Extra info

Professionele Dronefotografie

Dronefoto’s laten maken door een gecertificeerd dronepiloot?

De betere dronefoto’s

Dronebeelden laten maken door een bedrijf dat alle certificaten in orde heeft? Studio Retouched levert als ervaren dronefotograaf professionele dronefoto’s snel en tegen een scherp tarief. Profiteer van een dronepiloot met ruime fotografie-ervaring. Want het vliegen met een drone is stap één, het fotograferen met een drone is een vak apart!

Studio Retouched levert dronefoto’s aan makelaars, de bouw, waterschappen, overheidsinstanties en andere bedrijven en organisaties. De opdrachten zijn heel divers van aard en meestal snel uitvoerbaar. Dronefoto’s zijn ook geschikt voor particulieren die bijvoorbeeld een in opdracht gemaakte luchtfoto aan de muur willen hangen.

Ervaren en gecertificeerd dronepiloot
Ook voor dronevideo's en 360 gradenfoto's
Nieuwsfoto's al vanaf lokatie leverbaar
White label service voor fotografen
U hebt al 5 dronefoto's voor 165,-
Kim van den Dungen
“We hebben met Paul een erg fijne communicatie voor het evenement gehad. Duidelijk kunnen maken wat we willen qua drone foto's van het evenement. Uiteindelijk 2 uur na het evenement 47 gave drone foto's mogen ontvangen. Echt super!’

Kim van den Dungen
“Zeer professionele en supersnelle levering van de uiteindelijke drone-foto's (Origineel) Very professional and super fast delivery of the final drone photos’

Bruno van der Linden
“Onlangs hebben we met Paul mogen samenwerken waarbij hij ons geholpen heeft een 360 drone foto te maken voor een toekomstig vakantiepark. Deze samenwerking is als zeer fijn ervaren en Paul is heel kundig in zijn vak. Bedankt Paul en als we weer een drone foto nodig hebben zullen we je zeker vragen!’

Christian Wauben
Droneproject

Dronefoto’s in reportagefotografie

Bij fotoreportages, zeker de wat uitgebreidere,  is het onderdeel dronefotografie tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is een handig hulpmiddel om reportagefotografie vanaf de grond te ondersteunen of aan te vullen. Denk aan het vastleggen van wegwerkzaamheden of een bergingsschip op volle zee aan het werk.  De opening van een nieuw verkeersknooppunt? De eerste luchtfoto van verkeer dat erover heen rijdt kan al vanaf locatie worden verstuurd, samen met uw persbericht!

Maar u kunt Studio Retouched ook  inzetten voor een bijzondere registratie van een feest, bruiloft of wel evenement of gebeurtenis dan ook. Uiteraard zijn er wel diverse spelregels en voorwaarden, Daarover leest u alles op de pagina over droneregels.

Nieuws- en redactionele luchtfoto’s

Heeft u luchtfoto’s nodig om uw verhaal nog beter in beeld te brengen? Studio Retouched is de perfecte partner voor pers en andere media.  Zo kunnen redactionele luchtfoto’s  uw verhaal over een nooddijk prima ondersteunen. En kan een overzichtsfoto van een demonstratie in een oogopslag de grote opkomst laten zien.

Met de komst van de minidrone – als aanvulling op de grote broer – is het meer regel dan uitzondering om een drone mee te nemen met nieuwsverslaggeving op locatie. Deze past bijna in een broekzak en maakt hele mooie, professionele 4K beelden.

Studio Retouched werkt overigens ook als freelance pers- en redactioneel fotograaf voor persbureau ANP.  In de beeldbank zijn diverse foto’s vinden voor diverse media.

Langs de Afgedamde Maas in Aalst is de dijk bij recreatiegebied De Neswaarden en de jachthaven versterkt met bigbag's vol met zand. Zo wordt het naastgelegen recreatiepark Het Esmeer beter beschermd tegen het hoge water.
Droneproject

Projecten in beeld

Dronefoto’s worden vaak gebruikt als toevoeging voor fotografie “vanaf het maaiveld.” Het is een over het algemeen gemakkelijk inzetbaar en relatief goedkoop middel om projecten vanuit de lucht vast te leggen. Studio Retouched brengt op deze manier regelmatig langlopende langlopende projecten in beeld, vaak over meerdere jaren.

Wilt u ook een bijzonder beeldverslag van uw bouwproject of de loop van bepaalde infrastructuur verduidelijken? Duidelijk maken aan omwonenden en de media hoe de loop van een rivier of weg veranderd is? De ligging van een nieuwbouwproject voor stakeholders en toekomstige cliënten in relatie tot het oude dorp in beeld brengen? Met een drone is dat zo gebeurd, bekijk hieronder de voorbeelden!

 

Luchtfoto’s van woningen

Met spectaculaire dronefoto’s kunt u een woning of pand optimaal presenteren. Een drone fotoshoot helpt bij de verkoop van een woning of bedrijfspand, zeker als het wat lastiger te verkopen is of minder gunstig gelegen. Studio Retouched heeft veel ervaring als dronefotograaf in het leveren van dronefoto’s aan makelaars.

Bedrijf van boven

Wil u als bedrijf iets bijzonders vertellen? Met luchtfoto’s van uw pand geeft u klanten een mooi overzicht van uw bedrijf. Vaak worden dit soort dronefoto’s dan ook gecombineerd met een bedrijfsreportage, voor het meest complete beeld. In grote bedrijfshallen is de drone zelfs binnen inzetbaar, voor een heel bjizonder perspectief!

Makelaarsdronefoto

White label voor fotografen

Bent u zelf fotograaf en hebt u dronefoto’s nodig voor uw cliënten dan kunt hier ook voordelig terecht. Laat u de Studio Retouched-drone tijdens uw fotoshoot invliegen of is een ander moment beter? De foto’s worden in elk geval uit uw naam gemaakt. U kunt de volledig bewerkte foto’s achteraf gemakkelijk aan uw eigen fotoreportage toevoegen.

Ook in het buitenland

Sinds de invoering van de Europese dronewetgeving in 2021 is het ook mogelijk om buiten Nederland professionele dronebeelden te (laten) maken. Ook voor uw project! Wilt u daar meer over weten? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Werkwijze bij dronefotografie

Daar komt best veel bij kijken. Als gecertificeerd dronebedrijf zorgt Studio Retouched ervoor dat alles voor u geregeld wordt. Maar er zijn wel wat spelregels. U leest er hier alles over. Als aan alle voorwaarden is voldaan en de weersomstandigheden zijn goed dan worden de foto’s gemaakt. Na de opname ontvangt u zo snel mogelijk, maar in elk geval binnen 2 werkdagen, het overeengekomen aantal foto’s volledig nabewerkt en in hoge resolutie via Wetransfer. Nu kunt u ook eventueel een of meerdere afdrukken bestellen.

Na de fotosessie ontvangt u een link naar  de afgeschermde beeldbank van Studio Retouched waar u de beelden rustig kunt bekijken en eventueel meteen kunt delen en downloaden. De hoge resolutiefoto’s krijgt u via WeTransfer.

Wat kosten dronefoto’s?

Een serie van 5 verschillende foto’s is gemiddeld genomen het aantal dat het meest gevraagd wordt. Daarvoor betaalt u, inclusief volledige nabewerking slechts 165,- (zakelijk is dat ex BTW) in een straal van 10 km rondom Vlijmen. Daarbuiten komen er reiskosten bij. Wilt u méér luchtfoto’s dan betaalt u uiteraard meer, vraag vrijblijvend uw totaalprijs.

Voorbeelden uit eerdere dronereportages

 

 • Stevinsluis
  anemptytextlline
 • Werkzaamheden A1
  anemptytextlline
 • Zeilschip
  anemptytextlline
 • Zeeuwse reflectie
  anemptytextlline
 • IJsbrekers voor Marken
  anemptytextlline
 • Zandsuppletie Cadzand
  anemptytextlline
 • Opening Haringvlietbrug
  anemptytextlline
 • Waterschap pompt de polder in
  anemptytextlline
 • Projectfoto A1
  anemptytextlline

Wilt u luchtfoto's laten maken door een ervaren dronepiloot?

Van Den Bosch tot Delfzijl… Studio Retouched werkt landelijk!