Extra info

Dronevideo laten maken

In vogelvlucht met een professionele en gecertificeerde drone

Dynamische beelden

Naast luchtfoto’s (ook in 360 graden) kunnen er met een professionele drone ook video’s opgenomen worden. De beelden zijn haarscherp (in 4K) en erg stabiel. Een video van 1 á 2 minuten wordt voor diverse doeleinden gebruikt.

Projectmatige luchtvideo

Bij veel projecten die naar een groot publiek gecommuniceerd moeten worden kunnen korte dronevideo’s, eventueel met extra tekstblokken, een belangrijke rol spelen. In korte tijd heeft men een geweldig beeld van de vorderingen.

Stabiele beelden in hoge resolutie
Gecertificeerde dronepiloot
Werkzaam voor pers en andere media
White label voor videoproducenten
Complete videoclip al voor 295,-
Bewegende beelden

Compleet gemonteerd

De video kan gemonteerd, inclusief titels, ondertiteling en muziek (rechtenvrij) worden geleverd. Er kan zelfs een voice-over worden toegevoegd. Dit alles gaat natuurlijk in goed overleg en de video is pas klaar als u tevreden bent!

Video als deelproduct

Studio Retouched werkt voor grotere producties ook regelmatig samen met andere partijen zoals videoproducenten en communicatiebureaus. Hierbij worden de ruwe dronebeelden dan aangeleverd als onderdeel van een project.

Pers en andere media

Voor diverse persbureaus zoals het ANP, Hollandse Hoogte en AP maakt Studio Retouched zogenaamd ruw videomateriaal in uitzendkwaliteit. Deze beelden worden dan in bijvoorbeeld een nieuwsitem gemonteerd door de opdrachtgever. Studio Retouched heeft de kennis en contacten om ook ú snel van actuele videobeelden te kunnen voorzien.

Een dronevideo maken?

Daar komt best veel bij kijken.Zo zijn er nogal wat spelregels. U leest er hier alles over. Als gecertificeerd dronebedrijf zorgt Studio Retouched ervoor dat alles voor u geregeld wordt.  Als aan alle voorwaarden is voldaan en de weersomstandigheden zijn goed dan kunnen de videobeelden worden gemaakt. In de dagen erna ontvangt u alle geschikte ruwe beelden als losse clips via WeTransfer. Of u kunt al een eerste montage verwachten gebaseerd op de gemaakte afspraken, die daarna aangepast wordt naar uw wensen.

Kasteel van Roze naar Steenenburg

Een video die in 3 fases: van het vervallen Roze Kasteel via de uitgebreide renovatie naar het statige Kasteel Steenenburg anno 2020. Montage: Endert Films

 

Vervangen brugdelen Wantijbrug

Een combinatie van dronebeelden en fotografie voor Rijkswaterstaat: Tijdens 2 weekendafsluitingen in juli 2020 zijn de brugdelen van de Wantijbrug vervangen.

Parktuinen - De Lanen

Dronebeelden gemaakt in opdracht van Endert Multimedia & Communicatie laten zien hoe mooi je kunt wonen in Parktuinen – De Lanen in Rosmalen.

 

Hoogwater in de Maas

Voor persbureau ANP een korte nieuwsvideo met beelden van het hoge water in de Maas bij Empel. Maar ook voor u kunnen actuele beelden gemaakt worden!

Woning te koop

Promotievideo voor de verkoop van een woning met bedrijfshal. Hoe ligt het pand in de omgeving? Wat zijn de mogelijkheden? Laat het zien met een dronevideo!

Dijkversterking Marken

Bij het eiland van Marken is versterking van de dijk noodzakelijk.  Samen met  Zandbeek Communicatie  maakte ik deze (drone)video voor Rijkswaterstaat.

Landhuis in beeld

Filmpje voor Walter Verhoeven BV om de door hun gemaakte natuurstenen leibedekking en zinken goten mooi te laten zien aan toekomstige klanten.

Alles Voormekaar

Promotievideo voor de aftrap van een nieuw te starten project. Door de eenvoud bijna een bewegende foto die door de muziek en titels een stuk aantrekkelijker is.

Sluizenproject

In samenwerking met Zandbeek Communicatie een video gemaakt over  zes sluiscomplexen van Rijkswaterstaat waar men aan renoveert of bouwt.

Afferdense en Deestse Waarden

Een dronevideo voor RWS, .als communicatiemiddel: Uitleg over de nevengeul van de Waal in de Afferdense en Deestse Waarden. In samenwerking met Zandbeek.

Waterkering Kromme Nol

Bijna een bewegende foto, dit one-shot clipje van een van de kunstwerken van Waterschap Rivierenland, de waterkering in de Afdgedamde Maas bij Heusden.

Maasbrug bij Empel

Een flitsende en wat artistiekere montage van dronebeelden, gemaakt bij de Maasbrug in de A2 bij Empel (Den Bosch). In overleg is alles mogelijk!

Wilt u een dronevideo laten maken in uitzendkwaliteit?

Studio Retouched werkt landelijk, voor bedrijf, overheid en particulier!