaak worden zulke foto’s cadeau gegeven om een speciale gelegenheid te markeren of gewoon zomaar omdat het leuk is. Familie is een dierbaarste bezit en daarom ook prachtig om te vereeuwigen, van jong tot oud!

Studio Retouched zit precies tussen het mooie rivierenlandschap en het sfeervolle bosgebied van de Drunense Duinen , dus alle ruimte voor een passende locatie!

Portretfotografie

Tijdens een familieshoot worden er vaak wel wat portretfoto’s gemaakt. maar dat kan natuurlijk ook van u of uw kind alleen. Ook een profielfoto voor social media of uw LinkedIn profiel is zo gemaakt, u hebt in overleg altijd keuze uit meerdere settings.

Familiefoto
Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotograaf in Den Bosch nodig? Met bedrijfsfotografie door Studio Retouched kunt u uw product of dienst nog beter in de markt zetten tussen al die andere bedrijven in de Langstraat. Een goede website of brochure kan niet zonder goed beeldmateriaal. Bedrijfsfoto’s zijn dan ook uitstekend geschikt om uw zichtbaarheid te vergroten. Als bedrijfsfotograaf vertelt Studio Retouched het verhaal van uw bedrijf. En natuurlijk hoort ook een personeelsfeest of jubileum vastgelegd te worden!

Bedrijfsvideo

In samenwerking met een externe videoproducent kunt u ook een sprekende bedrijfsvideo laten maken. Zo krijgt u een combinatie van foto’s,  video en eventueel dronebeelden in een prachtige montage die voor allerlei doeleinden te gebruiken is. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Dronebeelden

Dronefoto’s laten maken in Den Bosch of Vlijmen? Studio Retouched werkt als ervaren en gecertificeerd dronepiloot in heel Noord-Brabant en ver daar buiten. Lees meer over de inzet van een professionele drone op de pagina over dronefotografie.

Luchtfoto’s voor vastgoed en projecten

Met spectaculaire dronefoto’s kunt u een woning of pand optimaal presenteren. Een drone fotoshoot helpt bij de verkoop van een woning of bedrijfspand, zeker als het wat lastiger te verkopen is of juist mooi gelegen. Studio Retouched heeft veel ervaring als dronefotograaf in het maken van foto’s voor makelaars en vastgoedbedrijven.

Dronefoto’s worden vaak gebruikt als toevoeging voor projectfotografie “vanaf het maaiveld.” Het is een gemakkelijk inzetbaar en relatief goedkoop middel om projecten of bepaalde infrastructuur vanuit de lucht vast te leggen.

Dronefotografie Brabant

Werkwijze bij fotografie

Wilt u ook foto’s laten maken ? Bel dan 06-51 07 63 77  en u hebt ze snel in huis! Voor het eerste uur fotografie betaalt u € 125,- . Daarbij is de nabewerking inbegrepen, de reiskosten nog niet. Voor de inzet van een drone geldt een toeslag vanaf € 40,- voor het eerste uur.

Na de fotosessie ontvangt u een link met wachtwoord naar de afgeschermde beeldbank van Studio Retouched waar u de beelden rustig online kunt bekijken en eventueel meteen kunt delen met collega’s of cliënten. De hoge resolutiebeelden ontvangt u (na eventuele aanpassingen) via WeTransfer.

Retoucheren en afdrukken van foto’s

Foto’s extra laten bewerken? Studio Retouched is zeer ervaren in het retoucheren van foto’s. Bijna alles is mogelijk. Ook kunt u uw foto’s laten vormgeven of samenstellen in combinatie met bv teksten, logo’s of andere grafische elementen.
Wilt u iets tastbaars als blijvende herinnering voor aan de muur van uw kantoor of als relatiegeschenk? Ook het laten afdrukken van fotomateriaal is mogelijk. Daarvoor zijn diverse mogelijkheden, van een eenvoudige fotoafdruk tot een grote print op Fine art Dibond. Kijk daarvoor in de Printshop.

Voorbeelden uit eerdere fotoreportages

Snel een professionele fotograaf in Brabant nodig?

Neem contact op en hoor hoe Studio Retouched u kan helpen