Goed om te weten

Portretfotografie op locatie

Portretfoto laten maken of groepsfoto vanuit de lucht!

Portretfotograaf inschakelen?

Bent u opzoek naar een portretfotograaf die een strakke en zakelijke, maar toch ongedwongen portretfoto kan maken op locatie?  Wilt u portretfoto’s voor uw website of een foto voor de achterkant van uw eigen boek? Studio Retouched denkt als portretfotograaf met u mee om de foto’s in een zo ‘natuurlijke’ mogelijke omgeving te maken.

Geef de hoofdpersoon in een interview letterlijk een gezicht. Of gebruik uw foto op uw profiel zoals LinkedIn of Teams. Daarvoor is de portretfotografie van Studio Retouched uitermate geschikt. >> Bekijk de foto’s

Portretfoto's voor artikel of nieuwbrief
Zo mogelijk op de passende locatie
Groepsfoto's vanaf hoogte met drone mogelijk
Beelden snel geleverd via eigen beeldbank
Voor € 125,- hebt u al portretfoto's!
L.P.
“Paul heeft ons bedrijf perfect geholpen met een serie portretfoto’s van onze medewerkers. Werkt op snelle, flexibele en professionele wijze. Een erg fijne samenwerking!’

Niels Buitenhuis
“Denkt mee, levert mooi werk af. En reageert en werkt heel erg snel. Ik zal zeker vaker beroep doen op de dienstverlening van Paul van Baardwijk.’

Michele Nonahal
“Paul heeft een mooie foto shoot gemaakt en een geschikte locatie buiten gevonden voor de foto's. Tijdens de fotosessie ook goed dingen aangestuurd! Professioneel en mooi bewerkt! Zeer tevreden met het resultaat!!’

MrMB040
Portretfoto op locatie voor de nieuwsbrief

Zakelijke portretfoto’s

Een gezicht bij een interview leest een stuk fijner.  Studio Retouched maakt foto’s van mensen in hun werkomgeving. Met de zakelijke portretfoto’s van u en uw  collega’s kunt u de persoonlijke kant van uw bedrijf laten zien. De portretten van collega’s zijn bijvoorbeeld te gebruiken op de website, visitekaartje en als profielfoto.

Portretfoto bij een artikel

Soms wordt er gekozen om geen portretfoto’s tijdens een interview te laten maken en is fotografie op een ander moment een betere optie.  Als een ingenieur iets wil vertellen over een nieuwe brug die gebouwd dan is op locatie te zien wát de geïnterviewde precies bedoelt als hij het over de strakke lijnen in het ontwerp heeft.

Social media

Een goed en volledig gevuld LinkedIn profiel is niet compleet zonder profielfoto waar u professioneel overkomt. Over het algemeen wekken social media accounts met een goede profielfoto meer vertrouwen.  Voor een Facebook profiel is een leuke vakantiefoto natuurlijk meer dan voldoende, maar professioneel is het niet.

Redactionele portretfoto’s

Redactionele portretten worden gemaakt voor communicatiebureaus,  tijdschriften en magazines. Dit soort beelden versterken de tekst visueel. Denk aan een foto van de hoofdpersoon op een bijzondere locatie. Zo is een samenwerking tussen twee partijen mooi in één shot vast te leggen in het toekomstige projectgebied.

Reactionele portretfotografie bij samenwerkende partijen
Groepsfoto bij de Oosterschelde

Groepsfoto’s

De lancering van een nieuw bedrijf of het promoten van een bedrijfsovername is een goed moment om portretfoto’s te maken van de trotse hoofdpersoon, of van het hele team. Vaak in combinatie met een bedrijfsreportage. Met een daadkrachtige pose van de bedrijfsleider en het personeel is de helft van het verhaal eigenlijk al verteld.

Dronefoto als groepsfoto

Naast fotografie ‘vanaf de grond’ kan tegenwoordig in een aantal gevallen ook de drone worden ingezet, in bebouwd gebied de minidrone. Dat levert hele bijzondere kijkhoeken op en is ideaal voor groepsfoto’s met veel mensen!  Lees meer over de inzet van een drone op de pagina dronefoto’s.

Werkwijze bij portretfotografie

Wilt u ook portretfoto’s laten maken ? Bel dan 06-51 07 63 77  en u hebt ze snel in huis! Voor het eerste uur fotografie betaalt u € 125,- . Daarbij is de nabewerking inbegrepen, de reiskosten nog niet . Voor de inzet van een drone (voor bijzondere groepsfoto’s) geldt een toeslag vanaf € 50,- voor het eerste uur.

Na de fotosessie ontvangt u een link met wachtwoord naar de afgeschermde beeldbank van Studio Retouched waar u de beelden rustig online kunt bekijken en eventueel meteen kunt delen met collega’s of cliënten. De hoge resolutiebeelden ontvangt u (na eventuele aanpassingen) via WeTransfer.

Retoucheren en afdrukken van foto’s

Foto’s extra laten bewerken? Studio Retouched is zeer ervaren in het retoucheren van foto’s. Bijna alles is mogelijk. Ook kunt u uw foto’s laten vormgeven of samenstellen in combinatie met bv teksten, logo’s of andere grafische elementen.
Wilt u iets tastbaars als blijvende herinnering voor aan de muur van uw kantoor of als relatiegeschenk? Ook het laten afdrukken van fotomateriaal is mogelijk. Daarvoor zijn diverse mogelijkheden, van een eenvoudige fotoafdruk tot een grote print op Fine art Dibond. Kijk daarvoor in de Printshop.

Voorbeelden uit eerdere fotosessies

Snel een portretfotograaf nodig?

Neem contact op en hoor hoe Stdudio Retouched u kan helpen