Goed om te weten

Professionele Dronefotografie

Dronefoto’s laten maken door een gecertificeerd dronefotograaf?

De betere dronebeelden

Dronefoto’s laten maken door een bedrijf dat alle certificaten in orde heeft? Studio Retouched levert als ervaren dronefotograaf professionele dronefoto’s snel en tegen een scherp tarief. Profiteer van een dronepiloot met ruime fotografie-ervaring. Want het vliegen met een drone is stap één, het fotograferen met een drone is een vak apart!

Studio Retouched levert dronefoto’s aan o.a. makelaars, waterschappen, overheidsinstanties en bedrijven. Maar ook aan particulieren die bijvoorbeeld een luchtfoto van hun woning aan de muur willen. >> Bekijk de foto’s

Ervaren en gecertificeerd dronepiloot
Ook voor dronevideo's en 360 gradenfoto's
Nieuwsfoto's al vanaf locatie leverbaar
White label service voor fotografen
U hebt al 5 dronefoto's voor 165,-
Kim van den Dungen
“We hebben met Paul een erg fijne communicatie voor het evenement gehad. Duidelijk kunnen maken wat we willen qua drone foto's van het evenement. Uiteindelijk 2 uur na het evenement 47 gave drone foto's mogen ontvangen. Echt super!’

Kim van den Dungen
“Zeer professionele en supersnelle levering van de uiteindelijke drone-foto's (Origineel) Very professional and super fast delivery of the final drone photos’

Bruno van der Linden
“Onlangs hebben we met Paul mogen samenwerken waarbij hij ons geholpen heeft een 360 drone foto te maken voor een toekomstig vakantiepark. Deze samenwerking is als zeer fijn ervaren en Paul is heel kundig in zijn vak. Bedankt Paul en als we weer een drone foto nodig hebben zullen we je zeker vragen!’

Christian Wauben
Dronefoto laten maken

Dronefoto’s laten maken bij een reportage

Bij fotoreportages, zeker de wat uitgebreidere,  is het onderdeel drone tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is een handig hulpmiddel om reportagefotografie aan te vullen, denk aan een overzichtsshot van bepaalde wegwerkzaamheden.  De opening van een verkeersbrug? Een luchtfoto van het eerste verkeer dat erover heen rijdt kan al vanaf locatie worden verstuurd, samen met uw persbericht.

Maar u kunt Studio Retouched ook  inzetten voor een bijzondere registratie van een feest, bruiloft of welk evenement of welke gebeurtenis dan ook. Uiteraard zijn er wel spelregels en voorwaarden, Daarover leest u alles op de pagina over droneregels.

Nieuws- en redactionele dronebeelden

Heeft u luchtfoto’s nodig om uw verhaal nog completer te maken? Studio Retouched is dé perfecte en ervaren partner als dronefotograaf. Zo kunt u dronefoto’s laten maken die uw artikel over een nooddijk tijdens hoogwater ondersteunen.

Met de komst van de minidrone – als aanvulling op de grote broer – is het meer regel dan uitzondering om een drone mee te nemen met nieuwsverslaggeving op locatie. Deze past bijna in een broekzak en maakt hele mooie, professionele 4K beelden.

Studio Retouched werkt overigens ook als freelance pers- en redactioneel fotograaf voor persbureau ANP.  In de beeldbank zijn veel foto’s vinden voor diverse media.

Dronefoto bij nieuwsbericht
Projectfotograaf met drone

Dronefotograaf voor projectfotografie

Dronefoto’s worden vaak gebruikt als toevoeging voor projectfotografie “vanaf het maaiveld.” Het is een gemakkelijk inzetbaar en relatief goedkoop middel om projecten vanuit de lucht vast te leggen. Studio Retouched brengt op deze manier regelmatig langlopende langlopende projecten in vogelvlucht in beeld, vaak over meerdere jaren.

Wilt u ook een bijzonder beeldverslag van uw bouwproject of de loop van bepaalde infrastructuur verduidelijken? Duidelijk maken aan omwonenden en de media hoe de loop van een rivier of weg veranderd is? De ligging van een nieuwbouwproject in relatie tot het oude dorp in beeld brengen? Met een drone is dat zo gebeurd.

Luchtfoto’s van woningen en percelen

Met spectaculaire dronefoto’s kunt u een woning of pand optimaal presenteren. Een drone fotoshoot helpt bij de verkoop van een woning of bedrijfspand, zeker als het wat lastiger te verkopen is of juist mooi gelegen. Studio Retouched heeft veel ervaring als dronefotograaf in het maken van foto’s voor makelaars en vastgoedbedrijven.

Dronebeelden van uw bedrijf

Wil u als bedrijf iets bijzonders vertellen? Met luchtfoto’s van uw pand geeft u klanten een mooi overzicht van uw bedrijf. Vaak worden dit soort dronefoto’s dan ook gecombineerd met een bedrijfsreportage, voor het meest complete beeld. In grote bedrijfshallen is de drone zelfs binnen inzetbaar, voor een heel bijzonder perspectief!

Vastgoed dronefoto

White label dronefotografie voor fotografen

Bent u zelf fotograaf en hebt u dronefoto’s nodig voor uw cliënten dan kunt hier ook voordelig terecht. Laat u de Studio Retouched-drone tijdens uw fotoshoot invliegen, of is een ander moment beter? De foto’s worden in elk geval onder uw naam gemaakt. U kunt de bewerkte foto’s achteraf gemakkelijk aan uw eigen fotoreportage toevoegen.

Ook in het buitenland vliegt de drone…

Sinds de invoering van de Europese dronewetgeving in 2021 is het ook mogelijk om buiten Nederland professionele dronebeelden te laten maken. Ook voor uw buitenlandse project, fotosessie of reisreportage! Wilt u daar meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Werkwijze bij dronefotografie

Als gecertificeerd dronebedrijf zorgt Studio Retouched er in de eerste plaats voor dat alles voor u geregeld wordt. Maar er zijn wel wat spelregels. U leest er hier alles over. Als aan alle voorwaarden is voldaan en de weersomstandigheden zijn goed dan worden de foto’s gemaakt, waar u uiteraard bij kunt zijn als u dat wenst.  Na de fotosessie ontvangt u een link met wachtwoord naar de afgeschermde beeldbank van Studio Retouched waar u de beelden rustig online kunt bekijken en eventueel meteen kunt delen met collega’s of cliënten. De hoge resolutiebeelden ontvangt u (na eventuele aanpassingen) via WeTransfer.

Wat kosten dronefoto’s?

Een serie van 5 verschillende foto’s is gemiddeld genomen het aantal dat het meest gevraagd wordt. Daarvoor betaalt u, inclusief volledige nabewerking slechts 165,- (zakelijk is dat ex BTW) in een straal van 10 km rondom Vlijmen. Daarbuiten komen er reiskosten bij. Wilt u méér luchtfoto’s dan betaalt u uiteraard meer.

Retoucheren en afdrukken van foto’s

Dronefoto’s extra laten bewerken? Studio Retouched is zeer ervaren in het retoucheren van foto’s. Bijna alles is mogelijk. Ook kunt u uw dronefoto’s laten vormgeven of samenstellen in combinatie met bv teksten, logo’s of andere grafische elementen.
Wilt u iets tastbaars als blijvende herinnering voor aan de muur van uw kantoor of als relatiegeschenk? Ook het laten afdrukken van fotomateriaal is mogelijk. Daarvoor zijn diverse mogelijkheden, van een eenvoudige fotoafdruk tot een grote print op Fine art Dibond. Kijk daarvoor in de Printshop.

Voorbeelden uit eerdere dronereportages

 • Limburgs heuvellandschap
  anemptytextlline
 • Bulldozer
  anemptytextlline
 • IJsbrekers voor Marken
  anemptytextlline
 • Vlissingen met strand
  anemptytextlline
 • Hoogwatergeul Lomm
  anemptytextlline
 • Stevinsluis
  anemptytextlline
 • Zeilschip
  anemptytextlline
 • Zeeuwse reflectie
  anemptytextlline
 • Opening Haringvlietbrug
  anemptytextlline

Wilt u dronefoto's laten maken door een ervaren dronepiloot?

Studio Retouched werkt landelijk voor overheid, bedrijf en particulier!