Over mij

Even voorstellen

Mijn naam is Paul van Baardwijk, bedenker, oprichter en eigenaar van Studio Retouched. Samen met mijn vriendin Jacqueline, ons zoontje Brent en ook nog een paar katten woon ik in de gemeente Heusden, vlakbij Den Bosch.

Studio Retouched bestaat eigenlijk al sinds 2010. Toen was het nog een bedrijfje naast mijn werk en had het de alles zeggende naam  “Oude Foto Repareren.” Al snel werd het dienstenpakket uitgebreid tot waar Studio Retouched nu staat: een full service bureau op het gebied van fotografie, beeldbewerking, dronebeelden en nog veel meer!

Mijn creatieve achtergrond heb ik mede te danken aan de opleiding TV maken aan de Media Academie en het TV-werk in Hilversum (bij o.a. RTL4) en bij De Efteling. Ook heb ik diverse cursussen gevolgd en veel praktijkervaring opgedaan, onder andere als fotograaf in dienst van Rijkswaterstaat. Inmiddels heb ik naast alle dronepapieren ook het VCA-VOL certificaat behaald om veilig te kunnen werken op o.a. bouwplaatsen en bij wegwerkzaamheden.

Paul van Baardwijk

Doordat ik meerdere diensten kan aanbieden heb ik ook een heel gevarieerd en ruim klantenbestand. Dat maakt het werk steeds weer leuk, afwisselend en uitdagend.

Of ik nu een foto van 100 jaar mag opknappen of een groot overheidsproject ga vastleggen: iedere opdracht, klein of groot, is uniek en vraagt om een persoonlijke, gedegen aanpak. Daar kunt u altijd op rekenen!

Overigens kan ik snel schakelen bij dringende zaken.

  • Fotografie
  • Beeldbewerking
  • Dronebeelden
  • Afdrukken
  • Teksten

Soms werk ik ook samen met andere partijen, bij grotere of gezamelijke projecten. Denk hierbij aan:.

Communicatiebureaus
Tekstschrijvers
Vormgevers
Videomakers

Wat anderen zeggen

Paul heeft mij zeer goed geholpen met het bewerken van een foto. Meegedacht aan alternatieve opties. Ook reageert Paul zeer snel, is betrouwbaar & betaalbaar!
Sabrine E
10:11 04 Mar 19
Paul heeft en foto van een overleden dierbare geoptimaliseerd en hij was zelf niet tevreden totdat ik helemaal gelukkig was. Top!
Sanny Fortuin
12:19 28 Nov 18
Eerste keer met Studio Retouched gewerkt om projectfoto's en drone films te maken. Er goed bevallen. Mooie foto's en het door Paul gemonteerde filmpje ziet er ook fantastisch uit. We krijgen veel positieve reacties. De volgende opdracht is al ingepland.
Wim Verhoeven
06:01 19 Oct 18
Paul heeft onze website gebouwd en onderhoud die.Zeer professioneel en fijne , snelle en betaalbare ondersteuning.Wij kunnen wel zeggen, hij maakt van dark side of The moon een bright side of The moon.Bedankt Paul en voor een lange samenwerking ,OneOfTheseDays, “Radio 2OTDfm Pink Floyd Road Show”Hans.
Pink Floyd Tribute OneOfTheseDays
18:23 07 Sep 18
Er wordt meegedacht met de klant, dat is heel fijn. Verder vlotte communicatie en snelle service. Helemaal top!
Google Account
13:15 06 Sep 18
very professional and super fast delivery of the final drone photos
Bruno van der Linden
13:04 07 Aug 18
Retouched is mijn vaste adres als ik foto's wil laten optimaliseren of bewerken. Paul heeft tevens prachtige collages voor me gemaakt van foto's die me dierbaar zijn. Het resultaat is altijd boven verwachting en de service snel en persoonlijk. Ik vertrouw erop dat mijn trouwfoto's er straks net zo mooi uit gaan zien! Ook daarvan wil ik weer een mooie collage laten maken en foto's laten optimaliseren voor digitaal gebruik. De resultaten die ik er al van heb gezien zijn veelbelovend.Ik kan Retouched (en Paul) dan ook van harte aanbevelen!
Joke
17:38 08 Jul 18
snelle en goede service, zeer goede kwaliteit wordt er afgeleverd voor een leuke prijs
Jessica Kersten
08:51 05 May 18
Weer helemaal tevreden over de bewerkte foto's. Top !
Anita de La Roij
11:50 19 Apr 18
Paul heeft een mooie foto shoot gemaakt en een geschikte locatie buiten gevonden voor de foto's. Tijdens de fotosessie ook goed dingen aangestuurd! Professioneel en mooi bewerkt! Zeer tevreden met het resultaat!!
MrMB040
11:17 18 Apr 18
Als blijkt dat de foto niet helemaal is wat het model wilt, dan is het zo weer aangepast aan de wensen. Prima service!! Zoals hier waar de nagels nog rood waren .
Ton Stappers
21:31 12 Mar 18
Super service! Paul communiceert heel snel en duidelijk. Geeft helder aan wat er wel en niet mogelijk is bij het bewerken van een foto, denkt mee over de mogelijkheden en levert kwaliteit. Toen bij levering van de foto bleek dat er een paar storende strepen in zaten heeft hij heel snel de foto bewerkt en een nieuwe foto besteld. Wij zullen in de toekomst zeker vaker van de diensten van Paul gebruik maken. Een aanrader!
Marco en Tamara van Moolenbroek
16:12 30 Dec 17
Ik had een dierbare foto met een scheur/vouw erin en Paul heeft in 3 dagen de foto weten te herstellen! Niet alleen dat maar hij dacht ook mee en gaf adviezen tijdens het hele proces zodat de foto er weer super uit zag. Dit is echt een top bedrijf en ik zou iedereen aanraden om zijn foto zaken hier te laten doen!
Li Sa
08:46 06 Nov 17
Mijn zus had een mooie foto gemaakt met haar telefoon van haar dochter op het strand bij het water, met ondergaande zon. De foto was zo mooi dat ik graag een vergroting met bureaustandaard wilde. Na wat googlen vond ik de website van Paul en koos voor hem. De foto is nu niet meer heel mooi, maar echt prachtig geworden. Zo prachtig, dat ik mijn zus de foto cadeau heb gedaan en voor mezelf heb nabesteld. Heel erg bedankt Paul. Ik ben er echt heel erg blij mee ! Sorry dat je het niet op de website mag plaatsen ( mijn zus wil geen foto's van haar kinderen op internet hebben).
rishma behari
14:41 23 Oct 17
Ik ben meer dan tevreden met het werk van Paul van Studio Retouched! Dankzij hem heb ik mijn oude fotos erg snel mooi bewerkt gekregen. Hij stond (bijna) "dag en nacht" klaar zodat ik de fotos op tijd kon krijgen.
Ania den Dulk
13:18 28 Aug 17
Studio Retouched staat voor mij gelijk aan hoge kwaliteit, Paul dacht met me mee, stond open voor mijn wensen en de foto is zo ontzettend mooi geworden!
L P
14:20 28 May 17

Achter de schermen

Weginspecteur van Rijkswaterstaat
 
 
 
Op pad met een weginspecteur van RWS
Dronetest bij de Maas
 
 
 
De allereerste dronebeelden maken
Jacqueline en Brent
 
 
 
Jacqueline en Brent mee ‘op fotoklus’
Samenwerken voor een videoclip
 
 
 
Samenwerken voor het beste beeld
Fotorgafie werkzaamheden Heinenoordtunnel
 
 
 
3 uur ’s nachts in de Heinenoordtunnel
Rode kruizen bij wegwerkzaamheden
 
 
 
Aangekomen bij de afgesloten tunnel
Dronebeelden Roze Kasteel
 
 
 
Droneopnames bij het Roze Kasteel

Opnames op Marken
 
 
 
Met cameraploeg bij het Paard van Marken

Nieuwsfoto's bewerken op locatie
 
 
 
Nieuwsfoto’s al bewerken op locatie

Drone

Drone

De drone plus alle toebehoren is van het type DJI Phantom 4 Pro+.
Fotoapparatuur

Fotoapparatuur

De fotocamera’s en bijbehorende objectieven komen van Nikon.
Fotobewerking

Fotobewerking

Alle beeldbewerking wordt uitgevoerd met Adobe CC.

Wilt u een vrijblijvende kennismaking?