Videographics

Bewegende Beelden

Naast luchtfoto’s kunnen er met een professionele drone ook heel goed video’s opgenomen worden. De beelden zijn haarscherp (voor de kenners, in 4K) en erg stabiel. Een korte video van b.v. 1 á 2 minuten kan voor diverse en uitlopende doeleinden worden gebruikt.

De video kan gemonteerd, inclusief titels en muziek  (rechtenvrij) worden geleverd. Dit gaat natuurlijk in goed overleg, de video is pas klaar als u tevreden bent!

Dronevideo gemonteerd inclusief muziek en titels
Promotionele videoclip
'Time lapse' filmpje
Woning van boven
Cinemagraphs
Deelproject video

Studio Retouched werkt voor grotere producties ook geregeld samen met andere partijen zoals videoproducenten en communicatiebureaus. Hierbij worden de dronebeelden dan worden gebruikt als onderdeel van een project.

Andere bewegende beelden dan die vanuit de lucht gemaakt worden zijn bijvoorbeeld time lapse filmpjes, 360 graden foto’s (óók met de drone) en foto’s met een special effect zoals beweging in een gedeelte van een foto.

Vrijblijvende prijsopgave?

Waterkering

Korte demovideo bij de waterkering in het Heusdens Kanaal, gemaakt bij windkracht 7! De drone is zo ontworpen dat zelfs bij deze windkracht het beeld altijd steady blijft.

Alles Voormekaar

Promotievideo voor de aftrap van een nieuw te starten project. Eigenlijk bijna een bewegende foto die door de muziek en titels net wat levendiger is dan een foto.

Sluizenproject

In samenwerking met Zandbeek Communicatie een video gemaakt over zes sluiscomplexen van Rijkswaterstaat waar men aan het renoveren of bouwen is.

IJsselbrug

De A1 en de IJsselbrug met Deventer op de achtergrond. Zomaar in het voorbijgaan even meevliegen met het verkeer, vlak voordat ook hier de avondspits losbarst…

Ook een dronevideo laten maken?

Vul het contactformulier in of bel gewoon even!