Extra info

Google Beoordelingen
4.9

Dronefoto's 360 graden

Interactief rondkijken met een professionele en gecertificeerde drone

Rondkijken op 50 meter

Een bijzondere variant van een ‘normale’ dronefoto is de  360 gradenfoto. Deze kan tot de maximaal toegestane hoogte van 50 meter worden gemaakt. Eigenlijk is het niet één foto, maar zijn het er 34 in hoge resolutie! Deze worden achteraf in een speciaal programma aan elkaar gelast. Er zijn diverse mogelijkheden om de foto te bekijken.

Interactieve beleving

Wilt u de foto op uw website laten zien, of op social media, dan zijn daar speciale viewers voor. Een van de mooiste is die van roundme.com. Daarbij is het mogelijk om de 360 graden foto interactief te maken, met aanklikbare informarkers . Zo kunt u bepaalde delen uit de foto extra belichten, eventueel voorzien van achtergrondgeluid.

360 graden rondkijken in hoge resolutie
Gecertificeerd voor zakelijke toepassingen
Informatieve tekstblokken mogelijk
Eenvoudig op uw website te integreren
Compleet inclusief nabewerking al voor 125,-
Heusden in 360 graden rond

Heusden van boven 360 graden

Een combinatie van een drone en 360 gradenfoto levert een spectaculair en interactief beeld op! In dit geval van de het romantische vestingstadje Heusden.
Vlijmen in 360 graden

Vlijmen van boven 360 graden

Hoe laat de gemeente zien hoe het vernieuwde Plein van het dorp is geworden? Door een panorama of 360 graden op hoogte te laten maken!
Golfbaan Haverleij van boven gezien in op interactieve dronefoto

Golfbaan van boven 360 graden

Een interactieve 360 gradenfoto van deze golfbaan geeft een goed beeld van het terrein en omgeving. Inclusief infopunten en geluid! (speakertje linksboven)
Waterkering Kromme Nol in 360 graden

Waterkering van boven 360 graden

Bekijk hoe een project of kunstwerk in de omgeving ligt met behulp van 360 gradenfoto! Overigens is dit voor internet op elke projectpagina zichtbaar te maken.
Woudrichem in 360 graden

Woudrichem van boven 360 graden

Trek nóg meer toeristen aan door mensen thuis al een goed overzicht te geven van alle mogelijkheden die de vestingstad en omgeving te bieden hebben.
Vlijmen in 360 graden

Vlijmen van boven 360 graden

Bekijk het dorp en omliggende weilanden van boven om de effecten van een te droge zomer (verdord gras en lage waterstanden) te bekijken en vastleggen!

Wilt u een 360 gradenfoto laten maken door een drone?

Van Den Bosch tot Delfzijl… Studio Retouched werkt landelijk!