Goed om te weten

Spectaculaire Dronevideo's

Drone opnames laten maken door een gecertificeerd dronepiloot

Dronevideo laten maken

Bent u op zoek naar unieke luchtbeelden van uw project, bedrijfspand of evenement? Of wilt u met een drone een video laten maken in 4K uitzendkwaliteit voor redactionele toepassingen of montage in uw eigen videoproductie? Studio Retouched levert als gecertificeerd dronebedrijf en oud TV-maker snel drone video opnames.

Een dronevideo kan als eindproduct goed op zichzelf staan. Maar in een combinatie met beelden vanaf de grond is eveneens heel goed mogelijk, voor nog meer bijzondere invalshoeken. Bekijk hieronder >> wat voorbeelden.

Gecertificeerd dronepiloot
Stabiele beelden in hoge resolutie
Werkzaam voor media, particulier en bedrijf
White label levering voor videoproducenten
Combinatie met video vanaf de grond mogelijk
“Goede service, snel en kwaliteit! Een aanbeveling met 5 sterren ! En zeker voor herhaling vatbaar in de toekomst!.’

Michelle Kvnr
“Helemaal tevreden; over de onderlinge communicatie, de (heldere) afspraken, de snelle manier van reageren en de vlotte en zeer nette manier van afhandelen. Ik hoop dat meer mensen de weg naar Paul zullen vinden!’

U.C. van der J.
Arno Reijnen
“Eerste keer met Studio Retouched gewerkt om projectfoto's en drone films te maken. Er goed bevallen. Mooie foto's en het door Paul gemonteerde filmpje ziet er ook fantastisch uit. We krijgen veel positieve reacties. .’

Wim Verhoeven
Project in beeld gebracht met een drone

Drone opnames laten maken van een project

Wilt u een bijzonder beeldverslag van uw project? Bij veel werkzaamheden die naar een groot publiek gecommuniceerd moeten worden kunnen korte dronevideo’s, eventueel met aangevuld tekstblokken en een professionele voice-over, een belangrijke rol spelen. In korte tijd heeft men een geweldig beeld van de vorderingen. De dronevideo’s van Studio Retouched laten perfect zien hoe uw project vorm krijgt.

Veiligheid is bij grote projecten zeer belangrijk, Studio Retouched is bekend met de meest voorkomende voorschriften op bouwplaatsen en beschikt over alle PBM, GPI en het VCA-VOL certificaat. Maar vooral over jarenlange praktijkervaring.

Lucht opnames van woningen en bedrijven

Een drone opname laten maken van uw woning of pand? Dan bent u verzekerd van spectaculaire beelden. Leuk om te hebben maar vooral heel goed in te zetten bij de verkoop van een woning of een promotiefilm van uw bedrijf. Ook een montage van drone videobeelden en interieurfoto’s of pocketvideo’s vanaf de grond kan leuk zijn.

Dronevideo’s bij nieuws en reportages

Door de komst van de mini drone is het maken van een korte en snelle dronevideo een fluitje van een cent. Ideaal om naast dronefoto’s of reportagefotografie in te zetten voor een blik van boven. Geplande evenementen kunnen prachtig en op een verantwoorde manier in beeld worden gebracht met sfeervolle drone opnames.

Dronevideo van woningen en bedrijven
Gemonteerde video

Gemonteerde dronevideo

De video kan gemonteerd, inclusief tekst, ondertiteling en muziek (rechtenvrij) worden geleverd. Er kan zelfs een voice-over worden ingehuurd om een tekst te laten inspreken. De video is overigens uitstekend te combineren met handheld gemaakte beelden vanaf de grond, in dezelfde stijl en 4K kwaliteit als de drone.

Video als deelproduct

Studio Retouched werkt voor grotere producties regelmatig samen met andere partijen zoals videoproducenten en communicatiebureaus. Dan alleen ruwe dronebeelden aangeleverd. Deze luchtopnamen kunnen vaak op dezelfde draaidag worden gemaakt als de andere opnames. Dat is goed voor de continuïteit in beelden.

Gecertificeerd dronepiloot

Dronevliegen is aan strenge regels verbonden. U leest er hier alles over.Wanneer u drone opnames laat maken wilt u dat dit verantwoord gebeurd. Met het oog op aansprakelijkheid en veiligheid is het daarom belangrijk om een gecertificeerd dronepiloot in te huren. Studio Retouched heeft alle benodigde certificeringen om drone-operaties te mogen uitvoeren. U bent niet alleen verzekerd van spectaculaire beelden, maar ook dat er wordt gewerkt op legaal!

Een dronevideo laten maken

Als aan alle voorwaarden is voldaan en de weersomstandigheden zijn goed dan kunnen de beelden worden gemaakt. Binnen enkele dagen ontvangt u alle geschikte ruwe beelden via WeTransfer. Of u kunt al een eerste montage verwachten gebaseerd op de gemaakte afspraken, die daarna aangepast wordt naar uw wensen.

Wilt u snel drone opnamen laten maken, bv bij een calamiteit? Bel dan 06-51 07 63 77  en u hebt de beelden snel in huis! Is er minder haast bij en wilt u eerst een offerte ontvangen of informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op. Aan de hand van uw wensen/briefing is er dan een mooie prijsopgave te maken.

Voorbeelden van dronevideo’s

Bekijk een aantal voorbeelden van dronevideo’s. Vaak zijn deze gemaakt in samenwerking met een communicatiebureau, videoproducent of cameraman/editor.

Kasteel van Roze naar Steenenburg

Een dronevideo die in 3 fases: van het vervallen Roze Kasteel via het uitgebreide renovatieproject naar het statige Kasteel Steenenburg. Montage: Endert Films

Vervangen brugdelen Wantijbrug

Een combinatie van dronebeelden en fotografie voor Rijkswaterstaat: Tijdens 2 weekendafsluitingen in juli 2020 zijn de brugdelen van de Wantijbrug vervangen.

Parktuinen - De Lanen

Dronebeelden gemaakt in opdracht van Endert Multimedia & Communicatie laten zien hoe mooi je kunt wonen in Parktuinen – De Lanen in Rosmalen.

Hoogwater in de Maas

Voor persbureau ANP een korte nieuwsvideo met beelden van het hoogwater in de Maas bij Empel. Ook voor u kunnen actuele dronebeelden gemaakt worden!

Woning te koop

Promotievideo voor de verkoop van een woning met bedrijfshal. Hoe ligt het pand in de omgeving? Wat zijn de mogelijkheden? Laat het zien met een dronevideo!

Maasbrug bij Empel

Een flitsende en wat artistiekere montage van dronebeelden, gemaakt bij de Maasbrug in de A2 bij Empel (Den Bosch). In overleg is alles mogelijk!

Landhuis in beeld

Bedrijfsvideo voor Walter Verhoeven BV om de door hun gemaakte natuurstenen leibedekking en zinken goten mooi te laten zien aan toekomstige klanten.

Alles Voormekaar

Promotievideo voor de aftrap van een nieuw te starten project. Door de eenvoud bijna een bewegende foto die door de muziek en titels een stuk aantrekkelijker is.

Sluizenproject

In samenwerking met Zandbeek Communicatie een video gemaakt over zes sluiscomplexen van Rijkswaterstaat waar de komende jaren gewerkt wordt.

Afferdense en Deestse Waarden

Een dronevideo voor RWS als communicatiemiddel: Uitleg over de nieuwe nevengeul van de Waal in de Afferdense en Deestse Waarden. Montage: Zandbeek

Waterkering Kromme Nol

Bijna een bewegende foto, dit one-shot clipje van een van de kunstwerken van Waterschap Rivierenland, de waterkering in de Afgedamde Maas bij Heusden.

Verwijdering Boogbrug Vianen

Een combinatie van dronevideo en (drone)foto’s van een unieke gebeurtenis is een mooi compilatie die Rijkswaterstaat naar buiten stuurt als persbericht.

Wilt u een dronevideo laten maken in uitzendkwaliteit?

Studio Retouched werkt landelijk, voor bedrijf, overheid en particulier!