Extra info

Over mij

Wie zit er achter Studio Retouched

Even voorstellen

Mijn naam is Paul van Baardwijk, oprichter en uitvoerend eigenaar van Studio Retouched. Samen met mijn partner Jacqueline, ons zoontje Brent en een paar katten woon ik in de gemeente Heusden, vlakbij Den Bosch.

Studio Retouched begon ik in 2010 als klein hobbybedrijfje en had toen nog de alles zeggende naam “Oude Foto Repareren”. Dit deed ik naast mijn werk in dienstverband bij o.a. Rijkswaterstaat en De Efteling. Al snel groeide het uit tot een volwaardig bedrijf in beeldmateriaal. Eerst op het gebied van fotografie en fotobewerking, later aangevuld met dronebeelden en video. In 2017 werd het tijd om geheel als zelfstandige verder te gaan met Studio Retouched!

Mijn voorgeschiedenis in beeld bestaat uit onder andere een opleiding aan de Media Academie, achter de schermen televisiewerk in Hilversum (bij o.a. bij RTL en Cinevideogroep) en bij De Efteling. Ook heb ik diverse praktijkgerichte  cursussen gevolgd en veel geleerd als fotograaf in dienst van Rijkswaterstaat. En inmiddels enorm praktijkervaring!

De benodigde papieren

Naast de benodigde dronepapieren ben ik ook het bezit van het VCA-VOL en GPI certificaat voor het werken bij op bouwplaatsen en bij wegwerkzaamheden. Voor foto-opdrachten bij RWS Zee & Delta bezit ik ook de vereiste VIF.

De juiste zakelijke wegen

Door de jaren heen heb ik aardig wat kennis opgedaan over de gang van zaken bij het vastleggen van grote projecten, te land ter zee en in de lucht. Daarnaast is mijn netwerk binnen o.a. het Ministerie van IenW, Rijkswaterstaat en ondernemingen in vastgoed, bouw en infrastructuur best handig. Daar maken opdrachtgevers graag gebruik van: korte lijntjes, de weg kennen en de taal spreken om snel en doeltreffend de juiste beelden te kunnen maken. Dat is handig voor alle partijen.

‘The full package’

Doordat ik meerdere diensten kan aanbieden heb ik ook een heel gevarieerd en ruim klantenbestand. Dat maakt het werk steeds weer leuk, afwisselend en uitdagend.

Of ik nu een foto van 100 jaar mag opknappen of een groot overheidsproject ga vastleggen: iedere opdracht, klein of groot, is uniek en vraagt om een persoonlijke, gedegen aanpak. Daar kunt u altijd op rekenen!

  • Fotografie
  • Beeldbewerking
  • Dronebeelden
  • Afdrukken
  • Video

Regelmatig werk ik samen met andere partijen:

Communicatiebureaus
Tekstschrijvers
Vormgevers
Videomakers

Wat anderen zeggen

Hieronder ziet u een selectie uit de Google reviews die eerdere particuliere en zakelijke cliënten hebben gegeven. Wilt u álle review lezen? Kijk dan helemaal onderaan de pagina.

Heel snel, oude foto's laten vergroten en afdrukken voor een mooie prijs!
Tess M (Tessjee)
Tess M (Tessjee)
07:48 12 Oct 21
ontzettend blij dat wij zo snel en goed geholpen zijn bij het retoucheren van de foto van ons overleden moeder. het is heel mooi geworden en hulp wordt zeer gewaardeerd!
Jennifer Resida
Jennifer Resida
09:43 07 Oct 21
Echt een professional! mooie foto's, werkt snel en is service gericht.
Theresia
Theresia
13:51 16 Sep 21
Een oude onduidelijke afbeelding is heel mooi hersteld! Erg blij met het resultaat en de communicatie! Dank!
Eline Stijkel
Eline Stijkel
09:15 13 Sep 21
netjes en snel geregeld vriendelijk..
verho035
verho035
09:33 10 Sep 21
Paul is snel in antwoord. Steeds vriendelijk.Fotobewerking is top gedaan en ik heb niet lang op mijn foto's moeten wachten.Meteen het gevoel dat hij eerlijk was en je echt wil helpen. Hij is gepassioneerd door foto's. Dank u wel Paul 😀
iris aerts
iris aerts
20:38 26 Jul 21
Prima werk, snelle service!!!
Pieter van Drimmelen
Pieter van Drimmelen
13:37 26 May 21
Paul heeft ons 60 jaar oude familieportret heel mooi en zeer vakkundig hersteld! Deze heb ik ook door hem af laten drukken op Lustre papier. Het resultaat is heel mooi! de hele familie is blij met het eindresultaat, bedankt hiervoor Paul!De originele foto was in een niet zo beste staat, veel witte punten en sommige delen weggevaagd. Paul vraagt goed door wat je wensen zijn en reageert ook snel op vragen.Studio Retouched is de Place to Be voor het herstellen van je dierbare foto's!
Sally Liu
Sally Liu
12:24 19 Feb 21
Wij zochten iemand die 2 foto`s samen kon voegen naar 1 foto. Het ging om 1 foto met 3 pers. en 1 foto met 2 pers. Dit bleek toch wat moeilijker te zijn dan wij dachten. Na veel "nee" en " niet mogelijk " kwamen we bij Paul terecht. Het was geen gemakkelijke opdracht, maar niet onmogelijk en ging dus aan de slag voor ons met een geweldig eindresultaat.Ook de kosten vielen reuze mee. Kortom, een super resultaat, echt vakwerk en we zullen ongetwijfeld nog een keer terug komen. Gr. Kay.
Fenne
Fenne
17:19 18 Feb 21
Bij Studio Retouched moet je zijn voor het bewerken van foto's, het herstellen van beschadigde foto's en het afdrukken op verschillende soorten ondergrond.Kwaliteit verzekerd.
D V Huizen
D V Huizen
10:29 26 Jan 21
Paul heeft mij heeft mij nu al meerdere keren erg goed geholpen bij het bewerken van mijn cameravalfoto's. De snelheid en ook de vriendelijke service waardeer ik enorm ! aanrader voor iedereen die graag het maximale uit zijn foto's wilt halen!
Danny Kamp
Danny Kamp
19:27 07 Jan 21
Mijn oude foto is zo mooi geretourneerd, zonder dat het afbreuk heeft gedaan aan het origineel.Bedankt.Ben er erg blij mee.En niet ik alleen, heel mijn familie.
Anja De Groot
Anja De Groot
20:55 19 Nov 20
Fijne en snelle communicatie met een perfect eindresultaat.
Jimmy Vangenechten
Jimmy Vangenechten
07:13 14 Nov 20
Een familiefoto digitaal laten restaureren bij Studio Retouched en het ziet eruit alsof het nooit beschadigd is geweest. Geen sporen van bewerking. Niet duur ook. Hartelijk dank, ik kom zeker nog eens terug als een foto bewerkt/ gefixed moet worden.
Anna
Anna
10:37 29 Oct 20
Paul heeft het fantastisch gedaan voor mij was het een echte WAUW factor zo perfect.
Elly Jansen
Elly Jansen
10:16 23 Sep 20
Vakwerk! Ik heb een serie foto's laten retoucheren, en Paul heeft het op een heel natuurlijke mooie manier bijgewerkt, je ziet er niks meer van :)Tegen een heel redelijke prijs heeft hij het netjes opgelost, en de communicatie was snel en goed! Ik vertrouw hem in de toekomst zeker nog meer foto's toe als dat nodig is.
Mart
Mart
10:17 18 Sep 20
Ik ben mega tevreden met Studio Retouched. Paul denkt goed met je mee, geeft eerlijk en goed advies. Ik kreeg altijd heel snel een antwoord op mijn mail, wat ik persoonlijk erg prettig vind. Ik heb een hele mooie foto teruggekregen, waar ik ontzettend blij mee ben. Normaal typ ik nooit recensies, maar dit bedrijf verdient een mooie recensie. Je bent een topper Paul 😀
Callista Jongsma
Callista Jongsma
07:38 17 Sep 20
Super goed! Ik heb om een 'spoed klusje' gevraagd en dit was geen enkel probleem. Na 2 dagen had ik de foto's , bewerkt en al, op de deurmat liggen. Hele fijne communicatie en het werk wat hij heeft afgeleverd is top! Super snel, Secuur en Meedenkend! Kortom: Heel erg blij met de foto's en de service.
Kimberly Van den Burg
Kimberly Van den Burg
22:27 10 Sep 20
Wat een goede service! Super mooi resultaat ondanks dat het om een zeer oude (slechte kwaliteit)foto ging van mijn oma die nu 117 jr. zou zijn.... Nogmaals super bedankt namens alle kleinkinderen en meer!
Violanta Opmeer
Violanta Opmeer
10:30 14 Aug 20
Am really happy with the result. Excellent communication and quick service. Thank you very much!
Wilma van den Brink
Wilma van den Brink
13:13 14 Jun 20
Paul, je hebt weer prachtig werk geleverd, goede kwaliteit en de prijs is ook zeer goed.
Arno Reijnen
Arno Reijnen
10:09 04 Jun 20
Paul bedankt voor de mooie bewerking. Tot snel!
Brigitte Pruijt
Brigitte Pruijt
14:51 18 May 20
Ik had een mooie foto in Thailand gemaakt van een monnik die van het uitzicht aan het genieten was. Helaas liepen er wat mensen rechts in beeld. Paul heeft ze netjes verwijderd zodat ik de foto in kan lijsten. Heb hem gelijk black and gray laten maken en de monnik oranje gelaten. super mooi resultaat. Bedankt voor het vakwerk en tot een volgende keer!
Jouw Film
Jouw Film
17:42 15 Apr 20
Paul levert goed werk! Ben heel blij met hoe de foto's geworden zijn.( andere achtergrond) Prettige en duidelijke communicatie.
Anja Boen
Anja Boen
15:28 14 Apr 20
Ik heb twee foto's laten samen voegen. Nu is een dierbare herinnering compleet.
W. Udassi
W. Udassi
14:26 14 Mar 20
Ik heb een oude verkleurde foto laten herstellen en ben zeer blij met het resultaat. Communicatie is snel en duidelijk. Een aanrader!
M. Cobs
M. Cobs
13:24 28 Feb 20
Denkt mee, levert mooi werk af. En reageert en werkt heel erg snel. Ik zal zeker vaker beroep doen op zijn dienstverlening.
michele nonahal
michele nonahal
12:18 04 Feb 20
Very glad from the result. Thanks for the nice service, communication and the great professionalism.
Nanna Muhtarova
Nanna Muhtarova
18:46 28 Jan 20
Hele fijne service van Paul! Hij werkt vlot, denkt mee met de klant en levert goed werk. Daarnaast is het ook nog eens betaalbaar. Ik weet gelijk waar ik moet zijn de volgende keer dat ik een foto wil optimaliseren!
Chanté Zuidgeest
Chanté Zuidgeest
15:18 18 Dec 19
Snelle en vriendelijke service, eerlijk en goed advies, denkt mee, nette/betaalbare prijs en duidelijke afspraken.De foto’s die Paul voor mij en mijn man heeft bewerkt zijn fantastisch geworden.Wij zijn hem heel erg dankbaar voor alles wat hij voor ons heeft gedaan.Echt een aanrader, ook als particuliere klant!!
Jo Aalbers-Glasbergen
Jo Aalbers-Glasbergen
00:24 27 Nov 19
Al meerdere opdrachten door Studio Retouched uit laten voeren. Altijd snelle en correcte service. Een aanrader!!!
Marte Brouwer
Marte Brouwer
10:48 04 Nov 19
Zojuist mijn nieuwe, oude foto binnen gekregen. En erg blij met het resultaat!Vooraf werd er altijd snel gereageerd op mijn emailtjes, duidelijk overleg en de gerestaureerde foto is netjes (goed verpakt) opgestuurd. Al met al zeker een aanrader voor wie zijn foto(s) weer hersteld wil zien!
Tonny van de Wiel
Tonny van de Wiel
17:58 29 Oct 19
Paul heeft mijn oude trouwfoto geweldig hersteld! Daar ben ik hem heel dankbaar voor.
Bertus Diepstraten
Bertus Diepstraten
14:01 26 Aug 19
Paul heeft geweldig mooie foto's gemaakt voor Pistache Yoga Studio. We zijn op verschillende locaties geweest om de foto's voor zowel de website als wat drukwerk te maken, niets was teveel gevraagd. ook heeft Paul de foto's erg mooi nabewerkt waar dat nodig was. Ik zou Studio Retouched zeker aanraden waar het gaat om zakelijke reportages.
Ilona van Vught
Ilona van Vught
11:31 26 Aug 19
Ik had, in het rusthuis, 5 dagen voor het overlijden van mijn dementerende schoonvader een foto van hem en zijn dochter (mijn echtgenote) getrokken, met op de achtergrond een koffiekar etc. Paul heeft er "een plaatje" van gemaakt. Hier ga ik mijn echtgenote héél blij mee maken. Bedankt Paul!
John D.
John D.
08:13 22 Jul 19
Als particulier voordelig een foto laten bewerken. Paul luistert goed naar je wensen, heel behulpzaam en geduldig. Top service.
Buket
Buket
11:35 07 Jun 19
Ik had een honderd jaar oude foto met familieleden er op, in een even zo oude lijst waar schimmel e.d. de foto achter het glasplaatje had aangetast. Paul heeft deze foto voorzichtig uit de lijst gehaald, gedigitaliseerd en vervolgens heel knap gereconstrueerd. Paul heeft heeft snel, vakkundig en betaalbaar werk afgeleverd, en alles in goed overleg. Een aanrader! Van deze diensten ga ik zeker vaker gebruik maken.
E Knol
E Knol
11:13 03 Jun 19
Paul heeft mij zeer goed geholpen met het bewerken van een foto. Meegedacht aan alternatieve opties. Ook reageert Paul zeer snel, is betrouwbaar & betaalbaar!
Sabrine EA
Sabrine EA
10:11 04 Mar 19
Paul heeft en foto van een overleden dierbare geoptimaliseerd en hij was zelf niet tevreden totdat ik helemaal gelukkig was. Top!
Sanny Fortuin
Sanny Fortuin
12:19 28 Nov 18
Eerste keer met Studio Retouched gewerkt om projectfoto's en drone films te maken. Er goed bevallen. Mooie foto's en het door Paul gemonteerde filmpje ziet er ook fantastisch uit. We krijgen veel positieve reacties. De volgende opdracht is al ingepland.
Walter Verhoeven BV Loodgieters en Leidekkers
Walter Verhoeven BV Loodgieters en Leidekkers
06:01 19 Oct 18
Paul heeft onze website gebouwd en onderhoud die.Zeer professioneel en fijne , snelle en betaalbare ondersteuning.Wij kunnen wel zeggen, hij maakt van dark side of The moon een bright side of The moon.Bedankt Paul en voor een lange samenwerking ,OneOfTheseDays, “Radio 2OTDfm Pink Floyd Road Show”Hans.
Pink Floyd Tribute OneOfTheseDays
Pink Floyd Tribute OneOfTheseDays
18:23 07 Sep 18
Er wordt meegedacht met de klant, dat is heel fijn. Verder vlotte communicatie en snelle service. Helemaal top!
Google Account
Google Account
13:15 06 Sep 18
very professional and super fast delivery of the final drone photos
Bruno van der Linden
Bruno van der Linden
13:04 07 Aug 18
Paul heeft me super goed geholpen bij het bewerken van mijn oude foto's. Nu hangen ze in groot formaat aan de muur. Contact verliep snel en makkelijk!
Ellen Bosscha
Ellen Bosscha
09:32 27 Jul 18
Retouched is mijn vaste adres als ik foto's wil laten optimaliseren of bewerken. Paul heeft tevens prachtige collages voor me gemaakt van foto's die me dierbaar zijn. Het resultaat is altijd boven verwachting en de service snel en persoonlijk. Ik vertrouw erop dat mijn trouwfoto's er straks net zo mooi uit gaan zien! Ook daarvan wil ik weer een mooie collage laten maken en foto's laten optimaliseren voor digitaal gebruik. De resultaten die ik er al van heb gezien zijn veelbelovend.Ik kan Retouched (en Paul) dan ook van harte aanbevelen!
Joke
Joke
17:38 08 Jul 18
We hebben met Paul een erg fijne communicatie voor het evenement gehad. Duidelijk kunnen maken wat we willen qua drone foto's van het evenement. Uiteindelijk 2 uur na het evenement 47 gave drone foto's mogen ontvangen. Echt super!
kim van den dungen
kim van den dungen
07:48 25 Jun 18
Helemaal tevreden; over de onderlinge communicatie, de (heldere) afspraken, de snelle manier van reageren en de vlotte en zeer nette manier van afhandelen. Ik hoop dat meer mensen de weg naar Studio Retouched en Paul van Baardwijk zullen vinden, want het is de moeite waard!
U.C. van der Jagt
U.C. van der Jagt
21:45 31 May 18
Had al eerdere foto's laten bewerken door Paul. Nu ook weer prima gelukt. Niks is te gek. Hij gaat net zolang door totdat het eindresultaat helemaal naar wens is.
Arjan
Arjan
15:04 26 May 18
snelle en goede service, zeer goede kwaliteit wordt er afgeleverd voor een leuke prijs
Jessica Kersten
Jessica Kersten
08:51 05 May 18
Weer helemaal tevreden over de bewerkte foto's. Top !
Anita de La Roij
Anita de La Roij
11:50 19 Apr 18
Paul heeft een mooie foto shoot gemaakt en een geschikte locatie buiten gevonden voor de foto's. Tijdens de fotosessie ook goed dingen aangestuurd! Professioneel en mooi bewerkt! Zeer tevreden met het resultaat!!
MrMB040
MrMB040
11:17 18 Apr 18
Als blijkt dat de foto niet helemaal is wat het model wilt, dan is het zo weer aangepast aan de wensen. Prima service!! Zoals hier waar de nagels nog rood waren .
Ton Stappers
Ton Stappers
21:31 12 Mar 18
Super service! Paul communiceert heel snel en duidelijk. Geeft helder aan wat er wel en niet mogelijk is bij het bewerken van een foto, denkt mee over de mogelijkheden en levert kwaliteit. Toen bij levering van de foto bleek dat er een paar storende strepen in zaten heeft hij heel snel de foto bewerkt en een nieuwe foto besteld. Wij zullen in de toekomst zeker vaker van de diensten van Paul gebruik maken. Een aanrader!
Marco en Tamara van Moolenbroek
Marco en Tamara van Moolenbroek
16:12 30 Dec 17
Ik had een dierbare foto met een scheur/vouw erin en Paul heeft in 3 dagen de foto weten te herstellen! Niet alleen dat maar hij dacht ook mee en gaf adviezen tijdens het hele proces zodat de foto er weer super uit zag. Dit is echt een top bedrijf en ik zou iedereen aanraden om zijn foto zaken hier te laten doen!
Li Sa
Li Sa
08:46 06 Nov 17
Mijn zus had een mooie foto gemaakt met haar telefoon van haar dochter op het strand bij het water, met ondergaande zon. De foto was zo mooi dat ik graag een vergroting met bureaustandaard wilde. Na wat googlen vond ik de website van Paul en koos voor hem. De foto is nu niet meer heel mooi, maar echt prachtig geworden. Zo prachtig, dat ik mijn zus de foto cadeau heb gedaan en voor mezelf heb nabesteld. Heel erg bedankt Paul. Ik ben er echt heel erg blij mee ! Sorry dat je het niet op de website mag plaatsen ( mijn zus wil geen foto's van haar kinderen op internet hebben).
rishma behari
rishma behari
14:41 23 Oct 17
Ik ben meer dan tevreden met het werk van Paul van Studio Retouched! Dankzij hem heb ik mijn oude fotos erg snel mooi bewerkt gekregen. Hij stond (bijna) "dag en nacht" klaar zodat ik de fotos op tijd kon krijgen.
Ania den Dulk
Ania den Dulk
13:18 28 Aug 17
Studio Retouched staat voor mij gelijk aan hoge kwaliteit, Paul dacht met me mee, stond open voor mijn wensen en de foto is zo ontzettend mooi geworden!
L P
L P
14:20 28 May 17
Naar volle tevredenheid een mooie website gemaakt incl. foto`s. Luistert goed naar wensen van de klant en zorgt dat alles naar wens gemaakt wordt.
Sammy Broeders
Sammy Broeders
06:59 28 Apr 17
Zeer tevreden!Paul werkt erg snel en gaat net zo lang door tot je tevreden bent.Ook kan je bij hem goed terecht als je wat minder te besteden hebt.Ik kan hem aan iedereen aanraden!!
Erwin Bakker
Erwin Bakker
12:50 07 Apr 17
Paul is pijlsnel.Paul van Baardwijk van Studio Retouched kreeg van de Open Coffee Vught & Cromvoirt een niet alledaagse vraag: kun je een website bouwen met de hoognodige informatie voor de leden van de OCVC : waar is de volgende bijeenkomst. Met de social media links naar Facebook (voor de foto’s), LinkedIn en Twitter. Dat deed Paul tussendoor in “een halve dag”. Dank je wel Paul! Bestuur onder de indruk en tevreden met de genomen stap.
Rene Leenderts
Rene Leenderts
11:24 04 Apr 17
Komt afspraken na, denkt mee, levert erg mooie/goede kwaliteit, werkt snel. Erg tevreden.
Frank
Frank
15:10 28 Mar 17
Is erg behulpzaam, vraagt ook eerst naar je mening of het naar wens is. Complimenen van het werk wat hij afleverd. Als je ergens tegen aan loopt kan je hem altijd benaderen.
Danielle Hagedoorn
Danielle Hagedoorn
11:27 05 Feb 17
De samenwerking met Paul is tot op heden zeer goed bevallen. Hij werkt snel en efficiënt, reageert vaak binnen enkele minuten en levert kwalitief goed werk voor een zeer scherpe prijs. Ik kijk met plezier uit naar toekomstige projecten en kan Studio Retouched zeker aanraden!
Kimberly de Koning
Kimberly de Koning
14:04 22 Dec 16
Ik ben fotograaf en verzorg met Clicking Images Fotografie zakelijke portretfotografie en reportages voor bedrijven. Omdat ik het erg druk heb met foto-opdrachten, schakel ik Studio Retouched in voor specialistische fotobewerkingen en/of grotere series nabewerkingen. Paul werkt netjes en snel en hij levert goed werk af. Ik ben zeer tevreden en hoop onze samenwerking voort te zetten.
Inge Van Olst
Inge Van Olst
10:51 22 Dec 16
Heel erg tevreden over het resultaat en werd erg snel en efficiënt geholpen. Professioneel advies en fijne communicatie. Zeker een aanrader!
Esana Leiwakabessy
Esana Leiwakabessy
09:26 20 Dec 16
Goede service, snel en kwaliteit ! Aanbeveling met 5 sterren !
Wen Ssss
Wen Ssss
10:29 12 Nov 16
Uitmuntende service en kwaliteit. Voor herhaling vatbaar!
Michelle Kvnr
Michelle Kvnr
19:37 10 Aug 16
Goede snelle service en communicatie. Top!
debbie v.d. Meij
debbie v.d. Meij
16:20 23 Sep 14
Retouched Fotobewerkingen kenmerkt zich door het leveren van kwalitatief hoogwaardige fotobewerkingen.Paul beoordeelt een foto van uit zijn vakmanschap. Hij kijkt naar de opdracht(en) en bekijkt de haalbaarheid. Vervolgens geeft hij de terugkoppeling per mail en de verwachte kosten. Als je een akkoord geeft neemt hij het in behandeling.Wij hebben meerdere bewerkingen afgenomen voor een scherpe prijs en kunnen u aanraden om fotobewerkingen via Retouched te laten maken.Daarnaast heeft hij ook prints. Alle opdrachten kunnen op fotopapier, canvas, plexiglas en aluminium worden afgedrukt.
Drewes van Huizen
Drewes van Huizen
10:47 12 Aug 14
js_loader

Achter de schermen

Samenwerken met het RWS droneteam
Selfie met behulp van m’n schaduw
Met een van de drones op pad

 

Reportage in vol ornaat

 

Auto in de werkzaamheden

 

In alle mogelijke posities

 

 

Weginspecteur van Rijkswaterstaat
Op pad met een weginspecteur van RWS
Dronetest bij de Maas
De allereerste dronebeelden maken
Jacqueline en Brent
Jacqueline en Brent mee ‘op fotoklus’
Samenwerken voor een videoclip
Samenwerken voor het beste beeld
Fotorgafie werkzaamheden Heinenoordtunnel
3 uur ’s nachts in de Heinenoordtunnel
Rode kruizen bij wegwerkzaamheden
Aangekomen bij de afgesloten tunnel
Even bijkletsen met Brent bij Omroep Brabant, Oeteldonk 2019
Bijkletsen bij Omroep Brabant in Oeteldonk
Opnames op Marken
Met cameraploeg bij het Paard van Marken
Nieuwsfoto's bewerken op locatie
Nieuwsfoto’s al bewerken op locatie
Drone

Drone

De drone plus alle toebehoren is van het type DJI Phantom 4 Pro+.
Nikon

Fotoapparatuur

De fotocamera’s en bijbehorende objectieven komen van Nikon.
Fotobewerking

Fotobewerking

Alle beeldbewerking wordt uitgevoerd met Adobe CC.

Wilt u een vrijblijvende kennismaking?