Extra info

Google Beoordelingen
4.9

Fotografie op locatie

Van snelle persfoto tot overheidsproject uitgebreid vastgelegd

Zakelijke toepassingen

Studio Retouched maakt zakelijke foto’s op locatie. Dat kan een portretfoto zijn van uzelf voor uw bedrijfspand maar ook een beeldverslag van een evenement, bedrijfsfotografie of het vastleggen van een langlopend project.

Vanuit de lucht

Daarnaast kunnen als aanvulling op bv projectfotografie wat luchtfoto’s gemaakt worden. Ook bij de verkoop van een woning of bedrijfspand kan dit. Levert u dakpanelen? Laat uw klant zien wat u te bieden hebt met een luchtfoto!

Snel en flexibel inzetbaar
VCA-VOL voor veilig werken
Persfotografie voor Hollandse Hoogte
Eigen droneservice voor luchtfoto's
Prints voor 'Werk aan de Muur'

Afdruk aan de muur

Studio Retouched werkt samen met diverse leveranciers om foto’s af te drukken. Kijk daarvoor in de printshop. De foto’s die al eerder als vrij werk zijn gemaakt worden via het Studio Retouched verkoopkanaal als afdruk geleverd. Want Werk aan de Muur kan ook op úw kantoor een sfeervolle en decoratieve aanvulling zijn.

Persfotografie

Persfoto’s worden gemaakt in opdracht van fotopersbureau ANP/Hollandse Hoogte. Of wilt u zelf nieuwsfoto’s laten maken voor uw eigen media?

reportagefotografie

Fotoreportages

Met een fotoreportage kunt u een goed beeldverslag krijgen van een evenement of wegwerkzaamheden. En ook voor ‘hot news’ gaat Studio Retouched op pad.
projectfotografie

Projectfotografie

Een gedetailleerd beeldverslag van alle facetten die bij een langlopend project komen kijken geeft een mooi overzicht van het verloop over een langere tijd.
bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie

Van zakelijk portret voor de media, bedrijfsfotografie of een foto afgedrukt op Forex van een product of personeel. Er zijn best veel ‘zaken’ vast te leggen.
Werk aan de Muur

Werk aan de muur

Zoekt u een geschikte sfeerfoto voor aan de muur van uw kantoor, bijvoorbeeld op Xpozer, dibond of diamandglas, dan kunt u hier terecht.

Op korte termijn foto's laten maken op locatie?

Studio Retouched is snel en flexibel inzetbaar!.