Goed om te weten

Dronefoto's 360 graden

Interactief rondkijken met een professionele en gecertificeerde drone

Dronefoto 360 graden

Een bijzondere variant van de gangbare dronefoto is de 360 gradenfoto. Oftewel om u heen kijken vanachter uw pc, tablet of mobiele telefoon! Deze foto kan tot de maximaal toegestane hoogte van 120 meter worden gemaakt.

Wilt u de 360 gradenfoto op uw website integreren, of delen op social media, dan zijn daar speciale viewers voor. Een van de mooiste is die van roundme.com. Hier is het mogelijk om de foto interactief te maken met aanklikbare informatiepunten. Zo kunt u bepaalde delen uit de foto uitlichten. Er kan zelf achtergrondgeluid worden toegevoegd!

360 graden rondkijken op grote hoogte
Dronebeelden in hoge resolutie
Informatieve tekstblokken mogelijk
Eenvoudig in uw website te integreren
Compleet, inclusief nabewerking al voor € 175,-
Thorne 360

Virtueel Vakantiepark in Thorn

Deze foto, gemaakt voor XR Studio is van het nog te bouwen Maasresidence Thorn. Een leeg terrein dus. Vervolgens heeft XR Studio het hele park ingetekend!
Wantijbrug

Renovatie Wantijbrug N3

Deze 360 gradenfoto is gemaakt tijdens het inhangen van een nieuw brugdek. Zo kon Rijkswaterstaat via social media het publiek interactieve laten meekijken.
Golfbaan Haverleij van boven gezien in op interactieve dronefoto

Golfbaan De Haverley, met geluid!

Een interactieve 360 gradenfoto van deze golfbaan geeft een goed beeld van het terrein en omgeving. Inclusief infopunten en geluid! (speakertje linksboven)
Waterkering Kromme Nol in 360 graden

Waterkering ``De Kromme Nol``

Bekijk hoe een project of kunstwerk in de omgeving ligt met behulp van 360 gradenfoto! Overigens is dit voor internet op elke projectpagina zichtbaar te maken.
Woudrichem in 360 graden

Toeristisch Woudrichem

Trek nóg meer toeristen aan door mensen thuis al een goed overzicht te geven van alle mogelijkheden die de vestingstad en omgeving te bieden hebben.
De Maas

De Maas bij Ammerzoden

Op een zomerse dag in één oogopslag de loop van een rivier (De Maas) en de uiterwaarden met hun omgeving bekijken? Dat kan heel mooi met 360 graden dronefoto!
Heusden in 360 graden rond

Heusden Vesting van boven gezien

Een combinatie van een drone en 360 gradenfoto levert een spectaculair en interactief beeld op! In dit geval van de het romantische vestingstadje Heusden.
De IJssel

Oude rivierbedding IJssel

Beelden gemaakt voor Rijkswaterstaat in Cortenoever, een bijzonder uiterwaardengebied langs de IJssel bij Brummen.Hier is goed de oude rivierbeding te zien!
Vlijmen in 360 graden

Vlijmen tijdens een droge zomer

Bekijk het dorp en omliggende weilanden van boven om de effecten van een te droge zomer (verdord gras en lage waterstanden) te bekijken en vast te leggen!
Kasteel Maurick

Evenement bij Kasteel Maurick

Bekijk hoe mooi uw locatie in de omgeving ligt met behulp van 360 gradenfoto! Zo laat u potentiële cliënten goed zien waar hun evenement gaat plaatst vinden.

 

Vlijmen in 360 graden

Bouwwerkzaamheden in Vlijmen

Hoe laat de gemeente aan haar inwoners zien hoe het ver de bouwwerkzaamheden vorderen? Door een panorama of 360 graden op hoogte te laten maken!
De Grassen

Woonwijk De Grassen in het groen

Hoe mooi een nieuwe woonwijk gelegen is in een landelijke omgeving wordt vanuit de lucht pas echt duidelijk. Zeker als je dan ook nog rond kunt kijken!

Wilt u een 360 gradenfoto laten maken door een drone?

Van Den Bosch tot Delfzijl… Studio Retouched werkt landelijk!