Goed om te weten

Fotograferen op reis

Een soort van werk tijdens de vakantie!

Vakantietijd met foto’s

Reisfotografie

Het is vakantietijd, ook bij Studio Retouched! Dat betekent dat met name de projectfotografie en het maken van dronebeelden voor bedrijven zo goed als stil ligt. Mooie tijd om zelf ook op vakantie te gaan. En wat is er dan leuker om dezelfde professionele camera mee te nemen? Vereniging van het nuttige met het aangename!:-)

Meestal gaan we wel op vakantie naar een gebied waar genoeg mooie landschappen te fotograferen zijn. Soms is het even lopen maar dan heb je ook wat, zoals hier in de Italiaanse Dolomieten. Om precies te zijn in De Sellapas. Een prachtig ruig gebied om mooi in beeld te brengen. De pas vormt in Italië de verbinding tussen het Italiaanstalige dal Valle di Fassa en het Duitstalige Val Gardena (Grödnertal). De pashoogte loopt ook over de grens tussen de Italiaanse provincies Trente en Bolzano.

Werk aan de Muur

Sommige van de gemaakte foto’s krijgen wat extra aandacht en kunnen dan gebruikt worden om ander mensen blij te maken. Ze komen namelijk in de Studio Retouched Fotoshop! Daar zijn de foto’s dan in hoge resolutie te verkrijgen, afgedrukt op een van de mooie printmaterialen naar keuze. Het is trouwens ook mogelijk om een bepaald werk in opdracht te maken, bijvoorbeeld van een bijzonder natuurgebied of een luchtfoto van een woonwijk. Daarbij heeft de cliënt dus zelf invloed op het eindresultaat, voordat het afgedrukt wordt!

Koeien in Val di Sella, Dolomieten (Italie)

Uw vakantiefoto’s

Wilt u zelf vakantiefoto’s laten afdrukken of zijn ze nog niet helemaal naar wens? (scheve horizon, over- of onderbelicht, storende zaken die het plaatje verpesten) neem dan even contact op. Dan kan ik altijd even bekijken wat ik voor u kan doen!

Laat uw vakantiefoto's optimaliseren of geef er een leuke bewerking aan!