Extra info

Portretfotografie op locatie

Portretfoto laten maken of groepsfoto vanuit de lucht!

Portretfotograaf inschakelen?

Bent u opzoek naar een portretfotograaf die een strak en zakelijke, maar toch ongedwongen portretfoto kan maken op locatie?  Wilt u portretfoto’s voor uw website of een foto voor de achterkant van uw eigen boek? Studio Retouched denkt als portretfotograaf met u mee om de foto’s in een zo ‘natuurlijke’ mogelijke omgeving te maken.

Geef de hoofdpersoon of -personen in een artikel of interview letterlijk een gezicht. Of laat een ongedwongen maar toch professionele portretfoto die voornamelijk wordt gebruikt op een persoonlijk profiel zoals LinkedIn of Teams maken. Daarvoor is de portretfotografie van Studio Retouched uitermate geschikt. >> Bekijk de foto’s

Porrtetfoto's voor artikel of nieuwbrief
Zo mogelijk op de passende locatie
Groepsfoto's vanaf hoogte met drone mogelijk
Beelden snel geleverd via eigen beeldbank
Voor € 125,- hebt u al portretfoto's!
L.P.
“Studio Retouched staat voor mij gelijk aan hoge kwaliteit, Paul dacht met me mee, stond open voor mijn wensen en de foto is zo ontzettend mooi geworden!’

L.P.
“Denkt mee, levert mooi werk af. En reageert en werkt heel erg snel. Ik zal zeker vaker beroep doen op de dienstverlening van Paul van Baardwijk.’

Michele Nonahal
“Paul denkt op de eerste plaats mee welke foto het best bijdraagt aan de juiste touche. Vervolgens weet Paul de emotie in de foto te laten spreken. ’

Wim Boersma
Portretfoto laten maken

Zakelijke portretfoto’s

De lancering van een nieuw bedrijf of het promoten daarvan is een goed moment om enkele portretfoto’s te laten maken van de trotse hoofdpersoon, of van het hele team. Vaak wordt dat gecombineerd met een bedrijfsreportage. Met een daadkrachtige pose is op deze foto de helft van het verhaal eigenlijk al verteld, Joyce gaat het helemaal maken met haar nieuwe bedrijf in de zakelijke dienstverlening!

Redactionele portretten

Naast de zakelijke foto’s worden er ook vaak  redactionele portretten gemaakt voor oa communicatiebureaus,  tijdschriften en magazines. Redactionele beelden versterken namelijk de tekst zowel visueel als emotioneel. Denk aan portretfoto van iemand die een verhaal te vertellen heeft, maar ook een bepaalde sfeerfoto, een foto van de werkomgeving of  foto van de hoofdpersoon op een bijzondere locatie.

Foto’s bij een interview

Een gezicht bij een interview leest een stuk fijner. Soms wordt er gekozen om geen portretfoto’s tijdens het interview zelf te laten maken en is fotografie op een ander moment een betere optie. De foto’s kunnen dan op een mooiere of relevantere locatie gemaakt worden. Als een ingenieur iets wil vertellen over een nieuwe brug die gebouwd dan kan dat vanachter zijn of haar bureau. Maar op locatie is te zien wát de geïnterviewde precies bedoelt als hij het over de strakke lijnen in het ontwerp heeft.

Social media

Een goed en volledig gevuld LinkedIn profiel is niet compleet zonder profielfoto waar u professioneel overkomt. Over het algemeen wekken social media accounts met een goede profielfoto meer vertrouwen.  Voor een Facebook profiel is een leuke vakantiefoto natuurlijk meer dan voldoende, maar professioneel is het niet. Laat daarom altijd een of meerdere portretfoto’s in uw professionele omgeving maken.

Portretfoto op locatie voor de nieuwsbrief
Reactionele portretfotografie bij samenwerkende partijen

Redactionele portretten

Naast de zakelijke foto’s worden er ook vaak  redactionele portretten gemaakt voor oa communicatiebureaus,  tijdschriften en magazines. Redactionele beelden versterken namelijk de tekst zowel visueel als emotioneel. Denk aan portretfoto van iemand die een verhaal te vertellen heeft, maar ook een bepaalde sfeerfoto, een foto van de werkomgeving of  foto van de hoofdpersoon op een bijzondere locatie.Zo is een samenwerking tussen twee partijen mooi in één shot vast te leggen op de locatie van het toekomstige projectgebied.

Dronefoto als groepsfoto

Naast portretfotografie ‘vanaf de grond’ kan tegenwoordig in sommige gevallen ook een drone worden ingezet, dat levert hele bijzondere kijkhoeken op en is ideaal voor groepsfoto’s! Lees meer over de inzet van een drone op de pagina dronefoto’s.

Werkwijze bij portretfotografie

Wilt u ook portretfoto laten maken voor bij uw artikel?  Bel dan 06-51 07 63 77  en u hebt de beelden snel in huis! Voor het eerste uur fotografie betaalt u € 125,- ex btw en reiskosten, gerekend vanaf Vlijmen. Daarbij is de nabewerking . Voor de inzet van een drone (voor bijzondere perspectieven) geldt een toeslag vanaf € 40,-.

Is er minder haast bij en wilt u eerst een vrijblijvende offerte ontvangen of overleggen over de mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. Aan de hand van uw wensen/briefing is er dan een concreet plan met bijbehorende prijsopgave te maken die volledig aan uw verwachten voldoet. Denk hierbij aan het gewenste aantal foto’s, extra beeldbewerking, afdrukken de inzet van een drone, de geplande tijd, enzv.

U ontvangt een link naar  de afgeschermde beeldbank van Studio Retouched waar u de beelden rustig kunt bekijken en eventueel meteen kunt delen en downloaden. De hoge resolutiefoto’s krijgt u via WeTransfer.

Retoucheren en afdrukken van foto’s

Foto’s laten bewerken? Studio Retouched is zeer ervaren in het retoucheren van foto’s. Bijna alles is mogelijk. Ook het laten afdrukken van fotomateriaal is mogelijk. Daarvoor zijn diverse mogelijkheden, van een eenvoudige fotoprint op 10×15 cm tot een grote print op Fine art Dibond. Kijk daarvoor in de Studio Retouched Printshop.

Voorbeelden uit eerdere fotosessies

Snel een portretfotograaf nodig?

Neem contact op en hoor hoe Stdudio Retouched u kan helpen