Goed om te weten

Dronefoto's 360 graden

Interactief rondkijken met een professionele en gecertificeerde drone

Dronefoto 360 graden

Een bijzondere variant van de gangbare dronefoto is de 360 gradenfoto. Oftewel om u heen kijken vanachter uw pc, tablet of mobiele telefoon! Deze foto kan tot de maximaal toegestane hoogte van 120 meter worden gemaakt.

Wilt u de 360 gradenfoto op uw website integreren, of delen op social media, dan zijn daar speciale viewers voor. Het is vaak mogelijk om de foto interactief te maken met aanklikbare informatiepunten.Zo kunt u bepaalde delen uit de foto uitlichten. Er kan zelf achtergrondgeluid worden toegevoegd!

360 graden rondkijken op grote hoogte
Dronebeelden in hoge resolutie
Informatieve tekstblokken mogelijk
Eenvoudig in uw website te integreren
Compleet, inclusief nabewerking al voor € 180,-
Thorne 360

Virtueel Vakantiepark in Thorn

Deze foto, gemaakt voor XR Studio is van het nog te bouwen Maasresidence Thorn. Een leeg terrein dus. Vervolgens heeft XR Studio het hele park ingetekend!
360 gradenfoto van werkzaamheden aan de Wantijbrug

Renovatie Wantijbrug N3

Deze 360 gradenfoto is gemaakt tijdens het inhangen van een nieuw brugdek. Zo kon Rijkswaterstaat via social media het publiek interactieve laten meekijken.

Landgoed De Steenenburg

Overzicht van het landgoed rond kasteel Steenenburg voor een projectontwikkelaar: waar worden straks de mooie villa’s precies gebouwd?

De Heinenoordtunnel

Bekijk hoe een kunstwerk in de omgeving ligt met behulp van een 360 gradenfoto, zoals de Heinenoordtunnel die toe was aan een flinke renovatie.

Zandsuppletie Westkapelle

Ophogen van het strand door Rijkswaterstaat bij Westkapelle, een dorp aan de Noordzee op de westelijke punt van Walcheren.

Geul Bokhoven

Op een zomerse dag in één oogopslag de loop van een rivier (De Maas) en de uiterwaarden met hun omgeving bekijken? Dat kan heel mooi met 360 graden dronefoto!

Wilt u een 360 gradenfoto laten maken door een drone?

Van Den Bosch tot Delfzijl… Studio Retouched werkt landelijk!