Dronevideo’s

Video's van boven

Naast luchtfoto’s kunnen er met een professionele drone ook heel goed video’s opgenomen worden. De beelden zijn haarscherp (voor de kenners, in 4K) en erg stabiel. Een korte video van b.v. 1 á 2 minuten kan voor diverse en uitlopende doeleinden worden gebruikt.

De video kan gemonteerd, inclusief titels en muziek  (rechtenvrij) worden geleverd. Dit gaat natuurlijk in goed overleg, de video is pas klaar als u tevreden bent!

Bewegende beelden
Dynamische beelden
Complete videoclip mogelijk
Ideaal voor woningverkoop
Extra shots voor nieuwsitems
Projecten vakkundig vastgelegd

Studio Retouched werkt voor grotere producties ook regelmatig samen met andere partijen zoals videoproducenten en communicatiebureaus. Hierbij worden de ruwe dronebeelden dan aangeleverd als onderdeel van een project.

Voor diverse persbureaus zoals Hollandse Hoogte en Associated Press maakt Studio Retouched zogenaamd ruw videomateriaal in uitzendkwaliteit. Deze beelden worden dan in een nieuwsitem gemonteerd door de opdrachtgever.

Naast video kunnen er ook 360 gradenfoto’s, timelapses en foto’s met beweging (cinemagraphs) gemaakt worden.

Dronevideo laten maken?

Landhuis in beeld

Filmpje voor Walter Verhoeven BV om de door hun gemaakte natuurstenen leibedekking en zinken goten mooi te laten zien aan toekomstige klanten.

Alles Voormekaar

Promotievideo voor de aftrap van een nieuw te starten project. Door de eenvoud bijna een bewegende foto die door de muziek en titels een stuk aantrekkelijker is.

Sluizenproject

In samenwerking met Zandbeek Communicatie een video gemaakt over  zes sluiscomplexen van Rijkswaterstaat waar men aan renoveert of bouwt.

Dronevideo nodig, waar ook in Nederland?