Extra info

Actuele Reportagefotografie

Persfoto’s en fotoreportages snel geleverd, indien nodig vanaf locatie

Fotoreportage laten maken?

Studio Retouched is dé reportagefotograaf voor razendsnelle persfoto’s, uitgebreide fotoreportages te land, ter zee en in de lucht en andere actuele beelden. Het fotograferen van een persconferentie,  de starthandeling van een groot renovatieproject door de minister of het vastleggen van een zakelijk evenement is het echte reportagewerk.

Kortom: beelden die een verhaal vertellen met een begin en einde en die tevens geschikt zijn voor webredacties, sociale en nieuwsgerichte media.  Voor de meest actuele beelden is het mogelijk om al vanaf locatie in overleg foto’s te selecteren en te versturen. Zo kan er direct al een compleet en actueel persbericht uitgestuurd worden.

Snel en flexibel inzetbaar
ANP pers- en redactionele fotograaf
Eigen drones voor de beste luchtfoto's
Beelden snel geleverd via een eigen beeldbank
Vanaf € 125,- hebt u al een kleine fotoreportage!
Arno Reijnen
“Paul, je hebt weer weer prachtig werk geleverd, goede kwaliteit en de prijs is ook zeer goed. Tot snel maar weer..’

Arno Reijnen
“Echt een professional! mooie foto's, Paul werkt snel en is service gericht.’

Theresia
“Al meerdere opdrachten door Studio Retouched uit laten voeren. Altijd snelle en correcte service. Een aanrader!!!.’

Marte Brouwer

Nieuwsfoto’s

Nieuws is er altijd en overal. Persfoto’s kunnen in opdracht gemaakt worden voor een opdrachtgever zoals een mediabedrijf of op eigen initiatief. Zo werkt Studio Retouched als freelance pers- en redactioneel fotograaf voor persbureau ANP, met namen in Midden- of Zuid – Nederland. In de beeldbank zijn diverse foto’s en dronebeelden te vinden. Deze beelden worden afgenomen door bv de NOS, RTL Nieuws, SBS6 en online media.

Redactionele fotografie

Redactionele foto’s worden meestal gemaakt voor oa communicatiebureaus,  tijdschriften en magazines. Redactionele beelden versterken namelijk de tekst zowel visueel en emotioneel. Denk aan portretfoto die een verhaal ondersteunt, maar ook een bepaalde sfeerfoto, een foto van de werkomgeving of een bijzondere foto van een locatie. Wilt u zelf vandaag nog foto’s laten maken? Neem dan contact op.

Ervaren in fotoreportages

Het maken van een fotoreportage met een logische opbouw in het beeldverslag (volgens de ‘LIFE-formule’) is een van de specialiteiten van Studio Retouched. Fotoreportages zijn er in diverse soorten en maten, afhankelijk van onderwerp, omstandigheden en opdrachtgever. Zo kunt u een zakelijke bijeenkomst uitgebreid laten vastleggen, een sfeervolle fotoreportage van een evenement laten maken of een minireportage van een prijsuitreiking op een personeelsfeest.

Rijkswaterstaat

Voor Rijkswaterstaat en het Ministerie van IenW maakt Studio Retouched al sinds 2016 regelmatig fotoreportages van actuele gebeurtenissen (waaronder diverse werkzaamheden aan infrastructuur). Hiervoor zijn alle benodigde certificaten (VCA-VOL, GPI, VIF) en alle PBM die vereist zijn voor het werken op gevaarlijke locaties in huis! De auto heeft onder andere een RVV-ontheffing en oranje zwaailicht.

Dronereportage

Dronefoto’s en reportagefotografie

Naast de ‘gewone’ fotocamera’s met wijdhoek en telelenzen worden de laatste jaren bij Studio Retouched steeds vaker andere beeldmakers ingezet, zoals meerdere professionele drones an actioncams.

Bij het vastleggen van bepaalde activiteiten, infrastructuur zoals wegen en vaarwegen of bij persfotografie kan de inzet van een drone een geweldig waardevolle toevoeging zijn. Hiervoor bezit Studio Retouched dan ook twee geregistreerde, professionele drones en uiteraard alle benodigde papieren. Op de pagina dronebeelden leest u  alles over de mogelijkheden en regelgeving en kunt u het uitgebreide portfolio bekijken.

Met een actioncam zoals de GoPro Hero 9 zijn geweldige Timelapse ‘filmpjes’ te maken om heel snel een langdurige actie te kunnen laten zien.

>> Alles over dronefoto’s

Werkwijze bij nieuws- en reportagefotografie

Wilt u vandaag nog actuele foto’s bij uw artikel wilt hebben?  Bel dan 06-51 07 63 77  en u hebt de beelden snel in huis! Voor het eerste uur fotografie betaalt u € 125,- ex btw en reiskosten, gerekend vanaf Vlijmen. Daarbij is de nabewerking en snelle levering inbegrepen. Voor de inzet van een drone/andere camera geldt een toeslag vanaf € 40,-.

Is er minder haast bij en wilt u eerst een vrijblijvende offerte ontvangen of overleggen over de mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. Aan de hand van uw wensen/briefing is er dan een concreet plan met bijbehorende prijsopgave te maken die volledig aan uw verwachten kan voldoen. Denk hierbij aan het gewenste aantal foto’s, extra beeldbewerking, afdrukken de inzet van een drone of andere camera, de geplande tijd/aantal dagdelen, enzv.

Na de fotosessie ontvangt u een link naar  de afgeschermde beeldbank van Studio Retouched waar u de beelden rustig kunt bekijken en eventueel meteen kunt delen en downloaden. De hoge resolutiefoto’s krijgt u via WeTransfer.

Voorbeelden uit eerdere fotoreportages

Snel persfoto's of een fotoreportage nodig?

Neem contact op en hoor hoe Stdudio Retouched u kan helpen