Goed om te weten

Sfeervolle Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotograaf voor zakelijke en stijlvolle fotoreportages

Zakelijke foto’s laten maken?

Goede bedrijfsfotografie helpt uw product of dienst te verkopen. Een website of brochure kan niet zonder goed beeldmateriaal. Het is dan ook, naast een bedrijfsvideo, dé manier om uw zichtbaarheid te vergroten. Als bedrijfsfotograaf vertelt Studio Retouched het verhaal van uw bedrijf of dienstverlening. Laat uw bedrijf zien!

Zakelijke foto’s zijn ook handig om achter de hand te hebben, bijvoorbeeld om snel in te kunnen zetten bij het maken advertenties, nieuwsbrieven, vacatures. etc.  Studio Retouched helpt u er graag mee! >> Bekijk de foto’s

Snel en flexibel landelijk inzetbaar
Eigen drones voor de mooiste luchtfoto's
Altijd inclusief uitgebreide nabewerking
Direct printen op diverse materialen
Een uur op locatie al voor € 125,-
“Paul heeft op onze kinderopvang locatie een fotoshoot gedaan om onze werkwijze en waar we voor staan in beeld te brengen. We hadden vooraf een fijn contact en goed overleg over wat mijn wensen waren. Tijdens de shoot was Paul erg alert op wat er om hem heen gebeurde, waardoor hij ook spontaan situaties kon fotograferen met mooie resultaten tot gevolg! .’

Monique Bolder
“Paul denkt op de eerste plaats mee welke foto het best bijdraagt aan de juiste touche van onze business. Vervolgens weet Paul de emotie in de foto te laten spreken. ’

Wim Boersma
Arno Reijnen
“Paul heeft geweldig mooie foto's gemaakt voor Pistache Yoga Studio. We zijn op verschillende locaties geweest om de foto's voor zowel de website als wat drukwerk te maken. Ik zou Studio Retouched zeker aanraden waar het gaat om zakelijke reportages.’

Ilona van Vught

Sprekende bedrijfsreportages

Een sprekende, kenmerkende bedrijfsreportage met foto’s die de gedachte achter uw bedrijf of organisatie weergeven? Beelden die u als ZZP-er op de kaart zetten? Studio Retouched brengt het in beeld. Bedrijfsfotografie is belangrijk omdat dit het imago van een bedrijf kan versterken. Mooie en professionele foto’s wekken vertrouwen op.

Een foto zegt meer…

Vaak is het veel makkelijker en krachtiger om een boodschap te vertellen door middel van beelden. Wat dacht u van een snijbrander waar letterlijk de vonken vanaf vliegen? Ook het vastleggen van een interieur van bv een hotel, congresruimte of winkel valt onder zakelijke fotografie, zelfs als er geen mensen of producten te zien zijn.

Bedrijfsfotografie, werkzaamheden in beeld
BSO kinderopvang

Zakelijke foto voor sociale media

Naast complete bedrijfsreportages kan het gebeuren dat u behoefte heeft aan slechts enkele beelden, bijvoorbeeld voor een bepaalde actie die u op social media wil promoten. Ook daarvoor komt bedrijfsfotograaf Studio Retouched graag bij u langs! Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op en ontvang scherp tarief.

Bedrijfsfotograaf  voor grote én kleine bedrijven

Het in beeld brengen van de bedrijfspanden (drone meebrengen?) en het complete wagenpark van een groot transportbedrijf vraagt een hele andere aanpak en manier van werken dan een fotoshoot op een kinderdagverblijf. Maar in beide gevallen gaat het om het om het beste eindresultaat: laten zien waar u voor staat en hoe u dat doet!

Dronefoto’s voor makelaar en  projectontwikkelaar

Bedrijfsfotografie hoeft zich niet altijd op een kantoor of in een bedrijfspand af te spelen. Ook het in beeld brengen van de dienst van een zzp-er ergens in het veld, een winkel of een pand in de verkoop voor een makelaar vallen daar onder. Studio Retouched kan er eventueel meteen spectaculaire dronebeelden van maken.

Artist impressions

Voor bureaus die gespecialiseerd zijn in artist impressions, 3D animaties en virtual reality gaat Studio Reotuched regelmatig op pad om ‘ruwe beelden’ te maken. Deze worden dan vervolgens verwerkt in een visueel zeer aantrekkelijk eindproduct. Op de pagina dronebeelden vindt u alle informatie over de mogelijkheden met drones.

Bedrijfsfotograaf met drone

Werkwijze bij bedrijfsfotografie

Elk bedrijf is anders en heeft weer andere wensen. Wilt u wat er bij u mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact op. Aan de hand van uw wensen is er een concreet plan met bijbehorende prijsopgave te maken. Denk hierbij aan het aantal foto’s, extra beeldbewerking, fotoafdrukken de inzet van een drone, etc.

Na de fotosessie ontvangt u een link met wachtwoord naar de afgeschermde beeldbank van Studio Retouched waar u de beelden rustig online kunt bekijken en eventueel meteen kunt delen met collega’s of cliënten. De hoge resolutiebeelden ontvangt u (na eventuele aanpassingen) via WeTransfer.

Retoucheren en afdrukken van foto’s

Foto’s extra laten bewerken? Studio Retouched is zeer ervaren in het retoucheren van foto’s. Bijna alles is mogelijk. Ook kunt u uw foto’s laten vormgeven of samenstellen in combinatie met bv teksten, logo’s of andere grafische elementen.
Wilt u iets tastbaars als blijvende herinnering voor aan de muur van uw kantoor of als relatiegeschenk? Ook het laten afdrukken van fotomateriaal is mogelijk. Daarvoor zijn diverse mogelijkheden, van een eenvoudige fotoafdruk tot een grote print op Fine art Dibond. Kijk daarvoor in de Printshop.

Voorbeelden uit eerdere bedrijfsreportages

Wilt u een bedrijfsfotograaf inschakelen voor een zakelijke fotoreportage?

Laat u adviseren door Studio Retouched over de mogelijkheden met bedrijfsfotografie.