Goed om te weten

Complete video's

Korte, gemonteerde actievideo's en timelapse video's

Korte actievideo’s

Studio Retouched kan naast dronevideo ook video ‘vanaf de grond’ maken. Dit gebeurt met een handheld cameraatje dat eigenlijk dezelfde, kwalitatief hoogstaande beelden maakt als de drone. Dus waar de drone heel mooi het totaalplaatje in vogelvlucht kan maken is de handheld camera een mooie aanvulling om dicht op het onderwerp te filmen. Deze registreert tevens het origineel geluid, iets wat de drone niet kan.

GoPro beelden

Nog meer dynamiek kan er in een uiteindelijke montage door het gebruik van de nieuwste GoPro actioncam. Deze camera, die ook hoge resolutie beelden in 4K kan maken, is op de gekste plaatsen te monteren. Bijvoorbeeld op de motorkap van een auto, bovenin ene hijskraan of op een bouwhelm. Hierdoor zit je echt bovenop de actie.

Bewegende beelden in hoge resolutie (4K)
Een mooie aanvulling op dronebeelden
Ruwe clips of volledig gemonteerd
Spectucalaire 'GoPro beelden'
Timelapse en hyperlapse video's

Grote videoproducties

Dit soort korte video’s en montages  zijn relatief eenvoudig en snel te maken en zijn daarom ook gunstig geprijsd

Studio Retouched werkt samen met diverse cameramensen, geluidstechnici en editors als het grotere videoproducties betreft.

Project Tunnelrenovaties Zuid-Holland

Montage van een demo ten behoeven van het Project Tunnelrenovaties Zuid-Holland. Hiervoor zijn dronebeelden en rijshots vanaf en beelden naast de rijbaan gemaakt

Brandweerwedstrijden Vlijmen

Met wat videobeelden door de drone , een handheldcamera en een muziekje is van de brandweer in actie tijdens een wedstrijd  best een spannend filmpje te maken van.

Timelapse hijswerkzaamheden

Met een timelapse video zijn werkzaamheden van een halve dag terug te brengen tot een kleine 2 minuten! Ondertussen kan er ook gefotografeerd worden.

Wegwerkzaamheden in beeld

Een korte compilatievideo, zoals hier bij wegwerkzaamheden op de A1 heet ook wel een videosnack. Ideaal om op social media kanalen te delen.

Op korte termijn een video laten maken op locatie?

Studio Retouched is snel en flexibel inzetbaar!.