Goed om te weten

Werk aan de Muur

Prachtige kant en klare foto's kopen of bestel uw privéwerken

Voor u in beeld gebracht

Welkom in de fotoshop van Studio Retouched! Geen massaproductie en voorraden, maar op gemaakte kunstwerken. Hier kunt u zélf een geschikte foto uitzoeken, bestellen en laten afdrukken op welk formaat of materiaal u maar wilt. De foto’s zijn in hoge resolutie genomen zodat u altijd een kwaliteitsproduct krijgt.

Bij Werk aan de Muur vindt u op maat gemaakte kunstwerken. In drie stappen hangt er een werk aan uw muur! Van kleine fotoprint tot wand vullend behang. Inclusief gratis verzending. De foto’s zijn veelal gemaakt tijdens buitenlandse reizen.  Zit er een geschikte foto voor u bij? Kijk voor het volledige aanbod op Werk aan de Muur.

Werk in opdracht

Naast de bestaande fotowerken die in de beeldbank te vinden zijn is ook mogelijk om werk in opdracht te laten maken, bijvoorbeeld van uw favoriete natuurgebied, een stadsgezicht of een luchtfoto van uw huis. Daarbij heeft u dus zelf invloed op het eindresultaat. Naast dichtbij huis  behoort een uitgebreide versie van Werk aan de Muur ook tot de mogelijkheden, in de vorm van reisfotografie! Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

Ruim en gevarieerd aanbod fotowerk
Handgemaakte prints met kwaliteitsgarantie
Beoordeeld met 5 sterren als 'uitstekend'
Uw werk aan de muur ook op aanvraag
Gratis verzending binnen Nederland en België.
Werk aan de Muur van Studio Retouched

Een greep uit het Werk aan de Muur

Wilt u werk voor aan de muur op bestelling laten maken?

Studio Retouched kan voor u het perfecte plaatje maken én afdrukken!