Extra info

Sfeervolle Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotograaf voor zakelijke, stijlvolle en fotoreportages

Zakelijke foto’s laten maken?

Goede bedrijfsfotografie helpt uw product of dienst te verkopen. Een goede website of brochure kan niet zonder goed beeldmateriaal. Het is dan ook, naast een bedrijfsvideo, dé manier om uw zichtbaarheid te vergroten. Als bedrijfsfotograaf vertelt Studio Retouched het verhaal van uw bedrijf of dienstverlening. Laat uw bedrijf zien!

Een serie zakelijke foto’s is ook altijd handig om achter de hand te hebben, bijvoorbeeld om snel in te kunnen zetten bij het maken advertenties, nieuwsbrieven, vacatures. etc. Wilt u ook een eigen beeldbank met foto’s, inzetbaar voor verschillende doeleinden? Studio Retouched helpt u er als bedrijfsfotograaf graag mee! >> Bekijk de foto’s

Snel en flexibel landelijk inzetbaar
Eigen drones voor de mooiste luchtfoto's
Altijd inclusief uitgebreide nabewerking
Direct printen op diverse materialen
Een uur op locatie al voor € 125,-
“Paul heeft op onze kinderopvang locatie een fotoshoot gedaan om onze werkwijze en waar we voor staan in beeld te brengen. We hadden vooraf een fijn contact en goed overleg over wat mijn wensen waren. Tijdens de shoot was Paul erg alert op wat er om hem heen gebeurde, waardoor hij ook spontaan situaties kon fotograferen met mooie resultaten tot gevolg! .’

Monique Bolder
“Paul heeft een mooie foto shoot gemaakt en een geschikte locatie buiten gevonden voor de foto's. Tijdens de fotosessie ook goed dingen aangestuurd! Professioneel en mooi bewerkt! Zeer tevreden met het resultaat!!’

MrMB040
Arno Reijnen
“Paul heeft geweldig mooie foto's gemaakt voor Pistache Yoga Studio. We zijn op verschillende locaties geweest om de foto's voor zowel de website als wat drukwerk te maken. Ik zou Studio Retouched zeker aanraden waar het gaat om zakelijke reportages.’

Ilona van Vught

Sprekende bedrijfsreportages

Zakelijke foto’s laten maken die een verhaal vertellen? Een sprekende, kenmerkende bedrijfsreportage met fotografie die de gedachte achter uw bedrijf of organisatie weergeven? Studio Retouched luistert naar uw verhaal en brengt het in beeld.

Een foto zegt meer…

Bedrijfsfotografie is belangrijk omdat dit het imago van een bedrijf kan maken of breken. Mooie en professionele foto’s wekken vertrouwen op. In sommige gevallen is het veel makkelijker en krachtiger om het verhaal te vertellen door middel van beelden. Wat dacht u van een snijbrander waar letterlijk de vonken vanaf vliegen?

Ook het vastleggen van een interieur van bv een hotel, congresruimte of winkel valt onder zakelijke fotografie, zelfs als er geen mensen of producten te zien zijn.

Bedrijfsfotografie, werkzaamheden in beeld
BSO kinderopvang

Zakelijke foto voor sociale media

Naast complete bedrijfsreportages kan het gebeuren dat u behoefte heeft aan slechts enkele beelden, bijvoorbeeld voor een bepaalde actie die u op social media wil promoten. Ook daarvoor komt bedrijfsfotograaf Studio Retouched graag bij u langs!

Fotografie voor grote én kleine bedrijven

Het in beeld brengen van de bedrijfspanden (drone meebrengen?) en het complete wagenpark van een groot transportbedrijf vraagt een hele andere aanpak en manier van werken dan een fotoshoot op een kinderdagverblijf. Maar in beide gevallen gaat het om het om het beste eindresultaat: laten zien waar u voor staat en hoe u dat doet!

Benieuwd wat Studio Retouched voor uw onderneming kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op, ook als u zelf twijfelt over hoe bepaalde beelden in te zetten.

Dronefoto’s voor makelaar en  projectontwikkelaar

Bedrijfsfotografie hoeft zich niet altijd op een kantoor of in een bedrijfspand af te spelen. Ook het in beeld brengen van de dienst van een zzp-er, een winkel, een showroom of een pand in de verkoop voor een makelaar vallen daar onder. Studio Retouched kan meteen spectaculaire dronebeelden van uw bedrijf maken!

Artist impressions

Voor bureaus die gespecialiseerd zijn in artist impressions, 3D animaties en virtual reality gaat Studio Reotuched regelmatig op pad om ‘ruwe beelden’ te maken. Deze worden dan vervolgens verwerkt in een visueel zeer aantrekkelijk eindproduct.

Studio Retouched beschikt over twee geregistreerde, professionele drones en uiteraard alle benodigde papieren. Op de pagina dronebeelden vindt u alle informatie over de mogelijkheden met drones en de regelgeving, vliegen over bebouwing.

Bedrijfsfotograaf met drone

Werkwijze bij bedrijfsfotografie

Voor het eerste uur fotografie betaalt u € 125,- ex btw en reiskosten, gerekend vanaf Vlijmen. Daarbij is de standaard nabewerking inbegrepen. Voor de inzet van een drone geldt een toeslag vanaf € 40,-. Wilt u eerst een vrijblijvende offerte ontvangen of overleggen over de mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. Aan de hand van uw wensen is er dan een concreet plan met bijbehorende prijsopgave te maken die volledig aan uw verwachten voldoet. Denk hierbij aan het gewenste aantal foto’s, extra beeldbewerking, afdrukken de inzet van een drone of andere camera, etc.

Na de fotosessie ontvangt u een link met wachtwoord naar de afgeschermde beeldbank van Studio Retouched waar u de beelden rustig online kunt bekijken en eventueel meteen kunt delen met collega’s of cliënten. De hoge resolutiebeelden ontvangt u (na eventuele aanpassingen) via het Studio Retouched WeTransferkanaal.

Printservice, retoucheren en vormgeving van foto’s

Foto’s laten bewerken? Studio Retouched is zeer ervaren in het retoucheren van foto’s. Bijna alles is mogelijk. Ook kunt u uw bedrijfsfoto’s laten vormgeven of samenstellen.

Liever iets tastbaars als blijvende herinnering voor aan de muur van uw kantoor of als relatiegeschenk?? Ook het laten afdrukken van fotomateriaal is mogelijk. Daarvoor zijn diverse mogelijkheden, van een eenvoudige fotoprint op 10×15 cm tot een grote print op Fine art Dibond. Kijk daarvoor in de Studio Retouched Printshop.

Voorbeelden uit eerdere bedrijfsreportages

Wilt u een bedrijfsfotograaf inschakelen voor een zakelijke fotoreportage?

Laat u adviseren door Studio Retouched over de mogelijkheden met bedrijfsfotografie.