Goed om te weten

Afdruk op canvas

Een bestseller voor een mooie nostalgische look

Museumkwaliteit op doek

De foto wordt haarscherp op 300 grams canvas geprint en opgespannen op een stevig 1.9 cm (classicstyle) of 3.8 cm (museumstyle) dik houten frame. Bij deze laatste variant hangt het doek iets verder van de muur, waardoor het doek een meer ruimtelijk effect krijgt. Het dikkere frame geeft de canvas meer body en uw foto wordt een echte blikvanger. De afdrukken zijn watervast en zonlichtbestendig. De tegendraads verlijmde spielatten trekken niet krom.

U kunt er ook voor kiezen om de zijkant van het canvas wit, grijs of zwart te laten maken. De gehele afbeelding staat dan op de voorzijde, geen verlies meer van een gedeelte foto! Zeker bij kleine canvas doeken is dit aan te raden.

Foto op canvas

Meerluik op canvas

Bij een drieluik op canvas wordt uw foto op drie verschillende doeken afgedrukt. Dit werd vroeger al vaak gedaan door kunstenaars. Met een drieluik op canvas haalt  u dan ook een echt en persoonlijk kunstwerk in huis! Een drieluik is de laatste tijd weer populairder aan het worden en wordt ook steeds meer aangeboden in woonwinkels. Een echt modern en trendy kunstwerk dus! Bij het afdrukken worden de overgangen naadloos op elkaar aangesloten zodat de foto mooi doorloopt. De meerprijs hiervan is € 15,- totaal.

Canvas drieluik
Panoramafoto als drieluik
Canvas drieluik
Canvas drieluik
Formaat2 cm frame4 cm frame
30 x 20 cm € 14,95 € 19,95
60 x 40 cm € 49,95 € 64,95
90 x 60 cm € 79,95 € 94,95
120 x 80 cm € 99,95€ 129,95
150 x 100 cm € 179,95€ 229,95

Het canvasdoek kan eventueel worden geleverd met een ophangbeugel dat u aan de achterzijde onopvallend kunt bevestigen. Vanaf 90 cm breedte is 2 beugels aan te raden. Maar u kunt ook heel eenvoudig twee schroeven in de wand draaien en daar het canvas overheen hangen.

Ophangbeugel € 3,45

Andere formaten (zoals vierkant) en bijbehorende prijzen op aanvraag. Levering binnen 5 werkdagen. Verzend- en handlingkosten inbegrepen
Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. Service en garantie op geleverde producten gaat altijd via Studio Retouched

Wit u een afdruk op canvas bestellen?

Studio Retouched neemt u het werk uit handen!