Goed om te weten

Foto's bewerken

Complexe fotobewerkingen professioneel en stijlvol uitgevoerd

Professionele fotobewerking

Op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het retoucheren van foto’s? Studio Retouched voert diverse soorten fotobewerkingen uit voor o.a. magazines, reclameborden en websites, soms ook met AI (Artificial Intelligence). Ook het bewerken of restaureren van een foto die geprint wordt voor aan de muur is mogelijk.

Zowel particuliere als zakelijk cliënten kunnen foto’s laten bewerken door Studio Retouched. Dat kan een eenmalige aanvraag zijn maar ook in de vorm van een aantrekkelijk abonnement bij regelmatig terugkerende opdrachten.

Composities maken of aanpassen
Objecten of personen verwijderen
Achtergronden vervangen of aanpassen
Foto's lassen of samenvoegen
Vrijstaand maken van 1 tot 1000 foto's
“Ik ben mega tevreden met Studio Retouched. Paul denkt goed met je mee, geeft eerlijk en goed advies. Ik kreeg altijd heel snel een antwoord op mijn mail, wat ik persoonlijk erg prettig vind. Ik heb een hele mooie foto teruggekregen, waar ik ontzettend blij mee ben.

Callista Jongsma
“Super goed! Ik heb om een 'spoed klusje' gevraagd en dit was geen enkel probleem. Na 2 dagen had ik de foto's , bewerkt en al, op de deurmat liggen. Hele fijne communicatie en het werk wat hij heeft afgeleverd is top! Super snel, Secuur en Meedenkend! Kortom: Heel erg blij met de foto's en de service.’

Kimberly Van den Burg
“Ik had een mooie foto in Thailand gemaakt van een monnik die van het uitzicht aan het genieten was. Helaas liepen er wat mensen rechts in beeld. Paul heeft ze netjes verwijderd zodat ik de foto in kan lijsten. Heb hem gelijk black and gray laten maken en de monnik oranje gelaten. super mooi resultaat!’

Jouw Film

Zakelijke beeldbewerking

Studio Retouched werkt voor grote en kleine bedrijven, bijvoorbeeld een serie productfoto’s zijn die vrijstaand gemaakt moeten worden. Daarvoor heeft Studio Retouched alle middelen in huis. Maar denk ook complexe beeldmanipulaties, AI (Artificial Intelligence) het samenstellen of ontwerpen van een afbeelding.

White label retoucheren

Bent u professioneel fotograaf of ontwerper maar heeft u zelf geen tijd of niet de juiste middelen om bepaalde fotobewerkingen uit te voeren? Schakel dan Studio Retouched in! Zo kunt u dat soort werkzaamheden uit handen geven maar houdt u zelf wel controle over het eindresultaat wat u naar uw opdrachtgever stuurt.

Productfoto vrijstaand maken
Bewerkte foto afdrukken

Particuliere beeldbewerking

Voor particulieren cliënten worden de meest uiteenlopende fotobewerkingen uitgevoerd.  Het toevoegen of verwijderen van personen op een groepsfoto,  of een mooie compositie maken met huisdieren komt regelmatig voor. Mist u een bepaalde sfeer in uw foto? Of heeft u twijfels of bepaalde bewerkingen bij uw foto’s mogelijk zijn? Neem dan vrijblijvend contact op, er is vaak meer mogelijk dan u denkt.

Laat uw foto afdrukken

Hebt u al gedacht aan het afdrukken van uw bewerkte foto? In de  printshop vindt u verschillende opties, van een kleine fotoafdruk tot enorme print! U krijgt altijd advies over het meest geschikte product en formaat dat bij uw foto past, topservice!

Werkwijze bij fotobewerking

Stuur vrijblijvend uw foto’s en omschrijf wat uw wensen zijn. Zijn het slechts enkele foto’s stuur ze dan eenvoudig via het formulier. Zijn het veel foto’s of grote bestanden, dan kunt u die via de Studio Retouched Filetransfer sturen.

Zijn de foto’s niet als digitaal bestand beschikbaar dan moeten ze nog gescand worden. Als u dat zelf doet dient u een resolutie van minimaal 300DPI aan te houden. Maar u kunt ook naar een copyshop gaan waar men precies weet het beste resultaat te krijgen. Eventueel kunt u de foto’s per post opsturen. Ze kunnen dan hier worden gescand.

U krijgt altijd bericht over de mogelijkheden specifiek voor uw foto’s met een prijsopgave. Gaat u akkoord dan ontvangt u een digitaal formulier voor uw gegevens en worden de foto’s bewerkt en eventueel afgedrukt.

Polaroidfoto voor en na fotobewerking

Voorbeelden van eerdere fotobewerkingen

Klik en beweeg de gele lijn horizontaal over de foto om het verschil te zien tussen bewerkte en onbewerkte versie.

Romneyloods

Deze loods moest al in de catalogus van de leverancier worden gedrukt, maar was nog niet helemaal klaar. Inmiddels gaat de foto zo wel de hele wereld over.

Trailer als websitebanner

Voor fabrikant Nuyts van hele luxe trailers is deze foto getransformeerd naar een chique banner voor de homepage van de splinternieuwe website.

Honda in style

De motor is helemaal vrijstaand gemaakt (met schaduwrandje) en de standaard verwijderd. Daarna afgedrukt op Xpozer voor een superstrak resultaat!

Cadillac Ranch

Een aparte deelbewerking geeft deze foto van de Cadillac Ranch, overigens te koop in de Studio Retouched Fotoshop een heel bijzonder effect!

Sesam Sensation

Naast het aanpassen van de positie van enkele bandleden had de opdrachtgever het verzoek om de hele achtergrond te veranderen in een flitsende geheel.

Paddock Motel

Deze tot hotel omgebouwde trailer kreeg een nieuwe naam, alleen wilde men weten of de vernieuwde layout goed tot uitdrukking kwam. En dat was het geval!

Stucgevel of niet?

Wat als u de gevel van uw huis wilt laten stucen maar u hebt geen idee hoe het eruit komt te zien? Binnen het uur krijgt u al een hele goede indruk hoe dat wordt.

Display ingelijst

Een afbeelding nodig van een display voor uw webshop, maar er is nog geen foto compleet met sierlijst? Dat kan natuurlijk geregeld worden, al zijn het er 500.

Mel & Kim poster

Van vier losse,delen weer één poster gemaakt, de lassen weggewerkt en de poster opgepoetst. Een voorbeeld van niet alledaagse fotobewerking.

De Orgelman

Een paneel voor op een zweefmolen, samengesteld uit diverse foto’s en omgezet in een olieverfschilderij. Zo is vader weer terug in zijn oude vertrouwde omgeving.

Citroën

Bij deze foto zijn de storende elementen verwijderd. Ook is deachtergrond aangepast en iets vervaagd. Zo komt de nadruk wat meer op de personen en de auto.

Paard en wagen

Een man meer of minder op de bok toveren is meestal geen probleem. Tevens is de foto verder zo optimaal mogelijk gemaakt om nog wat fraaier te worden.

Tim

Bij Tim de bulten en krassen weggewerkt en de achtergrond is nu een mooi, doorlopend geheel geworden. Zo is het weer een mooi echt portret.

Hondenherberg

Deze twee honden zijn in een nieuwe compositie allebei weer terug op aarde en samen in hun favoriete omgeving, een herberg vol met lekkere worsten!

Kindercompositie

Deze samengestelde foto of compositiefoto is gemaakt uit meerdere losse foto’s en achtergronden. Uiteindelijk bestaat het eindresultaat uit 11 afzonderlijke lagen.

WIlt u een of meerdere foto's laten bewerken?

Neem contact op en hoor hoe Studio Retouched u kan helpen!