Goed om te weten

Over mij

Paul van Baardwijk, eigenaar van Studio Retouched

Even voorstellen

Mijn naam is Paul van Baardwijk, oprichter en uitvoerend eigenaar van Studio Retouched. Samen met mijn partner Jacqueline, ons zoontje Brent en een paar katten woon ik in de gemeente Heusden, vlakbij Den Bosch.

Studio Retouched begon in 2010 als klein hobbybedrijfje en had toen nog de alles zeggende naam “Oude Foto Repareren”. Dit deed ik naast mijn werk bij Rijkswaterstaat en De Efteling. In 2017 groeide het uit tot een volwaardig bedrijf. Eerst op het gebied van fotografie en fotobewerking, later aangevuld met dronebeelden en video.

Kennis en kunde bestaan uit onder andere een opleiding aan de Media Academie, televisiewerk in Hilversum (RTL) en in De Efteling. Ook heb ik diverse praktijkgerichte cursussen gevolgd en inmiddels enorm veelpraktijkervaring!

Paul van Baardwijk
Naast de benodigde dronepapieren ben ik ook het bezit van het VCA-VOL en GPI certificaat voor het werken bij op bouwplaatsen en bij wegwerkzaamheden. Voor foto-opdrachten bij RWS Zee & Delta bezit ik ook de vereiste VIF.

De juiste zakelijke wegen

Door de jaren heen heb ik aardig wat kennis en ervaring opgedaan over de gang van zaken bij het vastleggen van grote projecten, te land ter zee en in de lucht. Daarnaast is mijn netwerk binnen o.a. het Ministerie van IenW, Rijkswaterstaat en grote ondernemingen in vastgoed, bouw en infrastructuur best handig. Daar maken andere opdrachtgevers graag gebruik van: korte lijntjes, de weg kennen en de taal spreken om snel en doeltreffend de juiste beelden te kunnen maken. Dat is handig en kostenbesparend voor alle partijen!

‘The full package’

Doordat ik meerdere diensten kan aanbieden heb ik ook een heel gevarieerd en ruim klantenbestand. Dat maakt het werk steeds weer leuk, afwisselend en uitdagend.

Of ik nu een foto van 100 jaar mag opknappen of een groot overheidsproject ga vastleggen: iedere opdracht, klein of groot, is uniek en vraagt om een persoonlijke, gedegen aanpak. Daar kunt u altijd op rekenen!

Fotografie
Dronebeelden
Beeldbewerking

Ik werk vaak samen met:

Communicatiebureaus
Fotobureau's
Tekstschrijvers
Vormgevers
Videomakers

Wat anderen zeggen

Hieronder ziet u een selectie uit de Google reviews die eerdere particuliere en zakelijke cliënten hebben gegeven. Wilt u álle review lezen? Kijk dan helemaal onderaan de pagina.

Uitstekend
4.9
Geweldig resultaat, goed advies, vriendelijk
Snelle service en een hele mooie foto aangeleverd gekregen! Zeker een aanrader.
Reactie van de eigenaar: Graag gedaan! 😎
Fijn en snel contact met Paul die leuk meedenkt en mooie foto's oplevert!
Reactie van de eigenaar: Graag gedaan!
Er is op een dierbare vakantiefoto een voorbijganger netjes weggewerkt en een persoon die ik graag in de foto wilde vakkundig toegevoegd. Héél blij mee!
Heel erg blij met de goede en snelle service, ook het meedenken word zeer op prijs gesteld en ik ben zeer tevreden met het eindresultaat.
Binnen een dag zijn 2 foto's gecorrigeerd. De foto's zijn nu heel mooi. Bedankt
Reactie van de eigenaar: Graag gedaan!
Voor een brandweer oefening hebben we Paul gevraagd om een aantal foto's te bewerken. Het was zeker geen makkelijke klus en Paul heeft alles uit de kast moeten trekken. We zijn erg blij met het resultaat!
Reactie van de eigenaar: Graag gedaan!
Foto's keurig bijgewerkt en ontdaan van ongewenste zaken.Niets dan lof over de uitvoering
Had een 50-jaren oude kleurenfoto van mijn huwelijk. Die was helemaal vervaagd. Gegoogeld naar een bedrijf dat hier iets mee of aan kon doen en uitgekomen bij Studio Retouched. In eerste aanleg gecharmeerd van de website en de daarop staande voorbeelden. Daarna uiterst tevreden over de snelle en vakkundige respons van Paul. Denkt mee, oplossingsgericht, zegt wat-ie doet en doet wat-ie zegt. Prima stukje werk geleverd. De foto kan denkelijk nog wel 50 jaren mee. Dank Paul !!!
Superblij met het resultaat! Contact met Paul ging soepel en vlot en met een paar dagen de afdruk in huis.
Reactie van de eigenaar: Graag gedaan:-)
Super mooi resultaat van een foto, waar een scheur in zat. Hoe Paul het voor elkaar heeft gekregen weet ik niet, maar het is net of de foto gisteren gemaakt is, is gewoon een nieuwe foto. Binnen 3 dagen was het al voor elkaar. De communicatie was perfect. Meer dan tevreden !!
Vlotte service, realistisch en eerlijk, erg tevreden over het eindresultaat!
Paul geeft goed advies denk mee waar hij kan. En heeft een aantal van onze slechte trouw foto's weten te redden. Waar we nu super blij mee zijn. Paul is vriendelijk in omgang, reageert snel en zijn service is erg snel en vakkundig. Bedankt Paul wezeker bij je terug voor je advies en service.
Prima advies en service.
Paul heeft ons bedrijf perfect geholpen met een serie portretfoto’s van onze medewerkers. Hij werkt op snelle, flexibele en professionele wijze. Een erg fijne samenwerking!
Reactie van de eigenaar: Thanks en graag gedaan! 😉
Een oude en onduidelijke foto van mijn ouders (foto dateerde uit 1968) heeft Paul prachtig bewerkt tot een zeer mooie en heldere foto. Ik ben er ontzettend blij mee! Het is echt klasse geworden, nogmaals dank je wel Paul!
Reactie van de eigenaar: Graag gedaan! 😉
Met de opening van onze eerste snellaadstation aan Paul gevraagd om het moment vast te leggen. Paul denkt ontzettend met je mee, levert topkwaliteit af en in een zeer hoog tempo. Dank daarvoor! Zie toegevoegde foto's als voorbeelden van Paul z'n topwerk.
Reactie van de eigenaar: Thanks! 😉
Ontzettend snel en goed geholpen met het bewerken en afdrukken van mijn foto's. Paul kwam met fijne suggesties en dacht echt mee. Dank!
Reactie van de eigenaar: Graag gedaan! 😉
Erg blij met het bewerkte resultaat van diverse groepsfoto's, prettige directe communicatie!
Reactie van de eigenaar: Dank je! 😉
Vakkundig, snel, begripvol, goed resultaat
Heel blij met de geretoucheerde foto.Resultaat beter als ik verwachtte,Kan jullie aanbevelen.
Geweldig fijn geholpenEn heel blij met het resultaat
Geweldig, snel en goed geholpen! Zeer tevreden met het resultaat.
Erg blij met de foto's en de snelle service. Zijn precies zoals ik ze wilde hebben.
Goed resultaat, na prima overleg. Fijn dat Paul snel en adequaat communiceert.
Verbazing wekkende resultaten voor het weer tot leven brengen van foto's die door mij eigenlijk al afgeschreven waren.Goede en eerlijke informatie vooraf.
Reactie van de eigenaar: Graag gedaan!
Super goede communicatie en top kwaliteit! Ik raad Studio Retouched zeker aan!
Reactie van de eigenaar: Graag gedaan! 😉
Heel snel, oude foto's laten vergroten en afdrukken voor een mooie prijs!
ontzettend blij dat wij zo snel en goed geholpen zijn bij het retoucheren van de foto van ons overleden moeder. het is heel mooi geworden en hulp wordt zeer gewaardeerd!
Echt een professional! mooie foto's, werkt snel en is service gericht.
Reactie van de eigenaar: Dank u!;-)
Een oude onduidelijke afbeelding is heel mooi hersteld! Erg blij met het resultaat en de communicatie! Dank!
Reactie van de eigenaar: Dank je wel!;-)
netjes en snel geregeld vriendelijk..
Paul is snel in antwoord. Steeds vriendelijk.Fotobewerking is top gedaan en ik heb niet lang op mijn foto's moeten wachten.Meteen het gevoel dat hij eerlijk was en je echt wil helpen. Hij is gepassioneerd door foto's. Dank u wel Paul 😀
Prima werk, snelle service!!!
Paul heeft ons 60 jaar oude familieportret heel mooi en zeer vakkundig hersteld! Deze heb ik ook door hem af laten drukken op Lustre papier. Het resultaat is heel mooi! de hele familie is blij met het eindresultaat, bedankt hiervoor Paul!De originele foto was in een niet zo beste staat, veel witte punten en sommige delen weggevaagd. Paul vraagt goed door wat je wensen zijn en reageert ook snel op vragen.Studio Retouched is de Place to Be voor het herstellen van je dierbare foto's!
Reactie van de eigenaar: Thanks!😉
Wij zochten iemand die 2 foto`s samen kon voegen naar 1 foto. Het ging om 1 foto met 3 pers. en 1 foto met 2 pers. Dit bleek toch wat moeilijker te zijn dan wij dachten. Na veel "nee" en " niet mogelijk " kwamen we bij Paul terecht. Het was geen gemakkelijke opdracht, maar niet onmogelijk en ging dus aan de slag voor ons met een geweldig eindresultaat.Ook de kosten vielen reuze mee. Kortom, een super resultaat, echt vakwerk en we zullen ongetwijfeld nog een keer terug komen. Gr. Kay.
Reactie van de eigenaar: Graag gedaan!😃
Bij Studio Retouched moet je zijn voor het bewerken van foto's, het herstellen van beschadigde foto's en het afdrukken op verschillende soorten ondergrond.Kwaliteit verzekerd.
Paul heeft mij heeft mij nu al meerdere keren erg goed geholpen bij het bewerken van mijn cameravalfoto's. De snelheid en ook de vriendelijke service waardeer ik enorm ! aanrader voor iedereen die graag het maximale uit zijn foto's wilt halen!
Reactie van de eigenaar: Thanks!;-)
Mijn oude foto is zo mooi geretourneerd, zonder dat het afbreuk heeft gedaan aan het origineel.Bedankt.Ben er erg blij mee.En niet ik alleen, heel mijn familie.
Reactie van de eigenaar: Graag gedaan!
js_loader

Achter de schermen

Selfie met behulp van m’n schaduw
Weginspecteur van Rijkswaterstaat
Op pad met een weginspecteur van RWS
Fotorgafie werkzaamheden Heinenoordtunnel
3 uur ’s nachts in de Heinenoordtunnel
Opnames op Marken
Met cameraploeg bij het Paard van Marken
Auto in de werkzaamheden

 

In alle mogelijke posities

 

 

Samenwerken met het RWS droneteam
Alle papieren weer op orde
Jacqueline en Brent
Jacqueline en Brent mee ‘op fotoklus’
Samenwerken voor een videoclip
Samenwerken voor het beste beeld
Even bijkletsen met Brent bij Omroep Brabant, Oeteldonk 2019
Bijkletsen bij Omroep Brabant in Oeteldonk
Rode kruizen bij wegwerkzaamheden
Aangekomen bij de afgesloten tunnel

Wilt u een vrijblijvende kennismaking?