Extra info

Foto's retoucheren

Complexe fotobewerkingen professioneel en stijlvol uitgevoerd

Uitgebreide fotobewerking

Studio Retouched voert diverse soorten bewerkingen uit aan afbeeldingen die gebruikt worden in magazines en catalogi, of voor op billboards en websites. Maar ook voor het fotolijstje voor bij u thuis voor aan de muur..

Diverse mogelijkheden

Bij uitgebreid retoucheren kunt u denken aan het deels of volledig aanpassen van een afbeelding of foto. Zo kan een bestaande achtergrond worden vervangen of iemand worden verwijderd van een foto.

Nieuwe composities maken
Objecten of personen verwijderen
Complete achtergrond vervangen
Foto's aan elkaar lassen
Vrijstaand maken
Krantenartikel retoucheren

Particulier en zakelijk

Studio Retouched bewerkt foto’s en ander beeldmateriaal voor zowel particuliere als zakelijk cliënten. Dat kan een eenmalige opdracht zijn maar ook in de vorm van een aantrekkelijk abonnement bij regelmatige opdrachten.

Laat uw foto afdrukken

Hebt u al gedacht aan het afdrukken van uw bewerkte fotomateriaal? In de printshop vindt u verschillende opties! U krijgt altijd advies over het meest geschikte product dat bij uw foto past. Kwaliteit en service zijn vanzelfsprekend.

Klik en beweeg de gele lijn horizontaal over de foto om het verschil te zien tussen bewerkte en onbewerkte versie.

Romneyloods

Deze loods moest al in de catalogus van de leverancier worden gedrukt, maar was nog niet helemaal klaar. Inmiddels gaat de foto zo wel de hele wereld over.

Trailer als websitebanner

Voor fabrikant Nuyts van hele luxe trailers is deze foto getransformeerd naar een chique banner voor de homepage van de splinternieuwe website.

Honda in style

De motor is helemaal vrijstaand gemaakt (met schaduwrandje) en de standaard verwijderd. Daarna afgedrukt op Xpozer voor een superstrak resultaat!

Cadillac Ranch

Een aparte deelbewerking geeft deze foto van de Cadillac Ranch, overigens te koop in de Studio Retouched Fotoshop een heel bijzonder effect!

Sesam Sensation

Naast het aanpassen van de positie van enkele bandleden had de opdrachtgever het verzoek om de hele achtergrond te veranderen in een flitsende geheel.

Paddock Motel

Deze tot hotel omgebouwde trailer kreeg een nieuwe naam, alleen wilde men weten of de vernieuwde layout goed tot uitdrukking kwam. En dat was het geval!

Stucgevel of niet?

Wat als u de gevel van uw huis wilt laten stucen maar u hebt geen idee hoe het eruit komt te zien? Binnen het uur krijgt u al een hele goede indruk hoe dat wordt.

Display ingelijst

Een afbeelding nodig van een display voor uw webshop, maar er is nog geen foto compleet met sierlijst? Dat kan natuurlijk geregeld worden, al zijn het er 500.

Mel & Kim poster

Van vier losse,delen weer één poster gemaakt, de lassen weggewerkt en de poster opgepoetst. Een voorbeeld van niet alledaagse fotobewerking.

De Orgelman

Een paneel voor op een zweefmolen, samengesteld uit diverse foto’s en omgezet in een olieverfschilderij. Zo is vader weer terug in zijn oude vertrouwde omgeving.

Citroën

Bij deze foto zijn de storende elementen verwijderd. Ook is deachtergrond aangepast en iets vervaagd. Zo komt de nadruk wat meer op de personen en de auto.

Paard en wagen

Een man meer of minder op de bok toveren is meestal geen probleem. Tevens is de foto verder zo optimaal mogelijk gemaakt om nog wat fraaier te worden.

Tim

Bij Tim de bulten en krassen weggewerkt en de achtergrond is nu een mooi, doorlopend geheel geworden. Zo is het weer een mooi echt portret.

Hondenherberg

Deze twee honden zijn in een nieuwe compositie allebei weer terug op aarde en samen in hun favoriete omgeving, een herberg vol met lekkere worsten!

Kindercompositie

Deze samengestelde foto of compositiefoto is gemaakt uit meerdere losse foto’s en achtergronden. Uiteindelijk bestaat het eindresultaat uit 11 afzonderlijke lagen.

Wilt u een of meerdere foto's laten bewerken?

Stuur vrijblijvend een bericht met foto en u hoort wat de mogelijkheden zijn.