Extra info

Google Beoordelingen
4.9

Over mij

Wie zit er achter Studio Retouched

Even voorstellen

Mijn naam is Paul van Baardwijk, bedenker, oprichter en eigenaar van Studio Retouched. Samen met mijn vriendin Jacqueline, ons zoontje Brent en ook nog een paar katten woon ik in de gemeente Heusden, vlakbij Den Bosch.

Mijn achtergrond

Mijn creatieve achtergrond heb ik mede te danken aan een opleiding aan de Media Academie, het televisiewerk in Hilversum (bij o.a. RTL4) en bij De Efteling. Ook heb ik diverse cursussen gevolgd en veel praktijkervaring als fotograaf in dienst van Rijkswaterstaat.

Paul van Baardwijk

De benodigde papieren

Naast alle dronepapieren heb ik ook het VCA-VOL certificaat om veilig te kunnen werken bij op bouwplaatsen en bij wegwerkzaamheden.

Geschiedenis

Studio Retouched bestaat eigenlijk al sinds 2010. Toen was het nog een bedrijfje naast mijn werk en had het de alles zeggende naam “Oude Foto Repareren.” Al snel werd het dienstenpakket uitgebreid tot waar Studio Retouched nu staat: een full service bureau op het gebied van fotografie, beeldbewerking, dronebeelden en nog veel meer!

Meerdere diensten

Doordat ik meerdere diensten kan aanbieden heb ik ook een heel gevarieerd en ruim klantenbestand. Dat maakt het werk steeds weer leuk, afwisselend en uitdagend.

Of ik nu een foto van 100 jaar mag opknappen of een groot overheidsproject ga vastleggen: iedere opdracht, klein of groot, is uniek en vraagt om een persoonlijke, gedegen aanpak. Daar kunt u altijd op rekenen!

  • Fotografie
  • Beeldbewerking
  • Dronebeelden
  • Afdrukken
  • Teksten

Soms werk ik ook samen met andere partijen, bij grotere of gezamelijke projecten. Denk hierbij aan:.

Communicatiebureaus
Tekstschrijvers
Vormgevers
Videomakers

Wat anderen zeggen

Paul, je hebt weer prachtig werk geleverd, goede kwaliteit en de prijs is ook zeer goed.
Arno Reijnen
10:09 04 Jun 20
Paul bedankt voor de mooie bewerking. Tot snel!
Brigitte Pruijt
14:51 18 May 20
Ik had een mooie foto in Thailand gemaakt van een monnik die van het uitzicht aan het genieten was. Helaas liepen er wat mensen rechts in beeld. Paul heeft ze netjes verwijderd zodat ik de foto in kan lijsten. Heb hem gelijk black and gray laten maken en de monnik oranje gelaten. super mooi resultaat. Bedankt voor het vakwerk en tot een volgende keer!
Jouw Film
17:42 15 Apr 20
Paul levert goed werk! Ben heel blij met hoe de foto's geworden zijn.( andere achtergrond) Prettige en duidelijke communicatie.
Anja Boen
15:28 14 Apr 20
Ik heb twee foto's laten samen voegen. Nu is een dierbare herinnering compleet.
W. Udassi
14:26 14 Mar 20
Ik heb een oude verkleurde foto laten herstellen en ben zeer blij met het resultaat. Communicatie is snel en duidelijk. Een aanrader!
M. Cobs
13:24 28 Feb 20
Denkt mee, levert mooi werk af. En reageert en werkt heel erg snel. Ik zal zeker vaker beroep doen op zijn dienstverlening.
michele nonahal
12:18 04 Feb 20
Very glad from the result. Thanks for the nice service, communication and the great professionalism.
Nanna Muhtarova
18:46 28 Jan 20
Hele fijne service van Paul! Hij werkt vlot, denkt mee met de klant en levert goed werk. Daarnaast is het ook nog eens betaalbaar. Ik weet gelijk waar ik moet zijn de volgende keer dat ik een foto wil optimaliseren!
Chanté Zuidgeest
15:18 18 Dec 19
Snelle en vriendelijke service, eerlijk en goed advies, denkt mee, nette/betaalbare prijs en duidelijke afspraken. De foto’s die Paul voor mij en mijn man heeft bewerkt zijn fantastisch geworden. Wij zijn hem heel erg dankbaar voor alles wat hij voor ons heeft gedaan. Echt een aanrader, ook als particuliere klant!!
Jo Aalbers-Glasbergen
00:24 27 Nov 19
Al meerdere opdrachten door Studio Retouched uit laten voeren. Altijd snelle en correcte service. Een aanrader!!!
Marte Brouwer
10:48 04 Nov 19
Zojuist mijn nieuwe, oude foto binnen gekregen. En erg blij met het resultaat!Vooraf werd er altijd snel gereageerd op mijn emailtjes, duidelijk overleg en de gerestaureerde foto is netjes (goed verpakt) opgestuurd. Al met al zeker een aanrader voor wie zijn foto(s) weer hersteld wil zien!
Tonny van de Wiel
17:58 29 Oct 19
Paul heeft mijn oude trouwfoto geweldig hersteld! Daar ben ik hem heel dankbaar voor.
Bertus Diepstraten
14:01 26 Aug 19
Paul heeft geweldig mooie foto's gemaakt voor Pistache Yoga Studio. We zijn op verschillende locaties geweest om de foto's voor zowel de website als wat drukwerk te maken, niets was teveel gevraagd. ook heeft Paul de foto's erg mooi nabewerkt waar dat nodig was. Ik zou Studio Retouched zeker aanraden waar het gaat om zakelijke reportages.
Ilona Hendriks
11:31 26 Aug 19
Paul heeft geweldig mooie foto's gemaakt voor Pistache Yoga Studio. We zijn op verschillende locaties geweest om de foto's voor zowel de website als wat drukwerk te maken, niets was teveel gevraagd. ook heeft Paul de foto's erg mooi nabewerkt waar dat nodig was. Ik zou Studio Retouched zeker aanraden waar het gaat om zakelijke reportages.
Ilona Hendriks
11:31 26 Aug 19
Ik had, in het rusthuis, 5 dagen voor het overlijden van mijn dementerende schoonvader een foto van hem en zijn dochter (mijn echtgenote) getrokken, met op de achtergrond een koffiekar etc. Paul heeft er "een plaatje" van gemaakt. Hier ga ik mijn echtgenote héél blij mee maken. Bedankt Paul!
John D.
08:13 22 Jul 19
Ik had, in het rusthuis, 5 dagen voor het overlijden van mijn dementerende schoonvader een foto van hem en zijn dochter (mijn echtgenote) getrokken, met op de achtergrond een koffiekar etc. Paul heeft er "een plaatje" van gemaakt. Hier ga ik mijn echtgenote héél blij mee maken. Bedankt Paul!
John D.
08:13 22 Jul 19
Als particulier voordelig een foto laten bewerken. Paul luistert goed naar je wensen, heel behulpzaam en geduldig. Top service.
Buket
11:35 07 Jun 19
Ik had een honderd jaar oude foto met familieleden er op, in een even zo oude lijst waar schimmel e.d. de foto achter het glasplaatje had aangetast. Paul heeft deze foto voorzichtig uit de lijst gehaald, gedigitaliseerd en vervolgens heel knap gereconstrueerd. Paul heeft heeft snel, vakkundig en betaalbaar werk afgeleverd, en alles in goed overleg. Een aanrader! Van deze diensten ga ik zeker vaker gebruik maken.
E Knol
11:13 03 Jun 19
Paul heeft mij zeer goed geholpen met het bewerken van een foto. Meegedacht aan alternatieve opties. Ook reageert Paul zeer snel, is betrouwbaar & betaalbaar!
Sabrine E
10:11 04 Mar 19
Paul heeft en foto van een overleden dierbare geoptimaliseerd en hij was zelf niet tevreden totdat ik helemaal gelukkig was. Top!
Sanny Fortuin
12:19 28 Nov 18
Eerste keer met Studio Retouched gewerkt om projectfoto's en drone films te maken. Er goed bevallen. Mooie foto's en het door Paul gemonteerde filmpje ziet er ook fantastisch uit. We krijgen veel positieve reacties. De volgende opdracht is al ingepland.
Wim Verhoeven
06:01 19 Oct 18
Paul heeft onze website gebouwd en onderhoud die.Zeer professioneel en fijne , snelle en betaalbare ondersteuning.Wij kunnen wel zeggen, hij maakt van dark side of The moon een bright side of The moon.Bedankt Paul en voor een lange samenwerking ,OneOfTheseDays, “Radio 2OTDfm Pink Floyd Road Show”Hans.
Pink Floyd Tribute OneOfTheseDays
18:23 07 Sep 18
Er wordt meegedacht met de klant, dat is heel fijn. Verder vlotte communicatie en snelle service. Helemaal top!
Google Account
13:15 06 Sep 18
very professional and super fast delivery of the final drone photos
Bruno van der Linden
13:04 07 Aug 18
Retouched is mijn vaste adres als ik foto's wil laten optimaliseren of bewerken. Paul heeft tevens prachtige collages voor me gemaakt van foto's die me dierbaar zijn. Het resultaat is altijd boven verwachting en de service snel en persoonlijk. Ik vertrouw erop dat mijn trouwfoto's er straks net zo mooi uit gaan zien! Ook daarvan wil ik weer een mooie collage laten maken en foto's laten optimaliseren voor digitaal gebruik. De resultaten die ik er al van heb gezien zijn veelbelovend.Ik kan Retouched (en Paul) dan ook van harte aanbevelen!
Joke
17:38 08 Jul 18
snelle en goede service, zeer goede kwaliteit wordt er afgeleverd voor een leuke prijs
Jessica Kersten
08:51 05 May 18
Weer helemaal tevreden over de bewerkte foto's. Top !
Anita de La Roij
11:50 19 Apr 18
Paul heeft een mooie foto shoot gemaakt en een geschikte locatie buiten gevonden voor de foto's. Tijdens de fotosessie ook goed dingen aangestuurd! Professioneel en mooi bewerkt! Zeer tevreden met het resultaat!!
MrMB040
11:17 18 Apr 18
Als blijkt dat de foto niet helemaal is wat het model wilt, dan is het zo weer aangepast aan de wensen. Prima service!! Zoals hier waar de nagels nog rood waren .
Ton Stappers
21:31 12 Mar 18
Super service! Paul communiceert heel snel en duidelijk. Geeft helder aan wat er wel en niet mogelijk is bij het bewerken van een foto, denkt mee over de mogelijkheden en levert kwaliteit. Toen bij levering van de foto bleek dat er een paar storende strepen in zaten heeft hij heel snel de foto bewerkt en een nieuwe foto besteld. Wij zullen in de toekomst zeker vaker van de diensten van Paul gebruik maken. Een aanrader!
Marco en Tamara van Moolenbroek
16:12 30 Dec 17
Ik had een dierbare foto met een scheur/vouw erin en Paul heeft in 3 dagen de foto weten te herstellen! Niet alleen dat maar hij dacht ook mee en gaf adviezen tijdens het hele proces zodat de foto er weer super uit zag. Dit is echt een top bedrijf en ik zou iedereen aanraden om zijn foto zaken hier te laten doen!
Li Sa
08:46 06 Nov 17
Mijn zus had een mooie foto gemaakt met haar telefoon van haar dochter op het strand bij het water, met ondergaande zon. De foto was zo mooi dat ik graag een vergroting met bureaustandaard wilde. Na wat googlen vond ik de website van Paul en koos voor hem. De foto is nu niet meer heel mooi, maar echt prachtig geworden. Zo prachtig, dat ik mijn zus de foto cadeau heb gedaan en voor mezelf heb nabesteld. Heel erg bedankt Paul. Ik ben er echt heel erg blij mee ! Sorry dat je het niet op de website mag plaatsen ( mijn zus wil geen foto's van haar kinderen op internet hebben).
rishma behari
14:41 23 Oct 17
Ik ben meer dan tevreden met het werk van Paul van Studio Retouched! Dankzij hem heb ik mijn oude fotos erg snel mooi bewerkt gekregen. Hij stond (bijna) "dag en nacht" klaar zodat ik de fotos op tijd kon krijgen.
Ania den Dulk
13:18 28 Aug 17
Studio Retouched staat voor mij gelijk aan hoge kwaliteit, Paul dacht met me mee, stond open voor mijn wensen en de foto is zo ontzettend mooi geworden!
L P
14:20 28 May 17

Achter de schermen

Weginspecteur van Rijkswaterstaat
Op pad met een weginspecteur van RWS
Dronetest bij de Maas
De allereerste dronebeelden maken
Jacqueline en Brent
Jacqueline en Brent mee ‘op fotoklus’
Samenwerken voor een videoclip
Samenwerken voor het beste beeld
Fotorgafie werkzaamheden Heinenoordtunnel
3 uur ’s nachts in de Heinenoordtunnel
Rode kruizen bij wegwerkzaamheden
Aangekomen bij de afgesloten tunnel
Even bijkleten met Brent bij Omroep Brabant, Oeteldonk 2019
Bijkletsen bij Omroep Brabant in Oeteldonk
Opnames op Marken
Met cameraploeg bij het Paard van Marken
Nieuwsfoto's bewerken op locatie
Nieuwsfoto’s al bewerken op locatie
Drone

Drone

De drone plus alle toebehoren is van het type DJI Phantom 4 Pro+.
Fotoapparatuur

Fotoapparatuur

De fotocamera’s en bijbehorende objectieven komen van Nikon.
Fotobewerking

Fotobewerking

Alle beeldbewerking wordt uitgevoerd met Adobe CC.

Wilt u een vrijblijvende kennismaking?