Foto’s retoucheren

Beeldige bewerkingen

Bij uitgebreid retoucheren kunt u denken aan het deels of volledig aanpassen van een afbeelding of foto. De mogelijkheden zijn eindeloos, zie de voorbeelden hieronder! Zo kan een bestaande achtergrond worden vervangen of iemand worden verwijderd van een foto.

Studio Retouched voert diverse soorten bewerkingen uit voor afbeeldingen die gebruikt worden in magazines en catalogi, of voor op billboards en websites. Maar ook voor het fotolijstje voor bij u thuis in de vitrine.

Krantenartikel retoucheren
Nieuwe composities maken
Objecten of personen verwijderen
Complete achtergrond vervangen
Foto's lassen
Vrijstaand maken

Studio Retouched kan ook een oude en nieuwe foto combineren! In één beeld gevangen hoe de winkelstraat of de werkplaats er vroeger uitzagen, gecombineerd met het hedendaagse beeld. Dat geeft een geweldig en uniek effect. Hiervoor wordt de oude foto zo precies mogelijk nagemaakt voor een zo mooi mogelijke samenvoeging.

Klik en beweeg de gele lijn horizontaal over de foto om het verschil te zien tussen bewerkte en onbewerkte versie.

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave?

Romneyloods

Deze loods moest al in de catalogus van de leverancier worden gedrukt, maar was nog niet helemaal klaar. Inmiddels gaat de foto zo wel de hele wereld over.

Tim

Bij Tim de bulten en krassen weggewerkt en de achtergrond is nu een mooi, doorlopend geheel geworden. Zo is het weer een mooi echt portret.

Honda in style

De motor is helemaal vrijstaand gemaakt (met schaduwrandje) en de standaard verwijderd. Daarna afgedrukt op Xpozer voor een superstrak resultaat!

Cadillac Ranch

Een aparte deelbewerking geeft deze foto van de Cadillac Ranch, overigens te koop in de Studio Retouched Fotoshop een heel bijzonder effect!

De Orgelman

Een paneel voor op een zweefmolen, samengesteld uit diverse foto’s en omgezet in een olieverfschilderij. Zo is vader weer terug in zijn oude vertrouwde omgeving.

Citroën

Bij deze foto zijn de storende elementen verwijderd. Ook is deachtergrond aangepast en iets vervaagd. Zo komt de nadruk wat meer op de personen en de auto.

Stucgevel of niet?

Wat als u de gevel van uw huis wilt laten stucen maar u hebt geen idee hoe het eruit komt te zien? Binnen het uur krijgt u al een hele goede indruk hoe dat wordt.

Display ingelijst

Een afbeelding nodig van een display voor uw webshop, maar er is nog geen foto compleet met sierlijst? Dat kan natuurlijk geregeld worden, al zijn het er 500.

Mel & Kim poster

Van vier losse,delen weer één poster gemaakt, de lassen weggewerkt en de poster opgepoetst. Een voorbeeld van niet alledaagse fotobewerking.

Sesam Sensation

Naast het aanpassen van de positie van enkele bandleden had de opdrachtgever het verzoek om de hele achtergrond te veranderen in een flitsende geheel.

Paddock Motel

Deze tot hotel omgebouwde trailer kreeg een nieuwe naam, alleen wilde men weten of de vernieuwde layout goed tot uitdrukking kwam. En dat was het geval!

Paard en wagen

Een man meer of minder op de bok toveren is meestal geen probleem. Tevens is de foto verder zo optimaal mogelijk gemaakt om nog wat fraaier te worden.

Opa en kleinzoon

Van huis-tuin-en-keukenkiekje naar een (bijna) echte, professioneel gemaakte studiofoto, afgedrukt op 30×20 Glossy een leuk cadeau voor de familie en vrienden.

Hondenherberg

Deze twee honden zijn in een nieuwe compositie allebei weer terug op aarde en samen in hun favoriete omgeving, een herberg vol met lekkere worsten!

Kindercompositie

Deze samengestelde foto of compositiefoto is gemaakt uit meerdere losse foto’s en achtergronden. Uiteindelijk bestaat het eindresultaat uit 11 afzonderlijke lagen.

Ook úw foto's laten bewerken?

Vul het contactformulier in of stuur ze alvast vrijblijvend!